-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
válasz
marked one94 #7900 üzenetére
Szia. Találtál már mentést? Nekem van sok, de nem tudom neked jók-e lennének, mert én kicsit belepiszkáltam és most 1300kilónyi cuccal és tuning exo-val járkálok a zónában.
A fegyverem is szerintem a legjobb, és azt nem is piszkáltam.
100töltény a tárban és teljes képernyőre nagyít a távcsöve.Egy lövés és fekszik tőle bármilyen ellenség, még a legerősebb mutánsok is.
Érdemes volt megvenni.
Azért néha még így is meglepnek, mikor nagyon elnézelődöm a tájat figyelve.
Minap Pripyat-ban felmentem egy panelházba és onnan nézelődtem a távcsövemmel és azon kaptam magam, hogy meghaltam.Mögém lopakodott egy monolitos és amint kinyírt, el is futott.
de azt még láttam, hogy mikor kifutott az épületből, belerohant egy anomáliába amitől rövid időn belül szétrobbant.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9