-
IT café
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
az elso hibauzenet sajnos nem mond nekem semmit, ami hirtelen tipp, hogy a fagyaskor megserulhetett egy session file, probald meg torolni oket egyesevel, hogy kideruljon, melyik a ludas
a masik problem oka az lehet, amit emlitettem fentebb, hogy alapbol nincs engedelyezve az xsl kiterjesztes, ezert az rTWi hibauzenetet dob (na, ha azok megjelenitese engedelyezve lenne)
probald meg (a php.ini-ben) engedlyezni vagy a hibauzenetek megjeleniteset (error_reporting = E_ALL), vagy az xsl extension-t (extension=php_xsl.dll) - ez utobbinal nekem neha volt gondom az eleresi utvonallal, azt az extension_dir ertek allitasaval tudod modositani -
rt06
veterán
ugy tunik, hogy windoze alatt ezt nem trivialis megoldani, ugyanis az exec nem akar 0 ertekkel visszaterni, ezert nem mukodik az execute
vlna erre execute_nothrov, ami nem foglalkozik a nem 0 visszateresi ertekkel, de az nalam sem mukodik
ami viszont mukodik, hogy az execute-tal egy script-et hivopk meg, ami elvegzi a masolast, majd az utols sora egy "exit 0", hogy az rTorrent is oruljonmost igy nez ki a konfigom, ez mukodni tunik
# we don't want to put anything into our bin directory, so we set the working directory one level up
system.set_cwd = ..
# set a session directory, so rTorrent will remember our downloads
session = torrent/.session
# set the destination directory for new downloads
directory = torrent/unfinished
# log execute commands
log.execute = torrent/.log/execute.log
# watch for new .torent files, and load them
schedule = watch_load,5,5,"load_start=torrent/watch/*.torrent,d.set_directory=torrent/unfinished"
# move completed downloads to an other directory
system.method.set_key = event.download.finished,move_complete,"d.close=;execute=scripts/move.cmd,$d.get_base_path=,torrent/finished,>,log.txt;d.set_directory=torrent/finished;d.start="
# erase files, once a torrent is removed
system.method.set_key = event.download.erased,erase_removed,"d.close=;execute=scripts/remove.cmd,$d.get_base_path="emelle vagy egy script konyvtaram, amiben a move.cmd tartalma az alabbi:
@echo off
move /y %1 %2
exit 0a remove.cmd pedig a kovetkezo:
@echo off
rmdir /s /q %1
exit 0 -
Még 2 újabb probléma.
Lefagyott az rtorrent, legalábbis nem nagyon akart semmire reagálni, ezért bezártam az ablakot, most meg ez a hibaüzenet miatt nem indul.
rtorrent: Tried to add a socket to PollSelect that is larger than PollSelect::get_open_max()A másik, hogy felraktam az rTWi-t, azért mégis tesztelném, login képernyő bejön, bepötyögom az adatokat, tölt, majd egy fehér, tök üres lap jön be.
-
Még abban tudnál segíteni, hogy az alábbi sorokat hogyan lehetne működésre bírni win alatt?
system.method.set_key = event.download.finished,move_complete,"d.set_directory=cygdrive/g; execute=áthelyezési parancs"
system.method.set_key = event.download.erased,erased_complete,"branch=d.get_custom2=,\"execute={akarom-e törölni a fájlokat kérdés}\""A két szükséges parancs az rmdir /S könyvtár és a move /-Y honnan hova lenne, csak nem vágom, hogy lehet rTorrent és Win által is emészthető formában megadni.
-
Köszi a tippet, ki fogom próbálni, bár anno Linuxon amikor néztem nem győzőtt meg.
Írod, hogy cygdrive-al lehet elérni a partíciókat, ha a directory-nál megadom, azt el is fogadja, oda tölti ahova kell, de a watch directorynál nem töltödik be a torrent, ilyen formában van beírva: schedule = watch_directory_1,5,5,"load_start=/cygdrive/C/Users/Psycho/Downloads/seed/*.torrent" -
rt06
veterán
Hi!
igen, WAMP jo a celra, bar lehet, a PHP-nak kulon el kell meselni, hogy hasznalja az XSL kiterjesztest (regebben alapertelmezeskent nem vol tbenne PHP konfigban, a php.ini-ben ki kell kommentezni az extension-oknel)
eroforrasigeny szempontjabol nem tudom, mennyire gazdasagos, az apache nem eppen pehelysulyu program (illetve csak ehhez nincs szukseged mysql-re), lehet celszerubb lenne pl egy lighty-t hasznalni es melledobni a php-t, de azzal meg nem igazan volt dolgom, nem ertek a belovesehez
amugy ilyen esetben erdemes lehet vetni egy pillantast az nTorrent-re, ami egy Java alapu UI rTorrent-hez
nem kell webszerverrel sem szorakozni, csak feldobod az rTorrent binarist, meg az nTorrent-et, beallitod es mehet is -
Hello,
Az lenne a kérdésem, hogy ha Win7 64bit alatt akarom használni az rtorrent+rtwi párost, akkor ehhez milyen webszerver megoldást javasolnál?
A WAMP jó lesz?
Vagy mivel lehetne megoldani, hogy a lehető legkevesebb erőforrást eméssze fel?
Mert csak emiatt raknám fel és nem akarom, hogy nagyon lefogja a gépet.Látom megcsináltad az rtorrent-et windows alá normál juzerek számára is, letölt, kicsomagol és indít formába, nem kell szórakozni a cgywin-el, nagy köszönet érte!
-
rt06
veterán
sracok, ezt ne itt
ez egy konkret torrent kliens (gy.k.: program) topic-ja, nem altalanos bittorrent topic, foleg nem meghivo lejmolda -
Dave-11
tag
A Transfer már ingyen regisztrálós.
De nekem is van egy kis torrent kondom. Küldene valaki egy Majomparádé meghívót lécci.
veres.david@citromail.hu
Előre is köszi -
arthropod
tag
válasz
arthropod #585 üzenetére
Valami más gond lehet nálam! remove --purge után újra telepítve alapon annyi a változás hogy egy pillanatra bevillan indításnál és eltűnik. Arra gondoltam forgatok magamnak egyet inkább. Nem másolnád be nekem mondjuk a Te .rc fájlodat? Vagy egy -alapot-. Szükséges dolgok ki kommentezve stb... Csak hogy legalább a saját esetleges beállítási hibáim elkerüljem!
-
rt06
veterán
a gond nem ezzel van, az rTorrent remekul elvan konfigfile nelkul is (igaz ekkor sesison konyvtar hianyaban minden ujrainditaskor elfelejti, mely torrent-ek voltak betoltve, s azok milyen allapotban voltak)
az egyetlen "elo" sor okozza valamiert a problemat, viszont nem ertem, mi lehet az oka, merthogy az a beallitas ott majdnem jo
mukodni ugyan nem fog, mert mashova lesz atmasolva az adat, mint ahol az rTorrent keresni fogja, viszont ettol meg nem kellene a fentebb emlitett hibat produkalnia, s foleg nem inditaskor
on_finished=move_complete,"execute=mv,-u,$d.get_base_path=,/home/arthropod/torrent/;d.set_directory=/media/30/NCORE/"
ez annyit csinal, hogy (sorrendben) a letoltes befejeztekor (on_finished esemeny) elmozgatja a torrent-hez tartozo adatot a d.get_base_path= metodussal lekerdezett konyvtarbol (adatok aktualis konyvtara) a /home/arthropod/torrent/ konyvtarba, majd az adott torrent-re beallitja, hogy az adat eleresi utvonala /media/30/NCORE/
ez egyfelol gond, mert a ket utvonalnak meg kellene egyeznie, viszont ez egeszen mas jellegu hibat produkal: letoltes befejeztevel a masolas utan arra panaszkodna az rTorrent, hogy bar az adat letoltottkent van megjelolve, vannak befejezetlen szeletek, esetleg arra hivatkozik, hogy nem talalja a konyvtarat, s felajanlana, hogy ujrakrealja a file-okat, bar lehet, ez a 0.8.2-es verzioban meg nem volt bennearthropod:
en elso korben megprobalnam a fentebb emlitett hibat javitani, s ha az megoldast jelent, nullarol irnek meg egy uj konfigfile-t, csak azon beallitasokkal, melyek szuksegesek (ez igazabol kimerul a session konyvtar beallitasaban, minden mas opcionalis, raersz egyesevel hozzaadogatni a konfighoz, a fontosabb, hogy ertsd, mit miert irsz bele) -
Atapi
senior tag
válasz
arthropod #582 üzenetére
#580-ban még ezt irod: "Beállítottam az rtorrentet -Szőröstalpú- instrukciói alapján."
viszont a bemásolt config egy minta, minden ki van kommentezve (# a sor elején), vagyis a program ezekből a beállításokból semmit nem vesz figyelembe, ergo ha tényleg ez a config fájlod, akkor nem állitottál be semmit. (irja is az elején: "Remember to uncomment the options you wish to enable.")
hmm? -
arthropod
tag
Crunchbang 9.04-ben lévőt: rTorrent 0.8.2/0.12.2
# This is an example resource file for rTorrent. Copy to
# ~/.rtorrent.rc and enable/modify the options as needed. Remember to
# uncomment the options you wish to enable.# Maximum and minimum number of peers to connect to per torrent.
#min_peers = 40
#max_peers = 100# Same as above but for seeding completed torrents (-1 = same as downloading)
#min_peers_seed = 10
#max_peers_seed = 50# Maximum number of simultanious uploads per torrent.
#max_uploads = 15# Global upload and download rate in KiB. "0" for unlimited.
#download_rate = 0
#upload_rate = 0# Default directory to save the downloaded torrents.
#directory = /home/arthropod/torrent/.downloading/# Default session directory. Make sure you don't run multiple instance
# of rtorrent using the same session directory. Perhaps using a
# relative path?
#session = /home/arthropod/torrent/.downloading/rtorrent.session/# Watch a directory for new torrents, and stop those that have been
# deleted.
#schedule = watch_directory,5,5,load_start=/home/arthropod/torrent./watch/*.torrent
#schedule = untied_directory,5,5,stop_untied=
# A kész torrenteket az átmeneti könyvtárból a végleges helyükre tesszük
on_finished=move_complete,"execute=mv,-u,$d.get_base_path=,/home/arthropod/torrent/;d.set_directory=/media/30/NCORE/"
# Close torrents when diskspace is low.
#schedule = low_diskspace,5,60,close_low_diskspace=100M# Stop torrents when reaching upload ratio in percent,
# when also reaching total upload in bytes, or when
# reaching final upload ratio in percent.
# example: stop at ratio 2.0 with at least 200 MB uploaded, or else ratio 20.0
#schedule = ratio,60,60,"stop_on_ratio=200,200M,2000"# The ip address reported to the tracker.
#ip = 127.0.0.1
#ip = rakshasa.no# The ip address the listening socket and outgoing connections is
# bound to.
#bind = 127.0.0.1
#bind = rakshasa.no# Port range to use for listening.
#port_range = 6890-6999# Start opening ports at a random position within the port range.
#port_random = no# Check hash for finished torrents. Might be usefull until the bug is
# fixed that causes lack of diskspace not to be properly reported.
#check_hash = no# Set whetever the client should try to connect to UDP trackers.
#use_udp_trackers = yes# Alternative calls to bind and ip that should handle dynamic ip's.
#schedule = ip_tick,0,1800,ip=rakshasa
#schedule = bind_tick,0,1800,bind=rakshasa# Encryption options, set to none (default) or any combination of the following:
# allow_incoming, try_outgoing, require, require_RC4, enable_retry, prefer_plaintext
#
# The example value allows incoming encrypted connections, starts unencrypted
# outgoing connections but retries with encryption if they fail, preferring
# plaintext to RC4 encryption after the encrypted handshake
#
# encryption = allow_incoming,enable_retry,prefer_plaintext# Enable DHT support for trackerless torrents or when all trackers are down.
# May be set to "disable" (completely disable DHT), "off" (do not start DHT),
# "auto" (start and stop DHT as needed), or "on" (start DHT immediately).
# The default is "off". For DHT to work, a session directory must be defined.
#
# dht = auto# UDP port to use for DHT.
#
# dht_port = 6881# Enable peer exchange (for torrents not marked private)
#
# peer_exchange = yes#
# Do not modify the following parameters unless you know what you're doing.
## Hash read-ahead controls how many MB to request the kernel to read
# ahead. If the value is too low the disk may not be fully utilized,
# while if too high the kernel might not be able to keep the read
# pages in memory thus end up trashing.
#hash_read_ahead = 10# Interval between attempts to check the hash, in milliseconds.
#hash_interval = 100# Number of attempts to check the hash while using the mincore status,
# before forcing. Overworked systems might need lower values to get a
# decent hash checking rate.
#hash_max_tries = 10Szándékosan nem nyúltam máshoz egyelőre!
-
arthropod
tag
Üdv.
Beállítottam az rtorrentet -Szőröstalpú- instrukciói alapján. Viszont mindig ezt az üzenetet kapom indításnál:
No download in focus to change root directory.Mit ronthattam el?
-
rt06
veterán
erdekes modon akar lehetne is koze (bar ahhoz picit tobb kell, mint az otthoni net)
a µTorrent az rTorrent-hez hasonloan (ha pontosan tudom) mmap-ed file-okat hasznal, azzal a jelentos kulonbseggel, hogy mig linux alatt elkulonitheto, mennyi az e celra lefoglalt memoria, windoz alatt csak azt latod, hogy az foglalt valamire
magas letoltesi sebesseg mellett (tobb tiz MB, azaz MegaByte masodpercenkent) pedig elofordulhat, hogy a lemez nem kepes (vagy nem akarja, mert mas dolga van epp) kiirni a letoltott adatot, igy az a memoriaban gyulemlik fel (ez rTorrent-ben a memory_usage-nal jelolve van, µTorrent (azt hiszem) errol megfeledkezikpersze erosen ketlem, hogy itt errol lenne szo, mint irtam, ehhez otthoni net nem eleg
p.s.: amugy #573-ban lathato, hogy igenis van koze win7-nek az rTorrent-hez ;p
-
-
Mika1227
őstag
Valaki?[link]
-
rt06
veterán
igen, elvileg ugyanugy kell mukodnie mindennek
ami trukkos lehet, igy cygwin nelkul, az egyreszt az scgi_socket (letrehozza, de nem tudom, mi tudna olvasni), masreszt az utvonalak (ugye ez be is kerult a konfigba, hogy hasznalhatobb legyen), mert trukkoznom kellett a home path-tal -
ztsoft
őstag
Le is szedtem, és egy halott torrent-tel le is teszteltem, minden működik, mint a linux-os verziónál. Majd még kisebb torrent-tekkel tesztelni fogom. A konfig ugyan úgy működik, mint a linux-os verziónál? Persze most nem a linux-os programokra gondolok, de úgy általában véve.
-
ztsoft
őstag
Köszi. Most már értem. Még egy, ahogy feljebb is írtam a feltöltési aránnyal nem tudok mit kezdeni. Most úgy működik, hogy az alap ratio használom.
ratio.enable =
ratio.min.set = 100
ratio.max.set = 150
ratio.upload.set = 500M
system.method.set = group.seeding.ratio.command, "d.close=; execute=/var/torrent/mail.sh,stop,$d.get_name="Minden torrent-re ez vonatkozik. Én két fajtát szeretnék használni, de úgy, hogy az egyikhez 6 nézet tartozzon a másikhoz csak egy. Ha így adom meg group.insert = group_1, view_group_1 az csak egy nézethez jó, legalább is amit Én ki vettem az angol szövegből. Ha így group.insert_persistent_view = group_2, ennél a fordító ezt adta ki "véli, hogy a neve ugyanaz, mint a csoport nevét.". Vagy minden nézethez hozzak létre egy ratiot?
-
rt06
veterán
ujdonsag, rTorrent windoz-ra, letolheto binaris, nem szukseges hozza cygwin
letolt, indit, keszaki kedvet erez hozza, legyen szives tesztelje, minden visszajelzest szivesen veszek
Udv: VladimirR
-
rt06
veterán
a pontosvesszo a parancsok, mig a vesszo az egyes attributumok elvalasztasara szolgal
system.set_key parancshivasnal tobb parancsot hivsz, pontosvesszovel elvalasztva, mely parancsoknak lehetnek parameterei, egymastol vesszovel elvalasztva
schedule parancsnal pedig egyetlen parancsot hivsz meg, megpedig a load_start*-ot, minden mast ennek adsz at parameterul, azokat vesszovel elvalasztva
ott azert kell escape-elni a vesszot a d.set_custom parancsnal, hogy a az egesz egyetlen parameternkent menjen at a load_start-nak, s ne higgye azt az rTorrent, hogy a d.set_custom=k_path es a /var/torrent/kesz/other ket kulon parancs*: a load es load_start fuggvenyek tetszoleges szamu parametert varnak, melyek kozul az elso a betoltendo torrent eleresi utvonala, a tobbi pedig rTorrent metodus, melyeket a betoltes utan vegre fog hajtani az rTorrent
-
ztsoft
őstag
Köszi a gyors választ. Így már működik.
Igazad van a script-el kapcsolatban, tényleg nem vágja le a sorvég jelet. Csináltam neki egy script-et. Az, hogy a vessző elé miért nem kell escape az még most sem értem, mivel ez így működik:
schedule = watch_other,5,5,"load_start=/var/torrent/torrents/*.torrent,d.set_custom1=other,d.set_custom=k_path\\,/var/torrent/kesz/other,view.set_visible=other"
Meg Te konfigodban is így van meg adva:
schedule = watch_bitgate,5,5,"load_start=~/torrent/.watch/bitgate/*.torrent,d.set_directory=~/torrent/unfinished/bitgate,d.set_custom=1\\,~/torrent/finished/bitgate,view.set_visible=BitGate,view.set_visible=$execute_capture=~/scripts/rtorrent/getday.sh,view.set_visible=$execute_capture=~/scripts/rtorrent/getmonth.sh"
Vagy a system.method.set_key és a schedule között ennyi különbség lenne?
Kezdem érteni, ahol vesszővel vannak el választva a parancsok, ott escape-elni kell, ahol pontos vesszővel ott nem kell. Jól mondom? -
rt06
veterán
ha minden igaz, itt nem kell \\ a vesszo ele
system.method.set_key = event.download.inserted_new,notify_new,"execute=/var/torrent/mail.sh,insert,$d.get_name= ;d.set_custom=start_time,\"$execute_capture={date,+%s}\""amugy lehet a datum bekeresere erdemesebb kulso script-et hasznalni, mert az execute_capture nem vagja le a sorvegjelet es elofordulhat, hogy ez gondot okoz az adat kesobbi feldolgozasakor
nalam ezek ugy neznek ki, hogy van egy getdate.sh, aminek a tartalma az alabbi:#/bin/bash
echo -n `date +%F`ha enelkul is rendesen mukodik, akkor nem kell vele foglalkozni
az escape-elesrol itt irtam egy keveset, talan segit valamennyit a dolog megerteseben
a {} szerepe pedig, ha minden igaz annyi, hogy ezzel jelolod, mely parameterek tartoznak egy hivashoz (bar ha minden igaz, itt elhagyhato) -
ztsoft
őstag
Szia!
Először is köszi a gyors választ. Meg akadtam a konfiggal. Lenne egy problémám, a d.set_custom=start_time változónak szeretném az indítási időt adni. Most így szerepel a konfigban:
system.method.set_key = event.download.inserted_new,notify_new,"execute=/var/torrent/mail.sh,insert,$d.get_name= ;d.set_custom=start_time\\,\"$execute_capture={date,+%s}\""
Így nem működik. Próbáltam így is:
"d.set_custom=start_time\\,\\"$execute_capture={date,+%s}\\""
Így sem működik.
Próbáltam megadni parancsként az rtorrentben, így működött:
d.set_custom=start_time,"$execute_capture={date,+%s}"
Akkor most, hogy is kellene? Mert ez így \\, működik egy másik változónál, így csak a többi részével lehet a gond. Még nem nagyon értem az escape és a kapcsos zárójel szerepét. A PHP kódból tudom, hogy az escape a speciális karakterek kiváltására szolgál.
-
rt06
veterán
eredetileg 5 custom valtozot lehetett hasznalni: d.set_custom{1-5}=ertek, valamint d.get_custom{1-5}=
ez kesobb modositva lett, hogy tetszoleges szamu custom valtozod lehessen, sajat index-ekkel (akar szovegessel is)
megadni a kovetkezo formaban tudod: d.set_custom=kulcs,ertek
lekerni pedig a d.get_custom=kulcs paranccsal
az altalad bemasolt kodreszletben is latszik, hogy van egyszer 5 custom valtozod, illetve van mellette egy custom tombod is, melyben mar szoveges index van hasznalvaha azt szeretned, hogy a sajat custom erteked ne akadjon ossze massal, adj neki olyan nevet, ami jo esellyel egyedi lesz (pl adj neki magyar nevet)
-
ztsoft
őstag
Még egy kérdés. Van 7 db nézetem, hogy tudnám azt megoldani, hogy 6 nézethez ugyanazt a ratiot használnám, a 7.-hez meg egy másikat?
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok. Az lenne a kérdésem, hogy a d.set_custom=név változóból hányat lehet létrehozni. A ruTorrent seedingtime plugin-ja használja így:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<methodCall>
<methodName>system.method.set_key</methodName>
<params>
<param><value><string>event.download.finished</string></value></param>
<param><value><string>seedingtime</string></value></param>
<param><value><string>d.set_custom=seedingtime,"$execute_capture={date,+%s}"</string></value></param>
</params>
</methodCall>
Meg néztem a session könyvtárban lévő torrent fájlban és így szerepelt benne:
[rtorrent] => Array
(
[chunks_done] => 124
[complete] => 1
[connection_leech] => leech
[connection_seed] => seed
[custom] => Array
(
[seedingtime] => 1266433477
)
[custom1] => Konyv
[custom2] => Linux kezi konyvek
[custom3] =>
[custom4] =>
[custom5] =>
[directory] => /var/torrent/kesz/
[hashing] => 0
[ignore_commands] => 0
[key] => 1874773653
[loaded_file] => //var/torrent/torrents/linux_kezikonyvek_pack.zip.torrent
[priority] => 2
[state] => 1
[state_changed] => 1266250593
[state_counter] => 32
[throttle_name] =>
[tied_to_file] => //var/torrent/torrents/linux_kezikonyvek_pack.zip.torrent
[total_uploaded] => 32768
[views] => Array
(
)
)
Rá kerestem a rtorrent forrás kódjában de nem találtam semmit. Ez azért érdekes számomra, mert a rutorrent a custom1 a címkéhez, custom2 a megjegyzéshez használja. Lehet a többi plugin is használja valamelyiket és nem szeretném ha ütközés lenne. Nekem meg szükségem lenne rá a külön könyvtáras módszer miatt.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
rt06
veterán
rTWi 0.3.5:
* Lehetoseg XML formatumu valaszokra (HTML helyett)
+ A minimalis lapujratoltes ideje 60 masodpercrol lement nullara (bar az ui csak 5 masodpercre ad lehetoseget egyelore)
x Torrent betoltesenel, ha be van pipalva az inditas, most mar tenyleg el is fog indulni (valamiert az rTorrent figyelmen kivul hagyta a load es load_raw parancsoknak adott d.start= hivast)
x Hibauzenetek javitasa (ertelmezheto hibauzenetek a hibakodok helyett)
x A handshake_log lekeresenek eltavolitasa, mivel ugysem volt hasznalva, s 0.8.6-ra valtva at lett nevezve a metodus rTorrent-ben, igy hibat okozott (koszonet a hibajelentesert Scobbyka-nak)
x Egy PHP call time reference bug kijavitasa (ugy remlik ezt is itt jelezte valaki, neki is koszonet)
x A robots META tag beallitasa, hogy a keresok ne index-eljek be az rTWi-t futtato oldalakat
x Content-length HTTP fejlec kikuldese
- Kiadas ideje: 2010. 02. 20.letoltes: http://rtwi.jmk.hu/
-
ztsoft
őstag
Köszi a gyors választ. Értem, akkor nyugodtan ki kapcsolhatom a hash ellenőrzést.
-
rt06
veterán
reszlet az rTorrent manual-jabol
safe_sync = yes|no
Always use MS_SYNC rather than MS_ASYNC when syncing chunks. This may be nessesary in case of filesystem bugs like NFS in linux ~2.6.13.hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudok, ehhez jobban kellene erteni az ilyen iranyu programozashoz
a check_hash pedig azert kapcsolhato ki biztonsagosan, mert ez csak a letoltes befejeztekor esedekes automatikus* ellenorzesre vonatkozik, ezt kikapcsolva is ellenorzesre kerul minden egyes szelet, mikor azok teljesen letoltodnek (ennek hianyaban meglenne ugyanis az eselye, hogy korrupt adatot kuldunk ki, ezzel fertozve az egesz swarm-ot)
*: ha valtozik a file(ok) mtime-ja (utolso modositas ideje), akkor kikapcsolt check_hash mellett is lefut az ellenorzes -
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Először is köszönöm az eddigi hsz-eket. Nagyon sokat tanultam belőle. Most nekem is lenne egy kérdésem, mit állít a safe_sync Valamilyen biztonsági szinkronizálást?
Nézzétek el nekem, az angol nem megy. A másik, több konfignál láttam, hogy a check_hash ki volt kapcsolva, nem szoktátok használni? Egyenlőre ennyi. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Mika1227
őstag
Mitől van az, hogy Win7 alatt ha utorrentet használok és letöltés és feltöltés is megy rendesen akkor a memória 93%-os használatban van?
-
rt06
veterán
válasz
Scobbyka #558 üzenetére
hi!
eloszor is, elnezest, hogy csak most valaszolok, csak nem volt egyertelmu a hiba megoldasa, idot meg nehezen tudtam szakitani ra
szoval a helyzet az, hogy a 0.8.6-os verzional a naplozassal kapcsolatos metodusok neve megvalozott, s a legutobbi feltoltott verzioban meg leker az rTWi egy handshake-log-ot (ezt kesobb kivettem, mert folosleges, ezert nem jelentkezett nalam a hiba)gyors javitasnak az index.php-n az alabbi modositasokat hajtsd vegre (majd amint tudok, teszek fel ujabb release-t):
a 465-466 sorokbol vedd ki a handshake_log-ra vonatkozo reszt (mindket sornal ugyanugy):
elotte:
...et_download_rate", "get_handshake_log", "get_hash_inte...
utana:
...et_download_rate", "get_hash_inte...
tavolitsd el a kovetkezo (91.) sort:
$responses["handshake_log_value"] = $responses["handshake_log"] == 0 ? $message["no"] : $message["yes"]; -
Scobbyka
tag
user.conf:
[user1]
address = 127.0.0.1:5000
pass =[user2]
adress = 127.0.0.1.:5001
pass =.rtorrent.rc:
umask = 0000
scgi_port = 127.0.0.1:5000
session = /home/user1/.rtorrent/.session
port_range = 8600-8600
directory = /data/user1
close_low_diskspace = 500
max_uploads = 40
safe_sync = yes
send_buffer_size = 134217728
receive_buffer_size = 134217728
check_hash = no
encryption = allow_incoming,try_outgoing,enable_retry
schedule = watch_directory,10,10,load_start=/data/user1/torrent/*.torrent0.8.5, 0.12.5-tel szépen megy, ha visszarakom
-
Scobbyka
tag
Frissítettem rtorrentet 0.8.6-ra
rtwi ezt írja ki:
rTorrent returned an XMLRPC error
xmlrpc_faultTeendő?
rtorrent háttérben fut, mert seed megy!
-
Grobee
csendes tag
Sziasztok!
Az utókor számára.
Tele van dologgal amit nem értek és furcsa, de ez az én hibám
Nagyon sok próbálgatás és log nézegetés után megszületett a működőképes parancs
system.method.set_key = event.download.inserted_new,notify_inserted_new,"execute=/usr/bin/xbmc-send,-a,\"$cat=Notification(Torrent\\\\ inserted\\\\ (new)\\\\\\\,,$d.get_name=,\\\\\\\,10000\\\\\\\,/home/user/torrent/utorrent.png)\""
észrevételeim:
1. Ez lehet, hogy csak ezzel a külső paranccsal működik. Ugyanis az xbmc-send egy python szkript. Talán ez is bekavarhat az escape-elésbe. (?)
2. Valójában a shellben az xbmc-send szintaktikája ez
/usr/bin/xbmc-send -a "Notification(fejlec,szoveg,10000,/home/user/icon.png)"
de az rtorrent.rc-be beírva el kell felejteni az " jelet. Nem tudom miért. Valamint az execute log-ban is az látszik hogy " jel nélkül adja át a shellnek. Vagyis csak úgy müködik.egy kérdés: az rtorrent milyen formában indítja a külső shell parancsokat? Így?
sh -c "...."üdv.
-
rt06
veterán
nyugodtan kiveheted, neked nincs szukseged ra
nekem kellett teszteles kozben (irtam ugye, hogy print-tel neztem), hogy lassam, mi a parancs visszateresi erteke (execute_capture-t hasznaltam, az elkapja a script kimenetet, a script meg nalam annyit csinalt, hogy kiirta, mit kapott parameternek)a $ jelentossege amugy annyi, hogy ha ez all egy parancs elott, akkor az parancskent (es nem string-kent) lesz ertelmezve, s visszaadja az eredmenyet
pl ha a $d.get_name= elol lehagynad, ugyanugy lefutna a parancs, csak a script nem kapna meg a torrent nevetegyszeru pelda, amit rTorrent parancssorban (ctrl+X) tudsz megnezni (elobb allj egy torrent-re, aminek a nevet ki akarod iratni):
teszt1:
print=[,d.get_name=,]
kimenet:
[d.get_name=]
teszt2:
print=[,$d.get_name=,]
kimenet:
[a.torrent.neve] -
rt06
veterán
igen, a session mappabol is kipucolja a file-t
ez a file amugy nem egyezik meg az eredeti torrentfile-lal, van benne tobbek kozt egy bitfield is, hogy mely szeleteket toltotted mar le (lehet mas nincs is, de ez egeszen biztosan - ezert van, hogy session konyvtar hianyaban mindig mindent ujra kell hash-elni az rTorrent ujrainditasat kovetoen)elozo kerdesedhez meg annyit, hogy beallitasoktol, torrent betoltesetol is fugg, eltavolithatod-e teljes lelki nyugalommal a torrent file-t
a ugyanis ha watch konyvtaron keresztul toltotted azt be, es untied beallitas is van, akkor annak megfeleloen a letoltes leallhat, torlodhet a .torrent file eltavolitasakor -
rt06
veterán
valahogy igy:
system.method.set_key = event.esemeny.tipusa,event_neve,"$execute=/usr/bin/xbmc-send,-a,\"$cat=\\\\\\\"Notification(\\\\\\\,,$d.get_name=,\\\\\\\,,$d.get_size_bytes=,\\\\\\\,,/home/user/icon)\""az execute elso parameternek ugye a vegrehajtando parancsot/programnevet varja, minden tovabbi, vesszovel elvalasztott parametert atad a meghivott programnak/scriptnek
itt ket parametert kap, az elso a -a, a masodik pedig a cat fuggveny altal osszefuzott szovegaz egesz trukkje az escape-elesben van
eloszor is, mar a cat-ot is escape-elni kell az execute idezojelei miatt
aztan a cat-nal escape-elni kell az idezojelet (\"), hogy az rTorrent tudja, at kell azt adni
viszont ha csak idezojelet adsz at, azt meg a shell nyeli le, ezert \" karaktert kell atadnod
ez escape-elve \\\"
viszont ebben meg nincs benne a cat miatt szukseges escape-eles
igy lesz a vegere osszesen 7 backslash-ed az idezojel elotta vesszoknel haszonlo a helyzet, a cat-nal is az a szeparator es az execute-nal is az a szeparator
a ,\\\\\\\,, lehet meg megteveszto, ez egyszer a cat elvalasztoja, azt koveti egy megjelenitendo vesszo, majd megegy elvalaszto
remelem nalad is fog mukodni, en ugyanis nem esemennyel, hanem print-tel teszteltem (bar ott is ugyanugy kell idezojelezni az execute-ot, szoval mennie kellene)
-
Grobee
csendes tag
Sziasztok!
Egy valamilyen eseményhez rendelt execute-nál, hogy tudnám beírni az alább szintatktikájú külső parancsot?
/usr/bin/xbmc-send -a "Notification(fejlec,szoveg,10000,/home/user/icon.png)"
A fejlec és szoveg helyére kellenének a d.get_name és társai.
Talán nem is lehet ilyen formában.
Ha másképp nem lehet, akkor csinálok köré egy wrapper szkriptet.Köszi
-
Ziog
aktív tag
Felmerült bennem egy kérdés. Láttam, hogy a session mappa tele van torrent fájlokkal, nos mivel gondolom ebben van letárolva, hogy melyik torrent épp hol is tart meg, hogy mi van benne, így az eredeti torrent file szükséges, vagy azokat nyugodt szívvel lehet törölni?
-
quby
őstag
checking dynamic linker characteristics... GNU/Linux ld.so
checking how to hardcode library paths into programs... immediate
checking for user-defined CXXFLAGS... user-defined "-g -O2"
checking for special C compiler options needed for large files... no
checking for _FILE_OFFSET_BITS value needed for large files... 64
checking for execinfo.h... no
checking for proper overloaded template function disambiguation... yes
checking for library containing add_wch... no
checking for library containing wbkgdset... no
*** The ncurses library is required!Ncusers kövnytár? Jajj minek kezdtem bele.....
verziószámokat hogy tudom meg?
-
rt06
veterán
1: a configure kimenetenek utolso 5-10 sora mi?
2: make-hez meg nem kell sudo, csak a make install-hoz
3: make-hez kell egy --with-xmlrpc-c kapcsolo, ha szeretnel XMLRPC-C tamogatast (es van egy olyan erzesem, hogy szeretnel)+1 ha nem ugyanabbol a forrasbol van az rTorrent, mint korabban, jo esely van ra, hogy libTorrent-et is kell forgatnod, hogy a verziok stimmeljenek
a ket verzio kozt 0.4.0 kulonbseg kell, hogy legyen, pl 0.8.6-os rTorrent-hez 0.12.6-os libTorrent kell (maskulonben rendkivul erdekes dolgokat tud muvelni) -
quby
őstag
Nnna. összes függöség kikeresve telepitve. autogen lefut hibátlanul. ./configure lefut látszólag hibátlanul (nem volt köben hibaüzi) mégis:
quby@sejtserver:/usr/local/src/rtorrent-svn$ sudo make
make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.Van egy makefile.am és egy makefile.in. a második most jött létre (gondolom a configure vagy az autgen hozta létre) Bocsi a lámaságért de nem soxor csináltam ilyet
-
quby
őstag
Hát ez itt elakad....
root@sejtserver:/usr/local/src/rtorrent-svn# ./autogen.sh
aclocal...
aclocal not found
root@sejtserver:/usr/local/src/rtorrent-svn# ./configure --with-xmlrpc-c
bash: ./configure: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
root@sejtserver:/usr/local/src/rtorrent-svn#Van a /usr/src/rtorrent-svn könyvtárban a egy configure.ac nevü fájl, gondolom annak kéne lefutni, de nem teszi
igy persze a make sem megy...
-
rt06
veterán
lehet (nem emlekszem mar biztosan), hogy az rTorrent-et is ujra kell forditanod, hogy tudjon is az ujabb xmlrpc-c konyvtarrol (libTorrent-et biztosan nem szukseges)
elotte meg egy olyat probalj meg, hogy a .rorrent.rc-be beszurod az alabbi sort (ez bekapcsolja a 64 bites integer-eket), majd ujrainditod az rTorrent-et
xmlrpc_dialect = i8
(ezt futas kozben egy ctrl+X utan is beirhatod, ekkor nem kell restart, viszont a konfigba ekkor is be kell irni, maskullonben restart-kor elfelejti) -
Brogyi
őstag
Roviden a kovetkezo:
1)cd /usr/local/src
2)svn co https://xmlrpc-c.svn.sourceforge.net/svnroot/xmlrpc-c/advanced/ xmlrpc-c-svn
3)cd xmlrpc-c-svn
4)./configure --disable-cplusplus
5)make
6)sudo make install
Hosszan is kell ,mert rengeteg progit fog hianyolni. A forumban korabban leirtak hosszan, de neha meg tolem kert mas progikat is. Nagy turelem kell hozza ha kezdo vagy.
A tordeles miatt fura, beszamozom. -
rt06
veterán
nem, nem a torrentet, hanem az ahhoz tartozo adatokat mozgatja, reszletezem
system.method.set_key = event.download.finished,move_complete,"execute=mv,-u,$d.get_base_path=,$execute_capture=\"/ut/vonal/script.sh,$d.get_name\";d.set_directory=$execute_capture=\"/ut/vonal/script.sh,$d.get_name\"
a system.method.set_key beallit egy esemenyhez egy feladatot (ey, vagy tobb metodushivas)
az event.download.finished a letoltes befejezese esemeny
a move_complete egy elnevezes, ez lehetoleg minden set_key hivashoz legyen egyedi, ha egy esemenyhez tobb feladat is tartozik, a vegrehajtas ennek sorrendjeben tortenikexecute=mv,-u,$d.get_base_path=,$execute_capture=\"/ut/vonal/script.sh,$d.get_name\"
az execute methodus ez meghivja az elso parametert, s atadja annak parameterkent a tobbi kapott parametert (sajna szebben nem tudom elmondani, inkabb irok peldat)
az execute=mv,1,2 meghivja az mv utasitast , s atadja neki az 1, illetve 2 parametert, vagyis annyi, mintha beirnad parancssorba, hogy mv 1 2 (1 athelyezese/atnevezese 2-be/2-veitt az elso parameter, a -u arra szolgal, hogy update-eljen, vagyis ha mar megvan az adat a celkonyvtarba, ne mozgasson
a $d.get_base_path= lekeri a torrent jelenlegi konyvtarat (vagyis, hogy mit kellmozgatni)
a $execute_capture=\"/ut/vonal/script.sh,$d.get_name\" pedig meghivja a a /ut/vonal/script.sh-t a torrent nevet (ez a $d.get_name) atadva parameternek, s visszaadja a script visszateresi erteket
itt ugye a script a korabban emlitett modon elvegez egy szurest, ergo a masolas a torrent jelenlegi helyerol, egy a torrent nevetol fuggo helyre tortenik (ezt a celhelyet a script adja vissza, a torrent neve alapjan)d.set_directory=$execute_capture=\"/ut/vonal/script.sh,$d.get_name\"
az athelyezes utan meg kell mondani az rTorrent-nek, hogy a fle-ok el lettek mozgatva, erre szolgal a [M]d.set_directory[/M], s a beallitando ertek ugyanazon scripthivas eredmenye lesz, mint ahova tenylegesen masoltunk (hisz ugyanazt a script-et hivjuk meg)a megerteshez meg segithet, hogy amennyiben egy metodushias $ karakterrel kezdodik, hogy az visszaad valamilyen eredmenyt (d.get_name pl a torrent nevet, execute_capture a meghivott script, program visszateresi erteket)
atfogobb leirast a hivatalos libTorrent / rTorrent oldalon talalhatsz, ott is leginkabb a levelezolista archivumaban keresgelve, illetve par pelda van meg a gyakori muveletek aloldalon is
-
rt06
veterán
xmlrpc-c-config --version
ha ez kisebb, mint 1.07 (azt hiszem ruTorrent valahol 1.10-et ir, nem tudom mi az oka, de teves info), akkor ujabbat kell keresni, vagy ujra kell forgatni
az ezt megelozo verziok nem ismerik a 64 bites integert, aminek eredmenye az, hogy 2^31-1 (kb 2.1 GB) erteknel tulcsordulas van, es a szamlalo atfordul -2^32-re (kb -2.1 GB)asszem egyedul a wTorrent az, ami 1.07-nel kisebb verzioszamu XMLRPC-C eseten is jol jeleniti meg az ertekeket (van nemi hatulutoje is, ugyanis igy nem tud minden erteket megjeleniteni, csak amik torrenthez kotottek, mivel szuksege van a szelet meretre is, s ez pl az ossz feltolteshez nem erheto el, hisz az globalis ertek)
szoval harom lehetoseged van nagyjabol, kb ebben a sorrendben:
- xmlrpc-c ujraforgatas (optimalis eset)
- hasznalsz wTorrent-et
- beletorodsz ebbe a hibaba -
quby
őstag
Hi!
A 4 gigánál nagyobb fájlok méretkijelzési problémáira nincs még valami megoldás??
-
Ziog
aktív tag
ha jól értem akkor ez magát a torrent file-t másolná?
csak hogy levezetés is legyen.
van egy torrentem van benne egy flag [xvid_hun] ezen flagek alapján beállítani az áthelyezést?
tehát, ha egy [xvid] flaget kap, akkor az egy Feliratos mappába kerüljön, ha meg egy [xvid_hun] flag van benne, akkor meg egy Szinkronos mappába.
Sajnos tesztelni a te scriptedet is csak később tudom, de azért köszi kiindulási pontnak mindenképp jó lesz.
Valahol nincs egy átfogóbb leírás ezekről a script módokról, hogy mire van lehetőség?
-
rt06
veterán
valami ilyesmiben gondolkodnek
system.method.set_key = event.download.finished,move_complete,"execute=mv,-u,$d.get_base_path=,$execute_capture=\"/ut/vonal/script.sh,$d.get_name\";d.set_directory=$execute_capture=\"/ut/vonal/script.sh,$d.get_name\"
itt a script.sh egy scrpt, ami egy parametert var - a torrent nevet - es azt az utvonalat adja vissza, ahova a torrent-et masolni kell (sorvegi enter nelkul)
a parancs nem biztos, hogy mukodik, most nem tudtam letyesztelni, lehet, az escape-eles hibazik, valamint lehet, hogy nem lehet egymasba agyazni az execute-okat, ekkor ket script kell, az egyik masolja is az adatot, a masik csak visszaadja az utvonalat a d.set_directory parancshoz
-
rt06
veterán
talan megoldas lehet, hogy az execute parancsot lecswereled, nem kozvetlen az mv-t hivod, mikor elkeszult a torrent, hanem egy script-et, ami megkapja parameternek a torrent nevet, s az vegzi el az ellenorzest, majd a masolast
sajnos maga az rTorrent nem tud ilyen jellegu osszehasonlitast, vagy kulon watch konyvtarba kell tenni az ilyen torrent-et (ha kezzel adagolod az rTorrent-nek, imho ez a jobb megoldas), s ekkor lehet az alapjan mas es mas helyre tenni, vagy pedig kulso script-et kell ra irni
-
vrbst
tag
Sziasztok!
Én is rtorrent-et használok egy rövid ideje. Az be van állítva, hogy ha végez a letöltésekkel, akkor berakja egy másik könyvtárba őket, de arra van mód, hogy ha a nevükben szerepel egy bizonyos szótöredék, akkor egy másikba pakolja?
Tehát mondjuk minden befejezett letöltést a downloaded könyvtárba rak, de ha a torrent nevében szerepel az, hogy "ubuntu", akkor a "linux" könyvtárba.Köszönöm előre is a segítséget!
-
quby
őstag
Nna, már használom pár napja, de ha kész a letöltés nem ssedel. Már egyszer sikeült rábirjam hogy seedeljen de nem tudom hogy, és azóta sem megy.
-
quby
őstag
Valakinek nincs tapasztala webes torrentfelület webminben való integrálásában? Pl r van egy leirás a torrentflux beintegrálásáról de nekem nem müxik. Igy kéne valahogy megoldjam pl az rtGuit rtorrenthez?
-
rt06
veterán
válasz
Scobbyka #507 üzenetére
az iowait az az ido, amit a proci jobb hijjan a lemezre torteno varakozassal tolt, szoval ezen nem segit egy gyorsabb proci, a diszkeken kell valamit varialnod
ahogy irod, csak ket lemez van a gepben (a 80-as gondolom csak a rendszer, ott nincs rtorrent user), ez 14 user-re nagyon keves
bar raid tomb-okkel kapcsolatban nem igazan van tapasztalatom, de amiket eddig lattam, egy lemezre semmikeppen sem jo 2-nel tobb felhasznalot tennia torrent technologiajabol adodoan szinte kizarolag random io muveletet vegez, s ilyenben a lemez messze elmarad a rairt elmeleti sebessegtol
a sata2 3Gbps erteke elmeleti hatar, annyit tud atvinni a kabelen
ettol elmarad a lemez tenyeges max sebessege, az tobbnyire megall 150-200 MBps (1200-1600 Mbps) korul (ez linearis olvasas, s a lemez elejen ennyi csak, a vege fele szepen lassul)
a random olvasas (meg iras nelkul is), ettol legalabb egy nagysagrenddel kisebb szokott lenni, de lattam mar sata lemezt (igaz az 320GB-os sata 1 volt) 100%-os terheltsegre beallni 2-3 MBps olvasas mellett (szinten seed szerver), neha kevesebbtol is
en mindenkeppen tobb kisebb lemezt tennek meg a gepbe (amennyiben van erre elhetoseg, ketto - legrosszabb esetben harom - userenkent egyet)
ilyen felepites mellett nem nehez elerni tartosan a 2-400 mbps upload-ot semmint emlitettem, raid tombokkel ilyen teren nincs tapasztalatom, nem tudom, gyorsit-e annyit a raid0, hogy megerje abba pakolni a lemezeket, vagy jobb, ha kulon vannak
ami meg esetleg segithet, az idonkent egy toredezettsegmentesites (ext filerendszer eseteben athelyezel egy masik particiora mindent, majd vissza - egyszerubb odja nincs, majd ext4 alatt lesz)
illetve meg sokat dob, ha a journaling-ot kikapcsolod (vagy alapbol ext2-ers particiokat keszitesz, vagy ha mar ext3 lett, azt is gond nelkul csatolhatod fel ext3-kent
egyreszt a naploazs kikapcsolasa sokat gyorsit, mert jonehany plusz irasi/olvasasi muvelettel kevesebb lesz, masreszt szerintem egy seedszerver adatai nem minosulnek potolhatatlan adatnak (imho fontosabb a sebesseg, ha egy aramszunetnel elszall valami adat, majd letolti ujra) -
Scobbyka
tag
Még egy kis nem ide illő probléma:
Adott a következő rendszer:
2GB RAM, Intel Celeron Dual Core E3300, 2 * Samsung 250 GB SATA2 HDD (software RAID0), 80 GB SATA2 HDD (ubuntu 8.10 server).
rtorrent + rtwi (14 user) 100/100 dedikált net
És nagyon nagy az Iowait a procistatisztikában.
Mit cseréljek procit, vagy rakjak be még 2 plusz HDD-t a RAID0 tömbbe? (ha HDD kerül be akkor már közel leszek az elméleti maxhoz SATA2 3Gb/s -
rt06
veterán
válasz
Scobbyka #504 üzenetére
alapbol mindkettonek "bit per second"-nak kellene lennie, akkor lesz a download "bytes per second", ha a munin-node konfigba, az rtom_spdd szekcio ala betettel egy olyat is, hogy env.diff yes
ez azert kerult bele, mert adsl eseten a ket grafikon kozti kulonbsegek miatt nehezen leolvashato lenne a feltoltes (ugye az adsl altalaban 8:1, vagy nagyobb letoltes/feltoltes arannyal bir)szoval annyi kell, hogy a fentebb irt beallitasaidbol kiveszed az env.diff yes sort
-
Scobbyka
tag
.htpasswd file létrehozás:
htpasswd -c /a/file/helye/.htpasswd user1
user1 jelszava kétszer beírod
htpasswd /a/file/helye/.htpasswd user2 (itt már nem kell -c az csak azért kell ha új filet hozol létre)
user2 jelszava kétszer
..... ahány usered van.htgroup file létrehozás (ha csoportot is akarsz nekik)
nano /a/file/helye/.htgroups
tartalma:
csoport neve: user1 user2 user3User1 rtorrent:
scgi_port = 127.0.0.1:5001
session = /home/user1/.rtorrent/.session
port_range = 8601-8601
directory = /data/user1User2 rtorrent:
scgi_port = 127.0.0.1:5002
session = /home/user2/.rtorrent/.session
port_range = 8602-8602
directory = /data/user2Apache config nálam így megy az rtgui multisan:
nano /etc/apache/sites-enabled/user1.conf
Alias /user1 /usr/local/www/user1/
<Directory /usr/local/www/user1>
Options Indexes FollowSymLinks
AllowOverride AuthConfig
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>SCGIMount /RPC1 127.0.0.1:5001
<Location /user1>
AuthName "Private"
AuthType Basic
AuthBasicProvider file
AuthUserFile /usr/local/www/private/.htpasswd
AuthGroupFile /usr/local/www/private/.htgroups
Require group rtorrent "nálam ez a csoport neve"
</Location>nano /etc/apache2/sites-enabled/user2.conf
Ugyanaz mint user1 csak user1 helyén user2 áll
És ez a sor változik még:
SCGIMount /RPC2 127.0.0.1:5002És így ha egy user be akar lépni akkor kéri tőle a felhasználónevet és jelszót
http://localhost/user1 -> felhasználónév és jelszó nélkül nem engedi be.Át kell írni a /var/www/user1/config.php-ban az RPC-t a megfelelőre
Rutorrentnél ha jól tom valami rs.js-t is szerkeszteni kell!
Nekem ennyire futotta eddig
-
rt06
veterán
válasz
Scobbyka #499 üzenetére
a sima spd-t ne hasznald, az az elso probalkozas volt, rendkivul pontatlan tud lenni, mivel nem az elmult idoszak forgalmabol szamol, hanem a lekerdeseskori pillanatnyi erteket hasznalja
amugy ha munin-nal van gondod, erdemes lehet telneten bemenni (telnet 127.0.0.1 4949) es ott a list, fetch parancsokkal tesztelni), vagy a munin-run <plugin_neve> parancsot kiprobalni
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest