Hirdetés
-
IT café
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mikulásbá #1952 üzenetére
Nos, "vettem" 2 óralapot, generáltam kupont WEAR OS-nél, vágólapra másolva, fizetésnél a kód beírva, el is fogadta, stb. a telefonon olyat írt, hogy folytassam a z órán (2 parancsikonja van a telefonon), az óránál már fizetni kellene érte, persze ott nem vittem tovább. Hogy lesz ebből az órán számlap? (tudom, már írtam, kezdő vagyok)
-
Üdv!
Csatlakoznék egy Samsung Watch 5 Pro-val a csapathoz. Nézegettem az itt közzétett számlapokat-köszönet érte-de még kezdő vagyok e téren. Hogy a legokosabb az órára feltolni? Laptop van, Win 11+EDGE böngésző. Ha itt lépek a linkekre, hogy tudom az órára tolni közvetlenül, ha megtetszik valami?
Vagy érdemes ezt a topikot telóval nézegetni, úgy egyszerűbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest