Aktív témák
-
Barto
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Még nem rootoltan, nyilván a 2.1 az volt a efs miatt. A z4root nem működött, de azt fent is olvastam, hogy a 2.2.1-en nem megy. A onesteppel pedig még volt időm. Ahogy olvastam a leírást, hogy elindít, usb le, debug be, usb vissza, majd megint le usb stb, és ezek számtalan kombinációja elvette a kedvem.
Megnyugtattál. Akkor lehet a z4root kínlódása tett be, a válaszod alapján."like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
seven7
aktív tag
Akinek doc v3 van irjon mar legyen szives egy quadrant pontszamot. Koszi!
-
Barto
aktív tag
A kiessel kínlódok, de nem akarja az igazat. Úgy látom, hogy a felejtős lesz a telefonkönyv visszarakása ezzel a módszerrel.... Pötyöghetek kézzel...
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
Lall
veterán
Tegyel fel uj KIES-t. A regit gyaluld le. Ha ez sem segit akkor kiesbol mentsd ki a nevjegyeket vcard-ba masold fel a telora es importald be.
Amugy meg hagyjatok mar ezt a szar kiest. Egy gmail fiok es minden megy flottul.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Barto
aktív tag
válasz Bossplayer #21205 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Megkerestem és emlékeztem, hogy ezt olvastam, csak nem jutott eszembe, hogy ez már volt valahol. A google fiókos szinkronra emlékeztem, de erre nem, annak ellenére, hogy nem szoktam ilyenen csak úgy túllépni. Öregszem.
szerk: egyenlőre a google fiókba feltenni mások a számát még nem akarom, mert ha feltörik, akkor nem szeretném, hogy más adatival visszaéljenek. Így marad a vcardos megoldás.Nem gond.
[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
gubacsino
aktív tag
Kérdésem lenne
Az oké hogy ezerszer leírtátok, hogy miként kell belépni a 3gombos menübe, és köszönet érte. De hogy lépek ki belőle? Várni kell valamit? Vagy csak simán reboot?
Szeretném tudni hogy van é ilyen okoságom a telon. Még nem vagyok a menüben, csak előre tájékozódnék. A Root nem izgat. JM2 vel is a legtutibb telom ami valaha volt Viszont soha nem lehet tudni. lásd Battery ikon bizgere "hazavágott" pár SGS-t -
twine
veterán
válasz tariattila #21026 üzenetére
Ahogy ígértem...a vasárnapi fogyasztás alap JPU-val:
Reggel nyolckor töltőről lehúz, majd :
2X20 perc(oda-vissza) GPS (Aura),
9:30 -tól este 20.30-ig Wi-fi non-stop "on" miközben,
Msn Talk egyfolytában online,(pár mondat rokonokkal, haverokkal)
Prohardver fórumozás "szinte egész nap"(persze voltak 10-20 perces kihagyások) a beépített böngészővel, majd estére a Dolphin-al (market)(mert b@szott unalmas volt a műsor amit hangosítottam)
5-6 (kb.2 perces)telefon, és kb ugyanennyi SMS......
Estére (20:30) 20%-on állt az aksi amikor hazaértem!
Remélem elég részletes leírás
Nekem tökéletes, mert tényleg használtam, egész nap...Fényerő manuálisan nullán, valamint "only gsm" hálozati mód...sync bekapcsolva..... -
rene0619
aktív tag
Feltettem a gyári 2.2.1 alá a Voodoo 5.0.2 kernelt és sokkal gördülékenyebb lett minden. Csak ajánlani tudom!!! + a Quadrant is 500-zal többet mutat így
-
ezzio
tag
válasz gubacsino #21207 üzenetére
Szeva guba. Először is kössz a támogatót HTbe
Download modból úgy tudsz kijönni ha átrakod recovery modba és rebootolod. A root viszont kell a product kod visszairáshoz meg a mentések viszarakásához. Ezt a battery icon modot meg ne tedd fel soha. Nekem tegnap hazaverte az egész romot. A kamera képek meg elvesztek
-
twine
veterán
Egyébként fehér hátlaphoz egy-két mondat részemről! (szigorúan magánvélemény!)
A képeken nem tetszett igazán és matricázáson, fényezésen, homokfuváson gondolkodtam!
Ahogy a kezembe kaptam , azóta úgy van a készüléken és kifejezetten tetszik vele! Főleg ha egy jó hátteret választ az ember hozzá, tetszetős lesz a készülék! (Nekem pld. a kék "buborékos" gyári live háttérképpel nagyon bejön az összhatás!(bár most sem épp az a "tapéta")
Ujjlenyomat, tapintás, csúszás szinten , szerintem pont ugyan olyan érzetre mint a gyári hátlap...
Azóta nincs tokban, sérülés, karcolódás repedés még nem jelentkezett rajta! Pattanós, jól illeszkedő hátlap, bár egy nagyon minimális mozgása föl le irányban a készülékkel párhuzamosan van....de minimális,,,nem több mm játékról beszélek.....
Szóval nekem bejött.....úgy ahogy van...az árát tekintve meg még jobban....
Szerintem ennyi pénzért nincs rajta mit gondolkodni....nekem már az megérte hogy karcmentesen bekerült a dobozba a gyári hátlap
user137 forumtárs pedig igazán korrektül vezényelte le az "adásvételt"...amiből egy forint haszna nem volt....még mindig köszönet érte -
ezzio
tag
Valahogy vissza tudom állitani az eltünt képekeT?
-
Gabeboy74
tag
Tudtok vmit ajánlani a root explorer helyett? Rootoltam a telót, lementeném az efs mappát, de nem érem el a fizetős alkalmazásokat. Más fájlkezelő ugyan látja a mappát, de a tartalmát nem. Néztem a market enabler-t, de ahogy láttam, kell hozzá busybox. Ez már egy kicsit sötét folt, gőzöm sincs, hogy az mi. A marketen lévő busybox jó lenne hozzá?
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
twine
veterán
válasz rankesz #21213 üzenetére
Az tényleg nem lehet jó érzés....de itt a remek alkalom,,,,, rendelj még egyet
Egyébként épp a napokba jutott eszembe hogy mennyire nincs arányban az eladott darabok száma az utángyártott alkatrészekkel az i9000-nél globálisan, nem csak Magyarországon! Teszem azt hátlap pld...."Gumírozott" vagy legalábbis gumis hatású, vagy hasonló mint a HTC-nél,,,hátlapot pld. szerintem vinnék mint a cukrot....Nincs valakinek műanyagos ismerőse? Csináljunk bidznict Vagy hogyan lehetne megoldani egy ilyen "félgumi" hatást egy ilyen fehér hátlapra?(gumispray ) Akkor rendelnék még egyet[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
irtam egy blogbejegyzest
[Android 2.2.1 Telenoros lokalizációja Samsung Galaxy S-en]facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
gubacsino
aktív tag
köszöntem, megnéztem, valószínűleg nincs... majd teszek róla
ezzio
Képek visszaszerzésére a RECUVA vagy a
PC Inspector File Recovery 4 ajánlott
(ezek PCs progik!)
Hiszen ha csak simán hátértárként csatolod a telót a PChez, ezek e progik szerintem áttudják nézni a meghajtókat és hátha szerencséd lesz,és a törlés csak "felületes"/részleges volt.Azt nem tom mit számit HT ben (Hattrick) De nekem nem került semmibe
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Üdv!
SuperOneClick rootolásnál ki kell venni a memória kártyát vs a simet?!
thx
-
Gabeboy74
tag
Kösz a gyors választ! Az applanet-et hanyagolnám, nagyon warez szaga van, gőzöm sincs, mit telepíthet fel a gépre.
Lenne még egy kérdésem: a superoneclick-kel ki tudok nyerni egy unlock kódot a telefonhoz? Illetve szükségem van-e erre, ha frissítem 2.2.1-re? A teló gyári független, de több helyen olvastam, hogy frissítéskor lehetnek meglepetések, amihez jól jöhet ez a kód.SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
zool1
őstag
Bocs hogy így tettem fel a kérdést, de a PFC "művelődtem" és vagy 4 rootolási formát is láttam és valamelyiknél ezt írták, "jó tanácsnak". Thx a gyors válaszért. Egyébként a KIESnek milyen szoftos követelményai vannak, éretem ez alatt framework 2.0, java, stb?!
Mivel nekem sem találja a telefont, szerintem odin lesz belőle, már fel is van installálva, az adroidsdk is. Most este megy a 3gombos recovery/dowload mód odinnal, utána root superone clickel, utána meg a ryanza OCLF 2.0. egyenlőre ennyi utána meg odinozás 1000rel.Thx
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
-
Onix
csendes tag
Hali! 2.2.1 et használok, eddig nagyon tetszik, felüdülés 2.1 hez képest. Az eredeti ROM-ról csináltam Nandroid-os mentést, update.zip-es clockwork mod-dal. (Telenor függő 10. hóban vásárolt.)
Prod Code: i9000HKDPAN
PDA: I9000XWJM2
PHONE: I9000XXJM1
CSC I9000PANJM1Ha valakinek szüksége van rá szívesen feltöltöm
Lenne egy kérdésem. 2.2.1 alá hogyan tudok magyar T9 et varázsolni?
Vagy az új Gingerbread-es billentyűzet alá? (Ott ugyan feltünteti, hogy létezik magyar T9 de ha aktiválom akkor is az angol szótárat használja.) -
bicsigabi
tag
Helló!
Valakinek esetleg van a telenornál 180 perces előfizetéssel vett Galaxy S-e?
Mert érdekelne, minden kitétel, ami a szerződésben foglaltatik, mivel igazából a lényeg az, hogy meg tudom venni a telefont és azt a havi 5220-at egy évig ki tudom fizetni, de utána tuti válthatok más tarifára?
kötbérség meg ilyenek érdekelnek!köszönöm, ha lehet privátba....
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg, hogy a névjegyzéket fel tudom-e szionkronizálni a névjegyzékemet google címjegyzékbe, vagy csak lefelé tudom szinkelni?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Machos
tag
sálállálááááláááá gyári 2.2-es magyar froyom van fent!Hivatalos!
sálálálálálá[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
most hívtam a Samu Alle c. jan .4.-e a Magyar Froyo
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
legenda
válasz bicsigabi #21244 üzenetére
2.2 vagy 2.2.1 alatt; a főkapcsolót benyomva tartod, majd adathálózat üzemmód, vagy beállírások -> vezeték nélküli és hálózati beállítások -> mobilhálózatok -> csomagkapcsolat használata - itt pipa ki!
2.1 alatt külön alkalmazással, vagy a wap/net hozzáférési pont(ok) módosításával/törlésével![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rankesz
veterán
Azoktól kérdezném akik már 2.2.1-et használnak: "gyári" JPU vagy DOC menjen fel?
Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest