Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Új net szolgáltatóm lett, pontosabban Telekom! optikai szálon, sagemcom fast 5655V2 routerrrel , 1000/1000Mbit-es csomag... furcsa is az 50/10-es csomag után
port nyitást szeretnék, mert nincs vissza töltésem, illetve a letöltés is össze vissza ugrál(de azt gondolom más miatt van ) illetve ezen hibát kapom: Error: I could not see your service on 81.182.135.238 on port (54626)WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz Multibit #35370 üzenetére
igen, tudom mi az aktív és passzív...eddig abban a hitben voltam, hogy minden okés, arány és visszatöltés mennyisége nagyon szépen növekedett..illetve vissza töltés sebessége is maxon szokott menni 9-10Mbit/s
Szóval natolt hálózatot nem ismerem, ez tény....ergo akkor beszéljek a szolgáltatóval és kész
Fix IP cím kérése megoldja?WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Hali
Ha idő közben olyan problémám támadt a TP-link routerrel hogy wifit ad, de a gépre internetet nem?! Illetve Tplink oldalára se tudok belépni, resetet probáltam, nem segített.
Torrent vissza töltésem azóta se ment, sajnos mint megtudtam tplink router elött is van egy router a szolgáltató által.WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Beruháztam egy TP-Link Archer 5 V4 routerre...asztali gép utp kábelen van hozzá csatlakoztatva, eddig nem volt bajom az torrenttel, most letöltés megy, de nem vagyok aktív...tehát zöld pipa nyista...nincs visszatöltés...
mit kell beállítani ahhoz hogy normálisan menjen az utorrent? (win 7)WOT: kissio
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- GTA V
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Készül a Secret Level második szezonja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest