Aktív témák
-
Drachoo
senior tag
Most próbáltam ki galaxy s-en a heroes of might and magic 2-t. Hát nem gyenge!
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
fo_di
őstag
válasz tariattila #21404 üzenetére
akkor még olvasgatok
-
-
r.zozoka
aktív tag
Nah kitalja ki, hogyan tudtam kinyirni a gyari allapotu jpu softot?
(Tehat se root, se semmi okossag, teljessen gyari allapotu)szerk.: bar bem is halt meg a rendszer, csak a tw3 nem mukodik rajt a vilagert sem
Vagyis talaltam egy kiskaput es most meg holnapig kibirja ezertSzoval kitalalja ki? Ki az 1. Bator probalkozo?
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Érdekes, de nekem még csak most frissült a Market. Arra a verzióra amelyben megjelent a "Related" gomb. Nem értem, hogy ez mitől függ. Lehet, hogy ez is előbb frissül a független telókon? (Az enyém telenoros, JM2)
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
r.zozoka
aktív tag
Nah megmondom, de csak azert, mert most latom fanatikus tag lettem
Szoval az alap kepernyok szamat levettem 2-re! A 2db kepernyo resz nekem pont eleg hozza teszem telitetten
Tehat letoltottem a dolphin hdt mert a gyarival nem tudok meg hszt irni sem mert nem latom vele amit irok mindig a negyzet aljat mutatha hiaba huzom fel
A dolphi hd meg akartcsinalni maganak egy ikont, de nem volt hova,ezert a tw3 fcket dobal ugyhogy abbol nem igen van kijarat!Kiskapum:
A googlekeresest veletlenul elertem igy ra keresem egy fajlkezelere es feltettem az adw launcher, most igy hasznalhato egy ideig!
Jo mondom akkor most jovet recovery ott csinaltam egy cashe torlest nem valt be
Esetleg egy fr megoldana de azt meg ma nem fogok csinalniSzoval megtalaltam a kovetkezo gyenge pontotjat az androidnak, ha nem lennek jartas az androidban vagy nem mernem hasznalni az odint akkor most futhatnek szervizbe
Mas: jpuban nektek is ilyen a bongeszotok?
-kockazodik
-lasabb flash mint a regebiekben
-eltunt a jobb oldalrol a gorgeto cucc ami mutatna hogy eppen hol jarok az oldalnal
-Illetve a hsz irasanal "ugralo" negyzet(mindig a negyzet aljat akarja mutatni,hiba huzom fel akkor is vissza ugrik az vegere ahol persze a rovod hszben igy nem latok)[ Szerkesztve ]
-
Machos
tag
Van olyan program ehez a telóhoz amivel digitális csatornákat lehet fogni?
-
DeX|
tag
Hello, a telo froyoval kezeli mar a 32gbos microsdt? Vagy csak a 16?
Gigabyte GA-P35C-DS3R|Core 2Duo e2180@3.00Ghz|2x4Gb DDR3 1333|Ati Radeon HD4850 1GB|Samsung Galaxy S5 ~ 4.4
-
pisti2216
tag
Hello, valaki fel tette már a CyanogenMod 6.1 ?? mert nekem sehogy se akar fel menni.
-
munnergep
senior tag
Nekem csak azóta indul 97%-ról, amióta feltettem a batterymod-ot, előtte 100%-ról indult.
egyéb megállapítások (senkit se érdekel, de akkor is leírom):
- kicsit jobban merül ez a 2.2.1 nekem mint az alap 2.2. (kb. 10-15% estére az eltérés)
- a wifi rögtön kapcsolódik (kb. 1 mp), előtte kellett neki pár másodperc (néha fél-egy perc is)
- erősebbek lettek a rádió jelek
- eddig még sosem laggolt, pedig semmi lagfix nincs feltéve
- nekem a gps ugyanúgy fostalicska"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
odium
aktív tag
2.2.1:
-nálam is 98%-ról indul (de épp le...rom ha 2 napot kibír)
-wifi erőssége jobb, de ami fontosabb, hogy nem dobál le, míg az eredeti igenangry birds-ben nem lehet valahogy a madarak sorrendjét felcserélni?
-
ezzio
tag
Mi a különbség a 2.3 gingerbread billentyű és a 2.2.1 között?
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Rég írtam ide, nagyon sokat olvasgattam, kb 1 hónapja felraktam a sztupy féle 3.0ás ROMot. telenor függö sgs-em van ès ezután mentettem csak le az efs mappát, de mivel a sztupy rommal se az imei, se a product code nem változott, nem aggódtam emiatt.
tegnap felraktam a 2.2.1-et, raraktam meg a CWM bootloadert, lagfixet kihagytam, csak azert raktam fel h a nonsigned update.zip-eket rá tudjam rakni. a product code ugye KOR-ra változott, nem volt vele bajom addig, amíg a samsung apps-ban csak 6 alkalmazást láttam. erre fel rootoltam superoneclick-kel, utána superuser fel, efs mappa vissza, restart.
pin kód után hálózatra nem kapcsolódott, imei vàltozott vmi 0000kezdetüre.. product kod meg nem volt, erre a *#272*imei# kombóra váltottam XEUra.. restart magától factory resettel.. SHIT.
azóta product kódom sincs, imei 0000valami kezdetû...segítsetek, hogy tudom visszarakni az imeimet? meg a product code se lenne hátrány :-)
barmilyen megoldás èrdekel!köszi, elôre is ;-)
-
Agi70
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, bár félek szőkenős lesz a kérdés. Olvastam ezt a legális frissítési mizériát, és letöltöttem a samfirmware.webs.com-ról a I9000XWJM2 (amivel vettem), hogyha (ne adj Isten) szervizbe kellene vinnem, legyen mihez nyúlnom. A rar kicsomagolása után ért a meglepi, mert a CODE,MODEM és CSC nem md5 fájlként van benne, hanem rar-ként. Most ilyenkor mi van? Gondolom az Odin nem szeretné ha az md5 fájl helyett rar-t tallóznék be neki? Akinek van ebben tapasztalata, az adna valami jó tanácsot? Köszönöm.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
arn
félisten
válasz janika1988 #21423 üzenetére
es ha az egesz moker utan visszamasolod az efst, akkor sem lesz sehol?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
janika1988
tag
elözö hozzaszolasomhoz: *#272*imei# kodot beirva a tarcsazoba XEU product kodot ir... imei meg 004999 kezdetu, megneztem.
-
arn
félisten
válasz janika1988 #21427 üzenetére
probald meg az efst visszamasolni, aztan a telenoros csct. [link]
jo lenne vmi visszajelzes, hogy masnal is ok e, ha vki mas is kiprobalta
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz janika1988 #21429 üzenetére
en eloszor az efst masolnam, utana a csct. amugy fileonkent irod felul? ugye nem konyvtarkent masolod?
[ Szerkesztve ]
-
Yarner
tag
Kicsit merülős mostanában a galaxym (ált 7-fél nyolckor veszem le akkuról, este 9-10-re már halálhörög.)
gyári telenoros éclair megy rajt (TW-vel, nem piszkáltam el, kivárom a Froyót).Sima kép van a háttérben, widgetből megy:
APN droid, noled, weatherbug, taskmanager, retro clock, retro date.
megy még a netcounter.wifi ált. megy egész nap, GPS kikapcsolva, legfeljebb 10-20 perc, ha tesztelnék valamit.
Ami főleg zavart: az éjjel ram-pucolás, wifilekapcsolás után (3g hálózaton, a telefon bekapcsolva marad, de APN kilőve) úgy 7 óra alatt merült 36-ról 12 %-ra.
Van valami javaslat? Vagy ez így normális (állásban azért nem kéne merülnie.
Az OK, hogy egy hosszú videózás vagy a Dungeon Hunter megizzasztja, de nyugiban kicsit sokallom. korábban ugyanígy 3-4%-okat evett csak)MÁS:
Ronnni lelkem, ide is befutottál? Kicsit óvatos legyél, erre harapósabbak az emberekThe trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
fuximaxi
senior tag
válasz Machos #21325 üzenetére
Ez a samu budaörsi főszervize ez érdekes, mert az egy külső cég pontosan a TeleMax amire te gondolsz. Tény, hogy oda kerül be a telefonok nagy része javításra, de nem tudom menyire lehet hivatalos az a froyo.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
Én efs-t nem is másoltam, csak a leirásod alapján csc-t és nekem tökéletesen működik a dolog.
Janika, azt próbáltad már, hogy csak az nv_data.bak-ot másolod be az efs-be az ott lévő nv_data.bin-t pedig törlöd majd restart.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
user137
őstag
EXCHANGE sync: jó hírem van a 2.2.1 használóknak, mostantól lehet elfogadni és elutasítani az Exchange invite-okat a levelezőkliensből is!
-
arn
félisten
válasz janika1988 #21435 üzenetére
olvasd el a szoveget, amit irtam
-
Yarner
tag
válasz fuximaxi #21433 üzenetére
És mi a francot kell még tesztelgetni rajta?
Machos: ezt próbáld meg kideríteni tőle légy szíves. Ez a Samsung-froyo késlekedés kezd számomra nagyobb rejtély lenni mint a bermuda háromszög, a szabadkőművesek és a templomosok egyszerre...
ha okt végén japánban kijött a stabil változat, miért tartott november elejéig az európai?
ha európában egyes országokban kijött (magyar nyelv támogatással), akkor miért tart több, mit egy hónapig, hogy legyen Mo.-n?Mi a francot kell még vele csinálni amiért nem lehet odaadni a nagyérdeműnek?
The trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
arn
félisten
válasz fuximaxi #21434 üzenetére
koszi, volt egy ilyen sejtesem, hogy magatol visszairja az efst is ugyanakkor ha csak az efst bazirgalod, azzal a csc konyvtarban nem fog megvaltozni a lokalizacio, ugyanugy kor marad.
-
fuximaxi
senior tag
Így van, ahogy mondod.
JANIKA: próbáld meg, hogy az efs-be csak a nv_data.bak fájlt másolod vissza és az ott lévő nv_data.bin-t pedig törlöd.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz janika1988 #21423 üzenetére
CWM bootloader? Az milyen is? Valamit keversz erosen!
Agi70: nem .tar kiterjesztés az?
samfirmware-en a rar ban nem igen van rar csak md5 es tar -
Agi70
aktív tag
válasz tariattila #21442 üzenetére
Nem nagyon értek hozzá, de azt írja pl.: MODEM_I9000XXJM1.tar, típusa: WinRAR archívum.Akkor ez most mifene? Amiket eddig raktam rá, mind md5 típusúak voltak.
-
tariattila
veterán
az kell az odinba! a .tar
az md5 az egy biztonsági dolog az odinnak, hogy ellenőriz mielőtt ráengedi...
lehet md5 is de nem kell...
régen csak .tar volt ami ugye egy tömörített állományaz update.zip is egy tömörített csomag amit recoveryből flashelünk
ne tömörítsd ki őket, csak tallózd be a helyére és kész
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Hogyan tudom abc sorrendbe rakni az ikonjaimat? Felraktam a 2.2.1-t és angolul indult, majd miután átváltottam magyarra minden ikon maradt a helyén...
-
Agi70
aktív tag
válasz tariattila #21446 üzenetére
Tehát akkor ez nem rar? Úgy néz ki mint a rar, úgy bontható ki mint a rar, akkor az nekem rar... Jól van, akkor ezt elrakom vésztartaléknak ha vissza kell raknom a gyárit. Nagyon köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest