Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
válasz Oppenheimer #20749 üzenetére
Hát ha csak annyi a baj, hogy a produc code mászott el, akkor miért nem ezzel kezdted. Ha nem müxik az efs mappa akkor még van pár alternatíva.
PL EZ -
pasionales
tag
feltettem a 2.2.1 de nem találom az efs mappát. Hol kéne lennie?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz makaveli666 #20751 üzenetére
Tegnap próbáltam ezzel, de a terminal emulator nem akart elundulni a telefonon, "váratlanul leállt" vagy mi.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
makaveli666
senior tag
válasz Oppenheimer #20754 üzenetére
akkor rakd újra a megfelelő romot...de ha a megfelelőt töltöd le akkor nem szabad hogy elmásszon a prod code, vagy legalábbis efs mappából vissza kéne tudni másolni.
-
-
vsgaborr11
tag
Tudná valaki linkelni a ROM-újrarakás menetét? eddig gyári JF3 volt rajta, de most nagyon úgy tűnik, hogy az lesz, mert a factory reset és a wipe cache sem segített, update.zip meg nemes egyszerűséggel hibát dob ki a 7. sorra.
USB-t sem sikerült még beizzítanom...[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
urak, felraktam a JPU 2.2.1-et, azóta nyugalom van, nincs igényem jobbra-szebbre-erősebbre.
most mi lesz így??
-
valakiiii
tag
Hivatalos Froyo verzió mikor érkezik lehet tudni ??? Decemberre elejére igérték :S
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz vsgaborr11 #20757 üzenetére
JF3-at még lehet JM2-re hozni Kiessel.
ha nem akarod, akkor Sztupy 3.0 hülyebiztos és full, ha az sem elég, akkor az XXJPU 2.2.1 is pont olyan egyszerű, csak nincs benne a tökéletes magyarság (de le lehet tölteni billentyűzetet meg szótárt hozzá).
-
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #20756 üzenetére
Érdemes ezt a 2.2.1-es Doc-ot felrakni? Mert akkor lehet feldobom ma-holnap.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ibenny
senior tag
válasz korpicschess #20764 üzenetére
Szerintem a 2.2.1-re mar semmit nem erdemes felrakni, ugy tokeletes, ahogy van.
-
zool1
őstag
válasz Vagany #20723 üzenetére
Üdv!
Ha nincs a telefonon recovery mód akkor is lehet a lagfixet használni?! Már mint letöltöm föltelepítem, root, utána ext2 fájlrendszer utána lagfix és kész. Lehet hogy ezzel az észrevétellel elég láma vagyok, de nem szeretnék egy téglát karácsonyra.
thx
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
egy kérdés és egy tpasztalat
kérdés: ez mi ez?
tapasztalat: jpu
a böngésző azt mondtátok gyorsabb lett pedig szerintem romlott a minősége!
ha tényleg gyorsabb lett akkor asebessége áldozatai vagyunk mikor gyorsan megyek az adot oldal vége felé akkor elkezzd sakk táblásodni!
a flash még a régebbi romokban nem akadt nálam egyáltalán, addig itt azért néha meg-meg akadilletve bár a névjegyeknél javítva lett, hogy minden betű meglegyen, addig a zenékbe belépek feljön hogy milyen zenéim vannak, nah ott még mindig hiányos
+1de ez már azt hiszem volt is:
szóval mikor feltetem a rendszer amig nem váltottam produkt kódot nem ismerte a magyart!szóval haar gyorsan ennyi tapasztalatom lett erről az új rendszerről. nem vagyok vele elégedett teljessen, de talán még mindig ténylega leggyorsabb rendszer amit a samu alkotott
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz pasionales #20753 üzenetére
root-told, aztán tedd fel a root explorer-t, és ott látni fogod
-
Oppenheimer
nagyúr
2.2.1-et hogy lehet unrootolni? OCLF-el megy? OCLF-el nem tudom unrootolni. Akkor hogyan unrootoljam?
[ Szerkesztve ]
-
pasionales
tag
Hogy tudom megnzéni a product codeot?
-
verser233
senior tag
2-3 hete elvesztettem az i9000 gyári headsetjét. Anyám tegnap megtalálta a kapunk előtt Semmi de semmi baja!
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
B.Ricsike
őstag
válasz pasionales #20773 üzenetére
Pedig ahogy belépsz a root explorer-be, ott kell lennie, még akkor is ottvan, ha letörlöd, mert visszairja.... szal keresd
Rögtön a gyökérben, semmibe nem kell belépni -
cimp
senior tag
Százalékos akku check-et hogy lehetne csinálni?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
B.Ricsike
őstag
válasz pasionales #20777 üzenetére
?? Ahogy menyitod ugye a root explorer-t, rányomsz az efs mappára, és belép
De mit is akarsz vele csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Barmi ujabb info a SGS Pro megjeleneserol? Baromira varom mar, de ha nem jon akkor Drodi 2 lesz
laca
-
B.Ricsike
őstag
válasz pasionales #20779 üzenetére
Aham... akkor gondolom az eredeti efs-t már felmásoldat a telefonra, utána belépsz a root explorer-be, ott lehuzod, ottlesz sdcard, azon belül az eredeti efs mappa, belelépsz, menü gombot megnyomod, multiselecet, kiválaszotd az összes benne lévö fájlt, utána copy, aztán visszalépsz a gyökérbe, ottlesz a mostani efs mappa, belelépsz, és paste. ennyi. És a mappáknak ott kell leni, igy ahogy mondom, mert mindenkinek igy van, akkor gondolom neked is.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem próbálta senki sem unrootolni a 2.2.1-et?
-
makaveli666
senior tag
válasz Oppenheimer #20782 üzenetére
nem, de ha azzal viszed szervízbe azt se fogják elfogadni
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #20764 üzenetére
várj vele... merül becsületesen... Doc estére új verziót fabrikál...
amúgy kérdezném az odinos 2.2.1-esektől, hogy nekik is jobban merül?
és, hogy a böngésző a villámgyors müködés mellett szintén kockásodik néha?
(gyors oldalrahuzásnál a széleken) ??? -
Oppenheimer
nagyúr
Felraktam ismét az I9000XWJM2 ROM-ot.
Amikor megnézném a prod kódot ezt írja:
Righ-hard key back: please use the menu key.
Hugyan tudom visszaállítani?
Az imei számom rendben van.
Van mentésem az efs-ről.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
CHIPman
nagyúr
Feltettem a gyári JPU-t én is CFRoottal, majd meglátjuk, mit tapasztalok. A JPM nálam kimaradt, tehát ahhoz nem tudok hasonlítani.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #20784 üzenetére
Nekem nem merül jobban, sőőt... tegnap reggeltöl 10%ot merült.... pedig volt használva böven... ugyhogy üzemidöre jónak tünik nagyon.
Böngészö: A gyári nem a legjobb rajta, nemis nagyon használom, lassunak tünik, viszont a Miren böngészövel nagyon tuti.
-
makaveli666
senior tag
nekem nem odinos van, és pont írni akartam, hogy érdekes, hogy lassabban merül a telefonom mint eddig
Gyári böngészővel nekem is van sakktábla, de ha Miren t használok az is félelmetes gyors és nincs sakkozás.[ Szerkesztve ]
-
legenda
nekem nem merül jobban, ellenben kockásítás néha beugrik egy pillanatra!
olyan gyors a böngésző, hogy a weboldali grafika nem bírja követni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rvgy75
aktív tag
válasz hülyegyerek #20727 üzenetére
Mount /system as rw. ez mit jelent?
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
legenda
válasz Oppenheimer #20785 üzenetére
ne küszködj az efs másolgatással, megfelelő rom esetén a *#272*imei# (az imei helyére természetesen a telefonod imei azonosítója kell!) kódra felkínálja a megfelelő product code visszaállítását!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
korpicschess
veterán
Oké, ráérek, elég hosszú a sok appot meg home screent berendezni ahhoz, hogy sokszor újrategyem.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
valóban csak tized másodpercekre történik de van egyéb grafikai bug-ja is... pl. ha betöltés közben mozgatod a képet akkor villog és szintén kockásodik pillanatra
jobb volt nekem a BUJP8 féle rendszer...
nem beszélve, hogy nekem lagfix nélkül 1098 most a "semmitmondó" quadrant
pedig 1200+ -ról volt szó9-kor raktam be új akksit és 30%-on áll most
És neked arra a kódra mit kínál fel prod. kódokat??? nekem semmi ismerős nincs benne
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
De ez csak a függetleneknél müködik.... mert ott XEH, XEU,KOR stb ilyeneket lehet kiválasztani.... Szal a szolgáltatós Product kódot ott nemtudja visszaállítani. De persze ha nem szolgáltatós, akkor ez a legegyszerübb és legkönnyebb út!
Bár ha ROM függő is, akkor lehet vannak olyan ROM-ok, ahol a szolgáltatós is állítható így.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tariattila #20793 üzenetére
az akksi nekem lég jól bírja, és a kockásodás sem annyira vészes, viszont gyorsabb a rendszer, mint a jpa/jpp/jp7 kombóval, így most ez marad!
seven7; mert nem olvastad el rendesen, amit írtam; megfelelő rom estén - ha egy rom nem tartalmazza egy product code állományait, akkor ahhoz nem fogja felkínálni a lehetőséget! sztupy beletette a magyar független és szolgáltatós állományokat a rom verziójába, ezért kínálja fel!
B.Ricsike; nem, nem csak független kódoknál működik! mint fent is írtam, amikor sztupy beletette a rom verziójába a szolgáltatós állományokat, és az megfelelő csc verzióval került párosításra, máris felkínálta a szolgáltatós product code beállításának a lehetőségét!
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz Oppenheimer #20796 üzenetére
Öszintén szólva ehhez hülye vagyok, de én próbálkoznék azzal amit kali is irt, a *#272*imei# parancsal, ha nem kinálja fel a neked kellöt, akkor pedig csak az eredeti efs mappa visszaállítás marad.... illetve van a PFC-n még egy 3. variáció is, de szerintem az a legbonyolultabb.
-
legenda
válasz Oppenheimer #20799 üzenetére
valamit nagyon rosszul csinálsz...
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest