Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz makaveli666 #21051 üzenetére
Nyomj rá utána, hogy "top free", vagy "just in".
-
arn
félisten
yess... sikerult a pannonos csct ranyomni a 2.2.1re apnlista is helyreallt. erdekes, hogy az efst nem is masoltam vissza, a kodra megis azt irja, hogy pan. kell azaz efs visszamasolas egyaltalan? a kezdeti lokalizaciot is jol ajanlja fel.
a billt meg nem sikerult megoldani.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
gyurika981
tag
szép napot mindenkinek! kérdésem lenne a gyári T-s romot honnan tudom letőlteni?
-
makaveli666
senior tag
samfirmen azt írják, hogy galaxy i9000 megkapja a 2.3 at
-
korpicschess
veterán
válasz makaveli666 #21056 üzenetére
Kérdés, hogy mikor
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
zool1
őstag
Üdv!
link: http://andro-id.info/2010/09/11/ryanzas ... k-lag-fix/
Tényleg csak enniy?! Root+lagfix. Mert én ennél picit összetettebbnek gondolom!Ha nincs a telefonon recovery mód akkor is lehet a lagfixet használni?! Már mint letöltöm föltelepítem, root, utána ext2 fájlrendszer utána lagfix és kész. Lehet hogy ezzel az észrevétellel elég láma vagyok, de nem szeretnék egy téglát karácsonyra.
A másik kérdés az lenne hogy rootolásnál, lagfix után ugye a telepített programok megmaradnak.Thx
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz korpicschess #21057 üzenetére
Hát az igaz, de legalább tervbe van véve, hogy nekünk is átportolják, ami azt jelenti hogy a rommerek, nagyon gyorsan meg fogják oldani a problémát, szal szerintem nem kell rá nagyon sokat várni.
-
arn
félisten
voila asszem majd meg csinalok egy multiselecteset, hogy ugy elegansabb legyen, mert most csak egy csct hagytam rajta. az efs konyvtarat szvsz siman ebbol generalja le.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Skynet258
veterán
Én írtam, és igen, tényleg csak ennyi. Vagy szerinted viccből szopatok másokat, és csak kitalálom? Vagy nem értem a kérdésed... amire egyébként tegnap már valaki válaszolta, hogy igen, ennyi.
Más: ha valaki nem ismerné, akksi ikon változtatása könnyedén, gyorsan, és fájdalommentesen.
-
Barnes
aktív tag
Telenoros a telefonom, minden oké, még Sztupy féle romot használok.
Mivel van havi 40 ingyen mms-em gondoltam küldözgetek. Tegnap próbálkoztam vele és nem ment el mms-ben semmi :S mit kell beállítanom, hogy menjen? -
keIdor
titán
Hasonlóan erős lesz majd a Galaxy S 2 is. Nem rossz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Oppenheimer
nagyúr
Elvittem szervizbe a telót. Azt mondták elküldik onnan a központi szervizbe és legrosszabb esetben 1,5 hét alatt kijavítják. Kíváncsi vagyok mit csinálnak vele. Mondta a csávó, hogy megpróbálhatjuk azt, hogy "szoftverelik", hátha az megoldja, de mivel tapasztaltam, hogy másik ROM-mal is ilyen, ezért a központi szervizes megoldást választottam.
Remélem nem kapom vissza ugyan azzal a hibával.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Most volt időm felrakni a JPU firmware-t. Ez sikerült is. Wi-fi van. Rootolás után viszont a wi-fire nem tud felcsatlakozni. Így még sose jártam azt hiszem.
Valakinek van ötlete?
Ezt a rootot használtam:
CF-Root-JPM-v1.2-Busybox-1.17.1https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet teljes képernyőn nézni a videókat?
(nem akarok összenyomott embereket)Nem lehet úgy, hogy levágjon a széleiből?
-
CHIPman
nagyúr
válasz verser233 #21066 üzenetére
Igen. Két lehetőség van.
1: Különböző PDA-Kernel párosításnál nem megy egyáltalán a WiFi, ez nálam is fennállt JPK-nál. Jó lenne, ha a JPU-ra készült CFRoot kernelt használnád, mert most ellőtted a 2.2.1-et. A második postban megtalálod ott, ahonnan ezt szedted.
2: Ugyanúgy nem jó a WiFi, mint a JPM-ben, ez a rosszabbik eset. Én imádkozom, hogy az első eset álljon nálad fenn, mert ha nem, akkor sajnos nekem is vissza kell térnem a JPK-hoz.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
odium
aktív tag
muveszur:
igen, de ez volt az első akcióm, plusz recoveryt is kellett csinálnom és nem mertem az efs-t a telón hagyni.JJ hunter:
köszi. pl. a hárombetűs kéri az sd-t? -
Barnes
aktív tag
Lehet hülye kérdés lesz, de nem találok rá választ sehol :S
Ha a telóról szeretném a számaimat rámenteni a google account-omra, azt hogyan tudom megtenni? vagy hol találok rá vmiféle leírást?
a google keresőbe beírva mindig azt dobja ki hogy a google névjegyeket hogy kell a telóval összehozni, de én fordítva szeretném...
előre is köszi!
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok.
Első hozzászólást elolvastam. Meg minden egyebet, amit csak tudtam, de nagyon össze vagyok zavarodva, segítsetek tisztán látni. Sorolom a tényeket és szándékaimat.
- Pannon GSM-es (Telenoros) Galaxy S-em van, 2.1-es.
- Semmit nem csináltam még vele.
- Rootolni nem szeretném.
- Függetleníteni nem szeretném.
- 2.2, vagy újabb (ha lehetséges) Android verzióra szeretném frissíteni.
- Lehetőség szerint minden garit megtartanék rá. (Samsung szürke garjegyem van hozzá.)
- Az olvasottak alapján úgy értelmeztem, van lehetőség a KIES-t úgy átverni, hogy szépen frissítse magától. Amennyiben jól értelmeztem, így szeretném.
- Fontos adat nincs a telón, amit fájlalnék ha elveszne.Ezen folyamat lehetséges-e?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
muveszur
addikt
válasz 04ahgy #21074 üzenetére
A Kies átverése sem hivatalos megoldás....Én ezt hagynám a fenébe, nem bíznám rá a telefonomat.
Megnézed, működik-e a 3 gombos recovery-d.
Nandroid backup
EFS mappát mindenképpen le kellene menteni...Ehhez pedig rootolni kell. 1 perc az egész, még egy perc visszacsinálni.
Unlock kódot kell generálni. Ez nem függetlenítés, csak egy kód, amit csak akkor kell használni, ha baj van.Aztán Odinnal már azt raksz fel, amit akarsz
[ Szerkesztve ]
-
Bossplayer
csendes tag
"Más: ha valaki nem ismerné, akksi ikon változtatása könnyedén, gyorsan, és fájdalommentesen"
Király vagy. Meg is csináltam....
THXboss
I9000XXVT
-
csab2
veterán
A következő problémám van:
KIES-sel rendesen csatlakozik a telefon, a jobb felső sarokban megjelenik a telefon ikonja. Azonban ha el akarom indítani a naptárat, üzeneteket és a névjegyzéket egy pillanatra felvillan a szinkronizálás ablak majd beadja hogy "csatlakoztassa a telefont..." Pedig már csatlakoztatva van.
Jelentkezett már ez valakinél?
A legfrissebb KIES (1.5.3.10103_102) van fent 32 bites Win7-tel. A telefonon hivatalos telenoros JM2 van, rootolva, lagfix-szel.
Mielőtt megkapnám, hogy milyen szar a KIES (tényleg az) meg minek használom, arra kell, hogy töröljem az összes névjegyet a telefonról. Egyenként kicsit macerás kitörölni 143 névjegyet.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz Bossplayer #21080 üzenetére
Bocs, nagyon láma vagyok, de honnan lehet letölteni a progit?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
pongee
csendes tag
válasz pongee #20870 üzenetére
senki nem válaszolt rá, így elkezdtem utánaolvasni külföldi fórumokon, hogyan lehet összeszinkronizálni a névjegyeket facebook-al, nagy nehezen sikerült. azt kell mondjam az eredmény nagyon pofa a szinkronizált ismerősök legutóbbi facebook bejegyzései a telefonkönyv névjegyében tárolódnak (offline is látható) a képeket pedig szintén a névjegykártyába betölti a teló, ha úgy akarjuk. No meg a profilkép bementődik a névjegykártyához, nem azt a szürke amorf képet látod mindenhol. Extraként a naptárba bemennek a szülinapok.
akit esetleg érdekel, hogyan működik:
1) hozzáadod a facebook fiókod a fiókok menüben
2) leszinkronizálod a névjegyeket
3) bemész a névjegyekhez, látszólag nem történt semmi
4) bal oldali ledes tapigomb -> ismerősök szerzése
5) facebook profilt kiválasztod
6) kijelölöd, akiket szinkronizálni akarsz (nyilván akihez mondjuk van telefonszámod, vagy e-mail névjegyed)
7) megvárod míg összeszinkronizál (vagy ráfrissítesz manuálisan, ahogy be van állítva)
7+1) enjoynekem nem minden névjegyet talált meg automatikusan, szóval jópárat kézzel kellett összeilleszteni a gmailes névjeggyel, de egyyszeri szenvedés szerintem simán megéri.
Pongi
-
cimp
senior tag
2.2.1 et lagfixelt már valaki? Ha igen akkor mivel érdemes nekiállni?
Egy napja idegesítően belaggol időnként.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
arn
félisten
akinel rendes magyar lokalizacio van (pannon, etc) - ott a samu billnel van olyan hogy valaszthato magyar nyelv? vagy csak az ekezetek? mar nem emlekezem.
-
Lalaboy
őstag
No sajna total behalt a telcsim...... Uj utann nezek, ami nem biztos, hogy SGS lessz.
-
r.zozoka
aktív tag
hali!
a jpu-tszeretném rootolni, viszak erestem rá és az jött ki hogy elvielg csak a géppel összekötvelehet rootolni, még pedig a superoneclick progival!
nah most letöltöttem a progit, előszőr a .net frameworkkel voltak gondjaim. máshogyan nem tudtam megoldani, újra húztam a gépet, most elvielg mindenjó!szóval kicsomagoltam a fájlt a telefont rádugtam usb hibakeresés módban( memkarit is csatoltam)
rányomtam az exe fájlra és nem törtnt más mint egy hia üzi: az alkalmazás inicializálása nem megfelelő......mondom megpróbálom akor úgy hogy az adb-t használom elöbb -> katt
erre kijött egy ablak gyors lefutott és kész
mondom akkor most hátha jó megint katt az exére és megint hibavan valakinek ötlete?
jah és winxp van! -
Koga777
tag
válasz makaveli666 #21051 üzenetére
Nekem is bugos az új market. A Downloads részben csak a legutolsónak feltett programot mutatja. Cache törléssel nem javult meg.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
CHIPman
nagyúr
Olyanok vannak, hogy
-normál(teljes méretben jeleníti meg a videót, értelemszerűen ha az nagyobb, mint a WVGA, akkor ugyanaz, mint az arányos megjelenítés)
-arányos megjelenítés(a képarány megmarad, de az egyik oldalhoz húzza)
-teljes kitöltéshardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest