Aktív témák
-
Sofian
őstag
Egyébként most írták twitteren Samsungék (nem magyar), hogy lesz 2.3 Galaxy-ra.
-
pipecz90
csendes tag
Helo!
Újabb SGS tulaj személyében köszöntök mindenkit! Egy ideje már olvasgatom a fórumot mint "civil" Nehéz volt követni ezt a rengeteg hsz-t . Egyenlőre a legnagyobb gondom az adobe flash player hiánya...
Jó pár oldallal ezelőtt volt fent az Nsf Shift, na most ezzel az a gondom , hogy a második pálya betöltésénél kifagy valami halandzsára hivatkozva. A készülék még teljesen gyári szoftveres állapotban.
Ha valakinek van v.mi ötlete szívesen fogadom.
Előre is kösz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bementem a telenorhoz, van ott egy fejes ismerősöm, a következőket mondta:
AZ SGS-hez napokon belül megjelenik a FROYO, és ehhez nem kell bevinni sehova, KIES-en keresztül frissíthető lesz!
Bár ez engem nem érint, mert mint írtam a telefonom független, csak amit árulok, az függő, az meg nagyon úgy néz ki, hogy elviszik, rengeteg üzenet kaptam, talán olcsón adom?
-
zorromoto
senior tag
Ez az új JPU átírja a productkódot ?
-
zorromoto
senior tag
Az Angry Birds-t hogyan lehetne lementeni hogy ha felteszek egy új ROM-ot akkor tudjam folytatni?
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! nem tudja valaki hogy az sgs felismeri-e a nokia BH-214-et és működik-e vele rendesen?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Gengi
senior tag
válasz Sofian #20155 üzenetére
Azért mert elég hülyék. A szöveget többször átolvastam ,amit a brit arc nyilatkozott. Szerintem már így, ő a hivatalos betanított szöveget mondta el ,ami illik minden samu telefonra. Vagy jót jelent vagy rosszat...
Mert ezek szerint minden android verzió esetén megnézik ,hogy mennyire lesz fasza a készüléken és ha jó lesz akkor egyből ráállnak az ügyre. Tehát jó hosszú frissítési ciklus SGS-re.
Vagy erre a szövegre ,az új verzió esetleges új funkcióit nem támogatja és ezért megszüntetik a frissítést.. Én bízik az előbbiben.PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Kakumix
senior tag
válasz zorromoto #20160 üzenetére
Nem próbáltam, de láttam a market-en direkt Angry Birds backup programot
Legyen szép napod!
-
Begi
senior tag
Hali!
Most lett elegem a samu balfaxságából. Úgyhogy ha jön a szabi elmegyek kotyvasztani...
Szóval amit kiterveltem: Tök csupasz Android. A kérdés hogy megvalósitható-e? És ha igen, akkor hogyan? Régen már volt erről szó, de sajnos nem találom azt a részt.Köszi előre is a segitséget!
-
havenger
tag
Én pont most állítottam vissza a product kódomat. Érdekes módon romfrissítés után még TMH volt ma meg már XEE nem tudom mikor válthatott magától... De a telefon magának csinált mentést a régiről .bak kiterjesztéssel, szóval csak ki kellett cserélni a nv data.bin-t a .bak-al és egyből lett TMH kódom Persze ha már rootoltam akkor lementettem magamnak is a TMH-s fileokat.
Honnan tudom amúgy hogy rootolva van e még a telefon? mert a superuser app nem tűnt el újraindítás után(pedig elvileg egy újraindításos rootot csináltam). De fogtam és uninstalláltam mostmár rootexplorernek nem tudok adni su-t kiírja nem támogatott az oprendszerem. Gondolom akkor root-mentes lett a telefon, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
havenger
tag
Sorry, kicsúsztam a szerkesztési időből
z4rootot használtam amúgy a rootoláshoz.
product kóddal kapcsolatban: van egy kód ami 2.2 alatt működik: *#272*imei szám#
ezzel elvileg lehet simán átírni product kódot. Be is hozza egy kis szövegmezőbe, de hiába jelölöm ki nem ugrik fel billentyűzet, nem szerkeszthető. PDFfc-n olvastam, hogy így is át lehet írni tetszőleges 3 karakterre. Próbáltam roottal és gyári billentyűzettel is. Valakinek sikerült már így átszerkeszteni? Mert sok ember életét megkönnyítené szerintem Mondjuk lehet az a baj hogy mint app nem kapja meg a root jogot, de alapból rootolt ROM-okon lehet működik, próbáljátok ki. -
keIdor
titán
Na, 5-10 perc és megy fel a JPU.
Onnan már remélem a 2.3-ra fogok frissíteni.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Drakuf
tag
Sziasztok!
Milyen védőtokot tudnátok ajánlani SGS-hez? Valami olyasmit képzeltem el, ami védi a telefon elejét is valamilyen védőfóliával. Esetleg tudnátok javasolni párat? -
mexel
veterán
Sürgős segítségre lenne szükségem: Van 1-2 órám nézegetni az sgs-t. Rádugtam usb-n a számítógépre, szeretnék egy fájlt felmásolni rá, de nem történik semmi. A drivert ami az első hsz-ben található feltettem. Beállítottam a telcsin hogy husb háttértár. Felismeri a készüléket, van is 2 meghajtó a total commanderben, de nem tudok vele mit kezdeni, azt mondja nincs ilyen meghajtó. Azt sejtem hogy a samu féle fájlrendszert nem látja, de hogyan tudnám felmásolni pc-ről így a fájlomat?
-
mexel
veterán
Hopp, megvan, nem csatoltam. Azt hiszem most jó lesz, az egyik meghajtón már ott vannak a mappák
-
keIdor
titán
Na, szóval... Product Code-t sikeresen átírta a rohadék Koreai-ra, így most se hálózat, se semmi. (efs nincs, miért is lenne)
Valaki tud esetleg magyar leírást, ahol vissza tudom szenvedni TMH-ra a cuccot, vagy XEH-re? Teljesen mindegy melyik, hálózat legyen és frídzsí, többi nem érdekel.
Vagy az is jó, ha küld valaki egy efs mappát azt meglássuk mi történik.Köszi.
Amúgy sokkal gyorsabb a 2.2.1, mintha másik telefon lenne.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
arn
félisten
hogyan lehet mindent lementeni a telorol? a titaniumot neztem, de nem igazan vilagos, hogy mit ment le es hogyan... pl hogy menti le a szamaimat meg ilyesmi?
* a userappok ok - bar itt sem menthet mindent (pl egy kulso filerol honnan tudja, hogy azaz alkalmazashoz tartozik?)
* a tobbi cuccnal (ami a romban volt alapvetoen) - ezeket minek menteni? epp ezeket akarom frissiteni
* hol vannak a telszamok, sms, naptar meg ilyesmik?nem lehet image szintu mentest csinalni? tehat, hogy tokkalvonoval lehuzni az egeszet, nem alkalmazasonkent.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Yarner
tag
Ezt szerintem bele kéne szerkeszteni az #1 HSZ-be...
annyira alap, hogy fáj, de aki nem androidos, az soha nem jön rá magától - beleértve magamat is.
(tisztelet Meglivornnak, aki egyedül rájött )The trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
keIdor
titán
Why Samsung Will Never Update Galaxy S to Gingerbread
Update:
Samsung took the first step in proving us wrong via its Indian subsidiary twitter account, stating that "Gingerbeard will be available for GalaxyS users". There's a long road from here to the actual roll-out so let's wait and see if our post changes anything.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Rajta van a hálózaton, de hívni nem tudok senkit, és 3G sincs, pedig be van neki állítva az APN.
A KOR Product Code miatt van. Ha nem oldódik meg, akkor downgrade-elek, az elvileg visszaírja, de visszaírnám inkább én valami megoldással, mert nagyon gyors lett a 2.2.1 és nem szívesen mennék vissza 2.2-re.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mexel
veterán
No. Független lett a telenoros darab. Kódokat felírtam. Volt olyan viszont, hogy próbáltam hívni a telefont és 1x azt mondta hogy nem elérhető, pedig ott vigyorgott full térerővel. Csak véletlen? feltettem a 3betűs navit is, de elég akadós az alap gyári telenoros rendszeren. Ez ilyen? A gps viszont tényleg elég bizonytalan sajnos.
Érdemes frissítenem gyorsan a 2.2.1-re? Mi történik ha frissítem, illetve hogyan is kell? Na jó inkább olvasok még karácsonyig, de ha az ember kezébe kerül egy ilyen küzyü nehéz ellenállni annak, hogy legalább egyszer el ne rontsam[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz keIdor #20184 üzenetére
kiváncsian várom a fejleményeket, egyszerű halandó lévén nem nagyon szeretem én a különböző foltozgatásokat, lagfixeket, speed kerneleket! Most is az van fent a k10i, jó meg gyors, meg stb (bár a böngészővel nagyon nem vagyok kivékülve,,néha beakad, meg megreccen, pedig a bővitmények ki vannak kapcsolva ) Szóval jó volna valami olyan cucc amit felrakok, és nem kell tweak-elni, meg sz@rakodni vele! Nem vagyok én nagyon "éhes"! Az alap 2.1 böngészője nekem pld nagyon bejött, csak a froyo-ban sok az olyan ujitás ami könnyíti az életem...(szöveg kijelölés stb...) Szóval kérlek mesélj mindent amit csak tapasztalatot gyűjtessz!
-
rodman73
aktív tag
Mi a különbség a 256 hz és 500 hz-es K10i között?
-
ATM_automata
őstag
Jelezném, hogy T mobil hálózata úgy megállt, mint katiba a gyerek. Se net se voice...indexen van is róla cikk.
What else?
-
Gengi
senior tag
válasz keIdor #20182 üzenetére
Ez aztán komoly kis összeesküvés elmélet . De szerintem hülyeség. Ha jön az I9100 vagy I9030 akkor az lesz az új csúcsmodell és ez nem fog kapni frissítést XD... A több millió I9000 tulaj pedig úgyse fog váltani tömegével a NS-re...
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Szabesz
őstag
-
keIdor
titán
válasz ATM_automata #20192 üzenetére
Akkor lehet lesz@rhatom a P Code-t? Engem nem zavar ha marad KOR... gari úgyis megvan oldva ha bármi lenne...
Gengi: Hackelt úgyis lesz, inkább az a zavaró, hogy 5-6 hónapos terméket már leszarnak.
ATM: Leírják, hogy szerintük miért nem lesz, mert ugye saját magukat lőnék lábon a szolgáltatók, ha hosszú lenne a support idő, mert akkor kinek kéne az új? Ez egyébként gusztustalan egy megoldás lenne, de írják alul, hogy a Samsung bejelentette Twitteren, hogy jön a 2.3 hivatalosan is.
Egyébként az új csúcsmodell szerintem csak tavasz környékén fog jönni Galaxy S 2 néven és Orion SoC-al. Szóval az még arrébb van. A Nexus S nem igazi utód, az a Google telefonja, csak a Samsung gyártja. Nexus One-nak sincs köze a Desire-hoz, csak a HTC gyártja, de amúgy a Google-é az is.
Szabesz: Nagyon úgy néz ki. Köszi!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dancsuri
veterán
válasz ATM_automata #20192 üzenetére
Indexen irják, baj volt a T-mob 3G-vel
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
cousin333
addikt
válasz ATM_automata #20194 üzenetére
A cikk írója azt fejtegeti, hogy szerinte miért nem lesz 2.3 a GalaxyS-re (valljuk meg, van is benne ráció). Viszont frissítésként szerepel ott egy indiai samsungos Twitter bejegyzés (tehát amolyan félhivatalos infó), ami szerint meg lesz. Mondjuk nem a jövő héten, az is biztos...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest