Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz hubai38 #6285 üzenetére
Mert nem kell, működik a felirat és a szinkron is.
Nekem legalább is nem volt komoly gondom vele, de már jó ideje el sem indítottam.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz hubai38 #6290 üzenetére
Az első általános javító készlet, de ha jól emlékszek kicsit bugos.
A másodikra nem emlékszek, az ugrást meg keresem.Na ez kész, újra akarom rakni, hogy tudjak segíteni, erre a vga nem megfelelő.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
shield
őstag
válasz hubai38 #6290 üzenetére
Meguntad az új modokat?
A 2. kép nem-e esetleg fejlesztés az Mp5-re!?
A CS-hoz mindenképp szükséges a 1.5.10-es javítás. Nálam még ígyis akadt gond az alapjátéknál a Vöröserdő elején. Ha neked is esetleg lesz gondod, akkor előkeresem a javítást. Talán kekeeci segített, mnem emlékszem.emre nem akarom elhinni, hogy azzal a kártyával nem megy.
Most nézem az oldalamon, tényleg csak 4:3-es kép méretben fut?[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Dhampir
félisten
válasz hubai38 #6401 üzenetére
Bыдерите фракцию, за которyю вы хотели играть.
Ha jól látom, valamelyik frakciót kell kiválasztanod, felvenned.
A többit összefüggésében pontosan nem tudom, remélhetőleg majd Saga vagy valaki más, orosz nyelvtudású fórumtársunk segít.Például ezen a honlapon tudsz latin kiosztásról cirillben írni.
Bemásoltam ezt a kis mondatot egy gogle dordítóba és azt írta hogy Izlandi nyelv.
Ę ńîćŕëĺíčţ, ęîëč÷ĺńňâî îňđ˙äîâ â ýňîě đŕéîíĺ óćĺ äîńňčăëî ěŕęńčěóěŕEz után eltünt az öreg.
Tán fél az izlandiaktól.
[ Szerkesztve ]
-
shield
őstag
válasz hubai38 #6677 üzenetére
Hát tényleg régen beszélgettünk. Mostanában kihaltak a Stalker topikok, mással vannak elfoglalva most az emberek.
Erről teljesen elfelejtkeztem, most néztem utána a topikban.
Laris2 biztos tud majd segíteni.
Én most Sniper Ghost Warrior - Contracts, közben NecroVisionnal nyomulok, előtte Metro 2033 két részét vittem végig. Rettenetesen jó ez a Metro, annak idején kimaradt, amint olvastam nagyon sokaknál kimaradt sajnos. Várom az Metro Exodus fordítását, akkor lesz teljes az élmény.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
-
borovi
aktív tag
-
Laris2
senior tag
válasz hubai38 #6680 üzenetére
Szia, még a nyáron jelezted az Istokkal kapcsolatban kellene egy kis segítség. Azóta javítottam a fordításon, lejjebb meg is találod. Tavaly azért nem jelentkeztem, mert ki akartam lépni ebből a stalker mizériából, és töröltem minden fórumot de az idén meggondoltam magam, Ha még játszani akarsz vele, a végigjátszással csak óvatosan, ha nem tudsz jól oroszul, mert benne van minden alternatív megoldás, és az alapján beleszaladnál pár ütközésbe. Bár erről kapnál SMS-t de csak egy feladatsor végén.
-
Laris2
senior tag
válasz hubai38 #7024 üzenetére
Kipróbáltam. Feltelepítettem a GoG-os verziót. a letöltött modot a Clear sky könyvtárba másoltam, és elindítottam a játékot a LFOLauncherrel itt átállítottam angolra, ellenőriztem működik-e. Ezután rátettem a magyarítást, és simán működik. Más verzióval nem próbáltam. Még annyit, indításkor egyből a beállításokban érdemes lejjebb venni, a hardverzabáló funkciókat.
-
-
Laris2
senior tag
válasz hubai38 #7040 üzenetére
Lehet csak eredeti játékkal megy.
Még egy tipp. Az unpacker könyvtárban indítsd el a 00UNPACK MOD+addons.bat fájlt. Várd meg amíg végez a kicsomagolással, majd indítsd a játékot az LFOLauncherrel. Ekkor a játék iszedi belőle amire szüksége van.
Ha nem megy alapjáték probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- MSI Katana 15 Gamer Laptop B13VFK 9S7-158571-072 ÚJ,Számlás,bontatlan!
- Lenovo legion 90rt00y8hg Gamer asztali gép új,bontatlan csomagban, számlával!
- Eladó MAC Audio autóhifi erősítő mélyládával együtt!
- HP Spectre x360 14-ef2774ng - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook
- HP Spectre x360 14-ef2759nz - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook - OLED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest