Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Nem mindenki használja az egészségügyi méréseket. Ameddig megvolt a Fit 3 én sem használtam. Hívások és üzenetek jelzésére kellett, meg reggel ébreszteni. Ezt tudta hiba nélkül, többi nem érdekelt. Itt Hardveraprón adtam el, nem panaszkodott a vevő, hogy bármi baj lenne. Igaz teljesen karcmentesen, újszerű állapotban adtam el, 10e Ft-ért + 10 hónap gari + kijelző védő fólia + gyári narancs szíj. Annyiért bestbuy volt.
Jelenleg Watch FE-m van, itt sem nézegetem túlzottan az értékeket, igaz ez pontosabb jóval. A test összetétel az jópofa. EKG, meg vérnyomást még nem néztem (kell az ADB-s hack, mert nem Samsung telefonom van).
-
Fall-N
veterán
Mások az elvárásaink qlstarral. Nekem csak a hívás jelzése és az értesítések miatt kellett a Fit 3, így rohadtul nem érdekelt a lépésszámláló. Bónusz, hogy ébresztett, így nem keltette fel a családot. De a Wear OS-sel régóta szemeztem, így előbb - utóbb megvettem volna a Galaxy Watchot, a Black November akcióban meg adott volt a jobb ár is. A FE-t is néztem, hogy meg fog jelenni, így az lett. Amivel többet tud a Watch 7, azért nem akartam a dupla vételárat kifizetni.
De a lényeg, hogy a Huawei is megbízható, a Band 9 is jó vagy a Band 8 vagy "házon belül" a Honor is szintén. Valószínűleg most akciós, így érdemes megnézni pár helyen.
-
Fall-N
veterán
Xiaomi Smart Band 9 jól sikerült, bár nekem a 8-cal sincs gondom. Azon kívül, hogy már el kéne adnom a Fit 3-mal együtt. Én véglegesen Wear OS-re váltottam, nem izgat, hogy naponta kell tölteni. Semeddig sem tart lefekvés előtt rádobni a töltőre. Ha van otthon Qi töltő, akkor még egyszerűbb ledobni rá. Cserébe mindent tud, amit szeretnék, ott a Google Wallet, így telefont sem kell vinni magammal, ha elmegyek edzeni. Nekem Galaxy Watch FE van.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nekem Motorola telefonnal is tökéletesen működik. Egyetlen hibája van, nagyon kevés a gyári számlapok választéka és nagyon hasonlóak. Néha nem akar BT-n keresztül szinkronizálni például a számlapok frissítését, de telefon újraindítása után helyrejön.
Most még ideiglenesen megvan az óra, de már megvettem múlt héten a Galaxy Watch FE-t. Régóta terveztem, hogy Wear OS órát veszek, csak az áruk nem tetszik. Tetszik is nagyon, egyedül az üzemidő, ami kár, hogy nem lesz sosem ilyen jó. De valamit valamiért. 69900 Ft-ért vettem, na dupla ennyi pénzért nem vettem volna Watch 7-et bármennyire jó. Ahhoz képest, hogy fele annyiba kerül az FE, nem rosszabb annyival.
Viszont volt Xiaomi Smart Band 8-am, nem sok gond volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Szilágyi84 #412 üzenetére
Igen, be lehet. De a Xiaomi, Huawei, Honor, Amazfit órái is mind tudják.
-
Fall-N
veterán
Nektek is meríti a telefont érezhetően a Samsung Health a telefont? Ahogy monitoroztam a GSam-mel, a lépésszámláló már eleve sokat ébrentartja a telefont. Le lehet valahol tiltani, hogy a telefon ne mérje fölöslegesen? Gondolom ha megvonom a
testérzékelőktestmozgás permissiont, akkor nem tud hozzáférni. Itt vannak a képek róla: [link][ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Lényegtelen mennyire karcálló, egy karóra sokkal jobban ki van téve annak, hogy véletlenül nekiüsse az ember valaminek. Az előző okos karkötőim például jól bírták volna a karcot, de mindig történt valami ami miatt lett rajta mélyebb karc. Egyszerűbb megelőzni. A fólia legyen karcos ne az üveg, fóliát legalább lehet cserélni.
-
Fall-N
veterán
Nagy a választék. Ott van alternatívának az Amazfit GTS 4 Mini, Amazfit Bip 5 U, Xiaomi Smart Band 8 Pro, Huawei Band 9, Honor Band 9 stb. Nekem ez a Galaxy Fit 3 jött be a legjobban. Eddig semmi problémám nem akadt vele, az akksi is jól bírja nálam. Általában nálam a hívások és az értesítések jelzésére van, ébresztésnek reggel, alvást követem vele. Szerintem nagyjából pontos az alváskövetés. Más nagyon nem izgat. Edzéseket nem követek vele. Biciklihez ott a Bryton komputer, edzőteremhez meg egyik sem alkalmas. A lépésszámláló, hogy netán nem jól mér, nem nagyon izgat.
-
Fall-N
veterán
válasz waszabi07 #57 üzenetére
Két hete vettem a MediaMarktban, akkor 21 volt. A konkurens boltban is annyi volt akkor (Euronics). Volt akkor készleten itt Baján fehér, fekete, rózsaszín. Az ezüst keret miatt fehéret vettem, ma jött meg Aliról a narancs szíj. Ugyanolyan gyári szíj, mint a fehér. Pluszban ment rá védőfólia (eddig az összes aktivitás mérőmön lettek apró karcok, így megelőztem a bajt). Előtte Xiaomi Smart Band 8-at használtan, ez sokkal jobb.