Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
Markizmark #3560 üzenetére
Elvétve nálam is előfordult, hogy nagyon ritkán pitvarfibrillációt jelzett, valószínűleg téves volt.
Nemrég voltak szívprobléma jellegű tüneteim, így kerültem egy magánklinika kardiológusához, mert nem várhattam ki naponkénti tünetekkel, amíg az államiban két hónappal későbbre kapott időpont letelik.
Addigra vagy elpatkolok, vagy meggyógyulok. Szerencsére utóbbi történt, avagy a vizsgálatok szerint nem a szív és az erek okozták amit.
Ekkor csináltam több EKG-t az órán, mert amúgy nem egy rendszeres dolog nálam, inkább csak ritka próba. Nos amikor nem éreztem magam jól, nagyobb arányban jelzett pitvarfibrillációt, és korábban általam még nem tapasztalt bizonytalan működést, és normál szinusz is volt persze. Ennyiben mégsem megbízható az óra, mert mindenféle eredmény előfordul, nem tudhatod, melyik a tuti. De talán mégis volt valami összefüggés a rossz közérzettel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest