Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Pontosan, ennyi kell, nincs is több elvárás. Működjön benne a pulzus, véroxigén, legyen valamiféle alvásmonitorozás, és menjenek az értesítések, akár üzenet, akár email, meg a telefon. Ja meg az ébresztés. A napi töltögetés azért odafigyelést igényel, de a heti 1-2 simán belefér.
-
Tin
veterán
Vágom, olvastam a te véleményed is, és mivel téged ismerlek, mérvadóbbnak tartottam. Asszonynak amúgy épp ma hozza a futár a vadiúj 6 Classicját, nekem ugye a Watch 4 van, mindig azzal trackelem a bringázást, csak hát a gyereknek most minek vegyek okosórát, amikor a suliban ellophatják, meg a dolgozatírásnál mindig problémáznak ezen. Egy Fit3-at rendeltem neki, gondoltam, hogy azzal nem lesz. Náluk az olcsóság a lényeg.
Meg asszony mondta, hogy anyósnak kellene valami, na most neki se kellene ennél drágább, csak nem tudom, hogy az aktuális Xiaomi/Huawei/Amazfit/Samsung vonalon melyik a legjobb. Xiaomit nem igazán akarok, a lányomé nyáron egy sima Balcsizás után nyekkent meg, pedig nem sokat hordta, Huawei volt a fiamnak, az nagyon rendben van, csak majdnem drágább rá az újabb szíj, mint egy új óra BF-en, ami vicc, az Amazfitet meg nem ismerem. Meg igazából a Fit3-at se. Ha ez a Fit3 nem jön szembe a Watch 6 vásárlásakor, akkor a fiamnak is Huaweit vettem volna. -
Ricardo
titán
Köszönöm.
A Huawei és a honor még látókörbe került. A gts 4 minit régebben néztem, újra utána olvasok.
Közben a lány megkapta a nyolcast. Lecsatlakoztatta a telefonjáról a hatost és visszaállt alapra. Amikor el akartam tenni, ahogy megfogtam felvillant hogy párosítsam. Aztán a következő érintésnél ismét. Párosítottam hát a telefonomhoz. Most működik
Úgy néz ki a reset rendbe tette.
Most átmenetileg a hatost használom (nem vettem vissza a nyolcast), így van időm átgondolni mi legyen helyette. -
qltsar
veterán
Pontosabban, jobb, mint az Mi Band 8-é - ami nagyon nem azt jelenti, hogy jó sajnos - , de rosszabb, mint az Mi Band 7.
A rendszerrel egyetértek, eléggé kiforrott, és nagyon szépen megcsinálták az órán az RTOS-t, a katasztrofális üzemidő ellenére - bár lehet, hogy emiatt ilyen rossz ...
Vajon mi lenne, ha lenne benne GPS is, és bringautak trekkelésére is használnák napi 1 órát. Bár, lehet, még 24 órát sem bírna ki.
Javaslom ezt a videót, itt az alváselemzés-összehasonlítás, de érdemes megnézni az egészet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU