Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz ratcache #466 üzenetére
Valószínűleg évekig ugyanez a pántjuk lesz, majd kicsiszolgatják. Legalábbis remélem.
Amúgy ma jött meg, a dobozon a gyártási dátum 2024.11.02. Szóval friss.
De még viccesebb a Galaxy Watch 6 Classic, annak a dobozán 2024.11.12 van. Múlt kedden legyártották Vietnamban, tegnap feladták Európában, ma ideért.
[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
válasz ratcache #359 üzenetére
Nem jó hír. Mindenesetre mivel ingyen adták más termék mellé, így végül csak egy ilyen karkötőt kapott a feleségem. Ha a lépésszámlálás miatt nem válik be neki, akkor továbbadjuk valakinek a családban. Egyelőre tetszik neki. Pulzust nála jól mér, gyakorlatilag hibahatáron belül van az orvosi műszerhez képest.
-
aktív tag
válasz ratcache #259 üzenetére
negyedik nap, ma ismét anomália. egyelőre kicsi.
telefonon 2587 lépés. pánt felold, befrissül 2611-re. telefonon megnéz, 2605. pánt felold, 2605. visszaszinkronizált.
1-2 alkalommal kimentem a hatósugárból így elvesztette a kapcsolatot, de minimális volt a külön töltött idő. csak telefonnal (pánt nélkül) egyszer sem mentem, egész nap rajtam volt.
folyt köv... -
MLA
tag
válasz ratcache #193 üzenetére
Igen,sajnos ez a kütyü még eléggé kiforratlan. Magam részéről vissza csomagoltam a dobozába és bevágtam a fiók mélyére. Aztán beszereztem egy Huawei Fit 2-t, amivel már régóta szemeztem csak képbe jött ez a Samu, és úgy megörültem, hogy bele illik az otthoni Samsung világomba. Azért még figyelem ezt a fórumot és ha kinőtte a gyerek betegségeit újra elő veszem.
-
MLA
tag
válasz ratcache #133 üzenetére
Nekem sajnos még most estére se javult meg, és mivel nekem nagyon fontos, hogy a napi minimumnál többet menjek egy nap, ezért baromi rosszul érint. Próbáltam az órát kikapcsolni meg vissza, de még mindig a két nap összesített lépéseit mutatja. Ezért most vissza vettem a Huawei Band 8-at, mert már igen tekintgettem a kalapács felé, hogy megcsapkodjam ezt a Samsung csodát.
-
stewe780
őstag
válasz ratcache #133 üzenetére
Hogyisvanez? Lehet 2 órával használni a telefont? Az nekem nagyom jó lenne, mert akkor a fit2 megmaradna favágós, fűnyírós órának!
Szerk.:
Nekem azt mutatja a fit2, hogy nem lát telefont. Mióta a fit3-at felvettem, azóta rajta a kis ikon, hogy nem látja a telefont. Van valami trükk?[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
vamosip
tag
válasz ratcache #126 üzenetére
Ez nekem tegnap reggel volt, telefonon közben 0... Újraindítottam, azóta jó.
Plusz 15-én túra rögzítés alatt valahogy megugrott az eltelt idő, ilyen 1122 órára, közben mentek a másodpercek a km-t közben jól mérte. Leállítás után az egész útvonal eltűnt nem szinkronizálta át.
Gondolom még vannak bugok, remélem mielőbb javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest