Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz ronnni5000 #20050 üzenetére
megnéztem... (amúgy feljebb nincs nekem semmi csak lentebb )
de számomra csupa értelmetlenség amit írtál
(a bootanimáció a Doc romban samsung gyári! a pdafanclubos az már Anzo téma)[ Szerkesztve ]
-
bicsigabi
tag
Nos én megint határozatlan vagyok...
úgy gondoltam ugye, hogy veszek egy ilyet előfizetésben, de egyre több negatívum kezd eltántorítani, mivel én nem vagyok egy szupermint pl: sok alkalmazást akarok meg játékot telepíteni, de olvastam olyat, hogy egyszerűen megadja magát néha a memória és kiírja egy bizonyos idő után hogy nincs hely pedig még simán lenne hely....
ez a csak rootolással meg nemtudommivel megoldott froyo 2.2 rárakás nem tudom mennyire biztonságos. milyen visszaállítási lehetőség van, ha nagyobb probléma van. a sima meg ugye akadozik és biztos nem bírna el annyi programot mint amit felraknék.
a vaku hiány, bár nekem nem ez a legfontosabb
GPS gyenge az alap szoftverrelráadásul nem lesz soha Froyo 2.2 hivatalosan.
pedig már nagyob szeretnék egy játékra is elég jó, rendes kamerás, wifis, gps-es androidos telefont, mert ugye a HTC-vel a fő gond, hogy gagyi a kamerája és a 3d játékokkal annyira nincs kibékülve.
nehéz döntés ez így.
főleg most olvasom ezt a telenoros frisisítést...hát elég összecsapottnak tűnik a dolog
Samsung olyan próbálkozásának tűnik, hogy próbálunk egy olcsóbb külsejű de nagy hardverű telefont elkészíteni, átlagos használónak, aki csak azért veszi, hogy legyen egy iphone klónja, mert tényleg a kijelző látványos, szép de sok embernek ez bőven elég...elős napokban ugye elmegy a dolog, de amikor már kezd az ember nagyobb igényeket támasztani, nem lehet már frissítés nélkül megoldani, de azt ők letojják, hogy ide Magyarokhoz jöjjön. arra kell az időmet áldozni, hogy hackeljek meg ROM-okat próbálgassak? ez persze lehet megéri, de nem lenne egyszerűbb azt az átkozott frissítést ide is kiadni?
mivel nem azért veszem hogy jövő évben lecseréljem ez így elég rossz helyzet...[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz bicsigabi #20053 üzenetére
Sok a téves információ abban amint leírtál, de főleg ez:
"ráadásul nem lesz soha Froyo 2.2 hivatalosan." Már bizonyos régókban elérhető. Szerintem 2.3 is lesz..
A sok alkalmazás szerintem nem lassít, legfeljebb ha futnak a háttérben. Nekem közel 100 van telepítve és semmi gondom.
root pár gombnyomás, ráadásnak visszacsinálható.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
dancsuri
veterán
Erre a JPU romra nem akar felmenni a z4root
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tariattila
veterán
gyári Éclair JM2 ROM tökéletes! a piacon lévő okostelefonok között is az egyik legjobb alapszoftverrel bír!
a többi pedig csak hab a tortán: fejleszthető (esély a 2.3 androidra) , előfizetéssel verhetetlen ár/érték arány...szerintem nem találsz jobbat...
esetleg vársz a Nexus S-re (jóval drágább lesz gondolom)
-
Paul119
addikt
válasz korpicschess #20041 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
bicsigabi
tag
válasz korpicschess #20054 üzenetére
itthon mikor?
máshova persze van azt tudom... -
Paul119
addikt
válasz tariattila #20045 üzenetére
Vodafonnál szeretnék venni viszont akkor felkéne bontanom a mostani szerződésemet és új számot igényelnem,amit nem igazán tenném meg mert megint mindenkinek elküldeni az új számot ( ami kb 200 ember) az elég fárasztó lenne
-amatőr kérdés lesz de .. miért kéne romot cserélnem benne?
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
korpicschess
veterán
válasz Paul119 #20057 üzenetére
Igazából sebesség növelés miatt.. gyári ROM-ból csak régit próbáltam, de tariattila előttem mondta, hogy jó az is. Akkor mindenképp jól jársz vele Viszont szerintem az i4 gyorsabb.
_
Hogy itthon mikor lesz 2.2... nemtudni, de 2.1 sem rossz.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ronnni5000
tag
Szóval, amit a DOC romról tudok...
Jelenleg stabil kernel a K10i 256 vagy 500hz, kinek mi tetszik. (ajánlott lagfix: "ext4: data")
Modemnek a JP5-öt használd. (ezzel jó a GPS, gyorsan talál jelet és nem dobja el)
Ma este kijön egy újabb doc rom, ami XXJPU alapú lesz. (verzió száma:2.2.1) Javasolt lesz a wipe verzió!
jahh... Anzo téma és az addon pack...A DOC bármilyen romra felmegy, de az okosok azt szokták írni, hogy a sztyupi 3.0-ás romja nagyon jó alap neki. Mivel a sztyupi féle egy komlett rom, ezt még lehet FR, wipe és egyéb társaival "alázni", de ha már felraktad a Doc RomMod-ot, ne csinálj Factory resetet. Ha csinálsz, jobb esetben eltűnik néhány alkalmazás, rosszabb esetben rakhatod újra a ROM-ot. Elég újrarakni a DOC-ot CWM-ből, ha még mindig az sd-n van.
Ha factory resetet szeretnél, akkor inkább rakj újra egy teljes romot (sztupy 3.0-t javaslom én is, 512-es pit és repartition legyen), majd rakd fel a DOC-ot.mediumgecso:
roni tippje lett volna a következő nekem is... -
havenger
tag
Nem tudom volt e szó róla, de néztétek a samfirmwares oldalát? most raktak fel 2.2.1-es androidot I9000-hez. Mindenesetre biztató csak jönne már hivatalosan a 2.2
Na most vettem észre, hogy korábban már volt róla szó, fáradt vagyok nézzétek el nekem A JPU az.[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Ebben nem sok értelmet látok. Némelyik országban lehet KIES-sel frissíteni, némelyikben meg nem? És ráadásul csak a Froyoval játszák ezt el, hiszen JM2-re KIES-sel frissítettem. Szóval szerintem egy nagy baromságot írtak neked.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
dancsuri
veterán
-
zs0ti
csendes tag
..:: News ::..
XXJPU up sooooon. -
csabám
addikt
válasz tariattila #20056 üzenetére
Nem csak, h drágább de paramétereiben sokkal gyengébb mint az SGS. De van amiben erősebb. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
dancsuri
veterán
válasz tariattila #20069 üzenetére
Különösebb észrevételem nincs, egyellőre akadásmentesen simán fut (semmi buhera)
az SD-n van egy uj mappa Samsung ebbe újabb 4 mappa Music/benne 4 .dcf kiterjesztésü fájl (lejátsza). Image/: benne 4 .jpg.Videos/ benne 1 .mp4. Docs/: benne .docx, .xls, .pdf, .pptköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Padam
aktív tag
Na akkor minden tweak bekapcsolva es ext4 Data
kösziii
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
-
B.Ricsike
őstag
És mitöl jobb, ha csak az ext4 data van bekapcsolva, mint az ext4 all? Miben jelent változást, vagy mivel nyújt jobbat/többet?
-
mexel
veterán
válasz user137 #19949 üzenetére
Még nincs nálunk használatban a telcsi, mert karácsonyra lesz páromnak. Amióta megvan viszont olvasgatom a fórumot, és kezdek lehangolódni. Egy alapból kb csúcstelefonnak kikiáltott kütyü nem tud ilyen alap dolgokat mint erősödő csengetés, ébresztés, (főleg kikapcsolt állapotban- ezt még a 10 évvel ezelőttiek is tudják), ha jól olvastam nincs hívásnémítás, stb. Mindemellett ha nem akarom buherálni úgy hogy kockáztassam a garit akkor még nem is lesz túl jól használható, hát ez nem túl biztató. Kezdem bánni hogy megvettem, félek nagy csalódás lesz.
-
muveszur
addikt
válasz csabám #20078 üzenetére
Nembaj az...
mexel:
Ébresztő működik tökéletesen...A PDA-t nem arra való, hogy kikapcsold. Tedd Offline-ba, és nem merül éjszaka egy cseppet se, és ébreszteni is fog
Hívásnémítás van, a kikapcsológombbal tudod némítani.
Egyébként meg ne vegyél ilyet. Vegyél iphone 4-et, azt nem kell bütykölni...[ Szerkesztve ]
-
madcon
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő volna: ha a Samsung oldalról töltöm le a legújabb romot, azt lehet-e root-olni, vagy jobban javasoljátok a főzött romok egyikét?
Egyáltalán melyik az a rom, amivel semmi baj nincs, illetve jó a GPS-e, Wifi-je, meg hasonló...
Köszi a segítséget.
Üdv Mindenkinek! -
Oppenheimer
nagyúr
Nektek is elegge melegedik a telefon hatulja toltes kozben?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
korpicschess
veterán
válasz Oppenheimer #20081 üzenetére
Mondhatni!
Akksi 40-pár fokos szokott lenni azthiszem.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
CHIPman
nagyúr
Az a baj, hogy az alapból csúcstelefonnak kikiáltott "telefonnak" így sincs ellenfele. Ha van, akkor androidos, mivel az iPhone 4 egyáltalán nem ebben az árkategóriában van, a 3GS meg nem ellenfele, a WP7-esek meg szintén jóval drágábbak.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
mexel
veterán
válasz muveszur #20079 üzenetére
Már megvettem. Nem a bütyköléssel lenne a bajom, szakmámba vágna,, de nem nekem lesz a telefon, hanem asszonynak. Na most Ő nem egy bütykölős, viszont nagyon tetszik neki. Az a bajom csak, hogy kidobnak kereskedelembe valamit, ami néha olyan mintha félkész lenne, pedig csúcsgépnek mondják. Én magamnak akarok veni valami olcsó androidos telefont, megtanulni az alapokat, és próbálgatni a lehetőségeket. Csak még megvárom a tapasztalatokat az sgs-el
Az is bánt kicsit, hogy a kijelzőjét olyan sok helyen lehúzták, hogy pixeles, nem is ez a felbontása stb. De ezek majd kiderülnek karácsony után, lehet hogy én többet fogom először nyúzni a kütyüt mint a gazdája
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
Két észrevétel ezzel az uj 2.2.1-es rommal : névjegyzékben oldalt megvan az összes betü, viszont a zenelejátszó alapbol beolvas egy csomó RAW fájlt (egyenlőre nem tudom hol vannak, hogy letiltsam) Igo-t felraktam (nem próbáltam ki) ai Igo beáálítása sokkal gördülékenyebb mint az előző romokkal.
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
muveszur
addikt
Egyszer megbütykölöd, úgy hagyod... Viszont szerintem telefonok között ez a csúcs...
Volt szerencsém egy i4-et nyomkodni a minap, nem estem hasra tőle SGS után...sőt...
Egyébként ez egy androidos telefon, egy csomó funkció csak programokkal érhető el...Ahogy a Symbian egy "kész termék", addig az Android csak egy kiváló alap....Ami rengeteget rejt magában, és ezt elő kell vadászni...
Azt mondom, nem fogod megbánni...
-
bicsigabi
tag
Utolsó kérdésem: hallott valaki valamit most a telenorról, hogy megint nincs Galaxy s-ük csak rendelni lehet....
Mert ha megint elfogyott, akkor nagyon megszívtam, mert rendelésre ki tudja mikor jöhet meg. Most már semmi negatív dolog nem érdekel csak legyen már meg...kösz
-
CHIPman
nagyúr
Három és fél hónapos a kicsike, és csak iPhone4-re cserélném le, de arra sem szívesen, mivel valószínáleg lesz alkalmam közelről megtapasztalni egy iTouch 4G-t. Na meg még nem is untam meg. Omnia2-t 3,5 hónaposan adtam el, 2,5 hónaposan már javában kerestem rá a vevőt.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
mexel
veterán
válasz bicsigabi #20090 üzenetére
Én az Astoriánál lévő mintaboltban voltam, ott volt bőven azt mondták. A telszámukat nem tudom.
muveszur: igen, tudom mi az android lényege, ez tetszik főként. ( azt mondjuk nem tudtam hogy ilyen keveredés van rom-ok, kernelek, stb terén) A fő bajom az, hogy a garit féltem, de majd bemegyek egy szervizbe és megkérdem a dolgot.
Más: Ha csak függetleníteni szeretném akkor mivel kezdjem? Pénteken lesz kis időm nekiülni. Lagfixet még nem akarok ( bár lehet hogy érdemes lenne?), egyelőre érintetlenül akarom hagyni hogy párom így próbálhassa ki. Utána jöhet a többi nyalánkság -
muveszur
addikt
A szervízben majd azt mondják, hogy fontos az IMEI és a szoftververzió...
Mi pedig megmondjuk, hogy tudod gyári állapotba, garanciálisra visszahozni a telefont.Függetlenítéshez töltsd le az SGS unlocker programot, írd fel a kódolat, tegyél bele másik SIM kártyát, írd be a kódot, és örülönk.
-
korpicschess
veterán
Na nálam ez az anzo téma azt csinálja, hogy ha az appok között multitouchal behozom az összes lapot kicsinyítve, akkor a status barba beragadnak az ikonok.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mexel
veterán
válasz muveszur #20093 üzenetére
Köszi. Ez lenne az? Úgy megoldható hogy letöltöm pc-re és rámásolom a telefonra?
-
user137
őstag
úristen srác, ez tizenhat éves hisztiszintjével írsz.
kapsz egy mai legjobb telefont a mai legjobb konstrukcióban gyakorlatilag egy 2 éves használt szar Nokia áráért (read: szaré-hugyé) és még neked áll feljebb, ha a "sok alkalmazástól" akadozni kezd a menü, ami alkalmazásokat persze csak warezből tolnál rá, mert 400Ft-ot fizetni értük, az már sok... ??
ha maga Sergey és Lawrence borulna eléd bocsánatért könyörögve, akkor is csak rúgnál beléjük egyet?
eszem megáll, komolyan. tessék felnőni.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Aki felrakta már az új 2.2.1-es ROM-ot, tudna egy kis beszámolót írni? (Gondolom már rákattantak páran )
Mi változott benne a régebbiekhez képest stb stb? Első benyomások?!
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest