- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
Caaabi #40936 üzenetére
és (#40939) Sógi "whatsapp messenger" Sosem lesz ROM, Firmware, ami mindig minden appal kompatilibis lesz. Ezért nem mondják stabilnak az android rendszert. Hisz az az app, az nem erre a FW-re lett tervezve. És rengeteg másik ezer ismeretlen gyártó által készitett app, nem lesz mindig kompatilibis bizonyos ROM unkkal. Ez elvileg köztudott. Sajna ez az android. Ha I 4 et Jailbreakelik, ugyanez a dolog merül fennt kb.. Ez nem ROM bug szerintem. Minden ROM nál találnék 10 bugot, vagy 100 at is ennyi erővel. Ezzel nem a ROM ot védem , hisz nekem mindegy. Pl nekem Fancy Widget pro valamelyik ROM- nál megy rendesen, másiknál nem. És rengeteg másik app is.
Aktív témák
- Formula-1
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MotoGP & WSBK
- Tippmix
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest