Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
törölt tag
Ha van rá lehetőség első körben kapcsold ki a wifit, azaz belépsz az eszközbe, és kikapcsolod.
És nézd meg mit történik, ha vezetéken keresztül használod, próbáld meg így használni az internetet egy darabig. Hogy vajon akkor is jelentkezik a probléma. Nem tudom milyen eszközt használ, a szolgáltató által biztosított eszközt, vagy saját eszközöd hozza létre az internet kapcsolatot. Ha a szolgáltató eszköze, akkor jelentsd be hibának. -
noxon
őstag
válasz #19482368 #34294 üzenetére
Nem feltétlen bontja. Azt írja ki, hogy van internet elérés. A wifi jel is maxon van, de net nincs, mert nem töltenek be az oldalak. Nincs forgalom.
Tart percekig aztán megint van net.
Aztán van mikor a wifiről is lecsatlakozik ilyenkor.We live in a simulated world...
-
FlashLed
senior tag
Most mar a hocipom tele az egesz kurva telekommal meg routerrel meg mindennel. Wdr3600 tovabbra is. Wifi megy ha csinalok hard resetet egyebkent semmi halott az egesz fel megabit meg ilyenek vagy annyi se. Ezt minden este nem lehet eljatszani ez szanalmas. Upcnel sose volt ilyen. Itt ez a mocskos iptv meg telekom meg a kurva eg es semmi nem jo. Valaki segitsen kerlek szepen titeket mert kezd nagyon eldurranni az agyam...
[ Szerkesztve ]
The Mechanic
-
törölt tag
A firmware frissítés kockázatos és gondolom gari vesztéssel jár.
A gyártó által kiadott FW frissítésből adódó meghibásodás nem jár garancia vesztéssel.
A CFW telepítésére és abból adódó meghibásodás már más, téma. Főleg ha a termék bevizsgálása esetén ez kiderül. A Tp-Link routerek esetén erre külön felhívja a figyelmetHarmadik fél által fejlesztett firmware használata TP-Link termékkel
Néhány hivatalos TP-Link termék firmware-e helyettesíthető harmadik fél által fejlesztett firmware verzióval, mint pl.: DD-WRT. Ilyen esetekben a TP-Link nem nyújt támogatást a készülékhez, és annak használata nem garantálja a teljesítményt és a stabil működést. A harmadik fél által készített firmware okozta készülékkárosodásért a TP-Link nem vállal felelősséget, és a készülékre vonatkozó garancia teljes elvesztésével jár. Kérjük, ezeket a firmware verziókat a fentiek figyelembe vételével, és csak is saját felelősségre használja!Természetesen ez a nyilatkozat amit a Tp-link közzé tett, vonatkozik a más gyártók által forgalmazott eszközökre is. Annak bizonyítása hogy egy CFW okozta a meghibásodást már más kérdés.
És az normális, hogy a wifi-n a net ingadozik és mindig elmegy a net?
Ezt kicsit konkrétabban fogalmazd meg.
Mit jelent hogy elmegy a net?
Bontja a kapcsolatot a router?
Vagy az hogy wifin keresztül csatlakozott eszközök lecsatlakoznak a routerről?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Egyáltalán nem igaz, gyárit frissíteni is kell, CFW-ról pedig nyom nélkül vissza lehet térni gyárira vagy annyira megmokkan az eszköz, hogy nem lehet kideríteni, hogy milyen firmware is volt rajta.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
Fontos az eszköz napra kész tartása, figyelni mikor adnak ki rá új FW, azt telepíteni, frissíteni.
Ha az eszköz lehetőséget ad, arra hogy megváltoztasd az Admin felhasználó nevet, érdemes valami egyedire változtatni. Ha lehetőség van operátor felhasználó létrehozására, akkor érdemes élni ezzel a lehetőséggel is.
Jelszavaknál érdemes a maximum engedélyezett karaktert kihasználni, és ügyelni annak bonyolultságára. kisbetű, nagybetű, szám, ha engedélyezett akkor speciális karakterek használat. SSH, Telnet bejelentkezés tiltása, ha arra nincs szükség. Ha van rá lehetőség a WAN oldalról való hozzáférés tiltása, sok esetben ez alapban tiltva van, de eszköz függő. Akad jó pár eszköz sajna ami biztosítja alapban a Wan felőli hozzáférést. Erről meg kell győződni, vagy megkeresni a gyártó Magyarországi szervizét, és tájékoztatást kérni. -
noxon
őstag
Még egy kérdésem lenne. Nincs tanácsotok arra, hogy a router beállításoknál mire érdemes oda figyelni, beállítani?
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
válasz Gubek-Einste #34288 üzenetére
Most olyat csinált, hogy a mobilokkal volt wifi, a pc-n pedig percekig semmi. Internet elérés volt, de nem töltött be semmilyen oldal....
-
Topikgazda
-
FlashLed
senior tag
-
noxon
őstag
És az normális, hogy a wifi-n a net ingadozik és mindig elmegy a net?
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy adott egy Asus N18u-s router + Digi 500-as net. Kábelen szépen kijön a 500/XXMbit ha jól tudom. Beállíátsok szinte alap, ipv6-ot használ ismerősöm.
Wifi beállításait pontosan nem tudom (csatornakiosztás, WPA2 titkosítást használ -e) ismerősöm kb 2 méterre van a routertől, telefon Iphone8. => speedtes.net-en ~100/100Mbit-et mért, ami szerintem nem rossz indulásnak.
Ez mennyire reális? Lehet esetleg javítani még rajta?
Itt gondolok arra, hogy váltani a channel-t, vagy egyéb más beálltást kikapcsolni. Ha jól nézem N600-as a router wifije amit max tud, itt nem tudom mi jön ki rajta.
Válaszotokat előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Volkov #34279 üzenetére
A WDS nem szabványos eljárás így elég bizonytalanul tud működni, általában csak teljesen (hardver/firmware verzió) azonos eszközök között jön össze a kapcsolat.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4/5 GHz-s csatorna képről.
SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
A wifi csatorna 1 és 11 közötti?A legjobb megoldás egy eszköz csere lenne amely CFW-vel használható és akkor rendes client bridge-ben lehetne használni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Volkov
senior tag
válasz Gubek-Einste #34276 üzenetére
Ezt elfelejtettem írni
Igen, WDS módban. (máshogy nem is akarta ezt hogy felcsatlakozik a mifi-re és onnan szórja tovább a net-et)
Illetve a csatorna szabad, interferencia elvileg nincs, direkt megnéztem a szomszédok miket használnak.
[ Szerkesztve ]
:)
-
Topikgazda
-
csixy
addikt
Mond sajnos!
Felejtsd ej a 2,4ghz sávot. Vegyél egy 5 gigahertzet is tudó AC-s routert vagy használj minden célra UTP kábelt. Még jó hogy nem kaptok sugárártalmat !!Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
noxon
őstag
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Emeletes sorházban lakunk,1000-es digi miatt vettem egy ASUS RT-AC66U B1 routert, hogy valamelyest ki tudjam használni. De nem is ez a lényeg. A régebbi routeremet szeretném hadra fogni,ami egy TPlink Archer C20. Ezt levinném a középső szintre, ezáltal meg lenne oldva, hogy a nappaliban is lehet normálisan netezni wifin keresztül.Na már most ilyet eddig nem csináltam. Mire van szükségem? Valaki lenne olyan kedves és leírná nekem lépésről, lépésre, hogy mit kell beállítanom?Köszi -
noxon
őstag
válasz Gubek-Einste #34263 üzenetére
A lakás 50m2-es 2 szobás, konyhás panel lakás csupán. Úgy gondolom ezt a meretet le kell tudnia fedni egy ilyen routernek.
A router az előszobában van, így csak 1-1 falon kell áthaladnia a jelnek.Szomszédok wifivel minden irányban vannak sajnos.
Méréseket, képernyő mentéseket csinálok majd este.
Ssid/jelszó csak angol betűket és számokat tartalmaz.
A csatorna auto-n van, sajnos az összes csatornán van más készülék is(szomszédok).
Egy pc, egy laptop és 3db mobil csatlakozik a wifire, de általaban nincsenek egyszerre használva.
[ Szerkesztve ]
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Van egy TP-Link Archer C2, AC750 routerem.
- a router 2.4 Ghz-en csatlakozik egy Huawei E5577s LTE-hoz (ez adja a net-et) és szórja tovább egy külön SSID-n.
- a dhcp a huawei-n fut
- 5ghz háló tiltva
- 2 eszköz (TV és egy htpc) csatlakozik vezetékkel
- 8-12 eszköz csatalkozik wifi-n.Kb. fél évig nem is volt probléma ezzel a setup-al.
Most az a gondom vele, hogy random időközönként megáll az Archer C2 és csak egy jó restart segít rajta.
Frissítettem a legfrissebb gyári fw-re, nvram reset megvolt, minden beállítás friss és jó, de a hiba továbbra is fent áll.Van esetleg bárkinek ötlete, hogy mit lehetne tenni?
Köszi!
:)
-
Topikgazda
Router nélkül mi a helyzet?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4/5 GHz-s csatorna képről.
SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
A wifi csatorna 1 és 11 közötti?
Milyen és mennyi kliens eszközzel/adapterrel van használva?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Adott egy tp-link Archer C50 router. 2.4 Ghz-en digi 100 csomagú internettel, panel lakásban.
A gondom, hogy van mikor botrányosan rossz sebességet mérek, van mikor megfelelőt. Az internet is elég sűrűn elmegy másodpercekre vagy percekre, ilyenkor az eszköz le is választja magát a netről, mert nem érzékeli. Van mikor csak belassul az internet rövidebb időkre.
A Digi állítja, hogy náluk rendben van a hálózat.Szerintetek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Terentius
őstag
válasz Intruder2k5 #34259 üzenetére
Be tudok lépni és a ledek működnek. Csak éppen az ip cím lekérésénél 0-k vannak. Most nem vagyok otthon, kora este megírom melyek azok a ledek.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
MODERÁTOR
válasz Terentius #34258 üzenetére
Szia!
A router admin felületét eléred böngészővel az alábbi címek valamelyikén?
http://192.168.0.1
http://192.168.1.1
http://tplinklogin.netHa nem, a routeren mely LED-ek villognak, világítanak?
[ Szerkesztve ]
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Van egy TL-WR740N routerem és tegnap frissítettem a firmwaret a tp-link leírása alapján. Azóta nincs net. Mac cím van, de ip nincs. Csináltam factory restoret, kihúztam stb. de semmi. A szolgáltató a DIGI.
OnePlus 12 16/512
-
Topikgazda
-
*VARJU*
tag
válasz Gubek-Einste #34253 üzenetére
Még ovis a gyerek, de úgy használja az okos telefon meg a tabletet hogy az eszem megáll. Minap már csak a hangra lettünk figyelmesek azt néz amit nem kéne.
14 évtől korhatárt belőnném ha tudnám hol! -
Topikgazda
-
*VARJU*
tag
Üdv! Adót egy TL-WR841N router , a kérdés valaki segíthetne hogyan tudom rajta a korhatárt beálitani?
-
Ferlingfan
csendes tag
Köszi, de így a második netnélküli ébredés (hálózatok aktívak, de az eszközöket ledobálta, és felcsatlakozni sem lehet) nálam lecsapta a biztosítékot, megy vissza a francba. Inkább visszaraktam a régi TP-Linket, az sokkal stabilabb (legalább nem kell vele három órát küzdenem, hogy fel tudjak rá lépni, ha megszakad).
-
mezis
félisten
-
malkovic22
újonc
válasz Gubek-Einste #34246 üzenetére
Digi net van de ez a gép statikus ip re van állitva
-
Ferlingfan
csendes tag
Sziasztok!
Eddig egy TP-Link WR1043ND (asszem V2-es) routerről ment itthon a wifi, de elég régóta szórakozott, néha újraindult, és folyamatosan ledobálta a hálózat nélküli eszközöket.
Az új szerzemény egy ASUS RT-AC1200G+. Hallottam a gondjairól, egyből legfrissebb firmware-re lett frissítve.
A problémáim a következők vele kapcsolatban:
Ugyanúgy ledobálja az eszközöket elég gyakran (bár újra nem indul)
Van olyan eszköz, ami nem is látja a sugárzott hálózatokat, sokadik próbálkozásra WPS-sel sikerül csak összeimádkozni őket.Az eszközök:
3 telefon, 1 TV, 1 tablet, 1 laptop;
1 PC (egyedüli kábeles - de volt egy rövid idő, amikor még ezzel sem tudtam a routert elérni)Ötlet, segítség, bármi?
Előre is köszi!
-
Topikgazda
válasz malkovic22 #34245 üzenetére
Nézd meg a problémás gépet Live Linux-szal.
IP kiosztás dinamikus vagy fix, esetleg router-ben MAC cím alapján történik?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
malkovic22
újonc
Va egy asus rt-ac51u router kábelen össze kötve két géppel az egyik tökéletes a másikon el megy a net naponta többször a hibajavitás kijavitja akkor jo azt irja hogy az alapértelmezet átjáro nem találhato win 10 van mind két gépen win 7nél ez nem volt akkor jol müködöt router a leg ujabb firmware van rajta hálozati kártya legujabb frissités van van valami meg oldás
-
FlashLed
senior tag
Köszönöm uraim próbálom.
The Mechanic
-
Soma01
veterán
válasz FlashLed #34241 üzenetére
Azért írja, mert a wan-ba kötötted. Azt nem tudom, hogy a második routeren ki van-e kapcsolva a dhcp, de legyen kikapcsolva és ne legyen a két router ip címe se egyforma.
Hgw lan --- router1 lan --- router2 lan Ha így kötöd, mindkettőn ki kell kapcsolni a dhcp-t. Meg kell nézni, hogy a hgw dhcp-je milyen tartományban oszt és a routereknek abból a tartományból ne ossz címet. De a 192.168.x-ig egyezzen a cím. Csak a legvége legyen pl. 2 , 3 .... (gondolom a hgw az 1 vagy 0 végű) -
FlashLed
senior tag
Sziasztok.
Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Adott telekom internet es iptv elofizetes. Sagemcom hgw. Ezutan 2 router (to-link wdr3600) orig firmware mindketton. Az elso router wan portjaba megy a hgw lan portjabol egy kabel. Wifi vezetekes net megy. De. A masik szobaba a masik router. Ebbe az elso router egyik lan portjabol megy kabel a masodik router ey lan portjaba. Net wan, de xboxon es psen nem megy az online, dupla nat problemat ir. Tudnatok erre megoldast?The Mechanic
-
amulet
senior tag
Syonogy rt1900ac router, MacBook ébresztése után a WiFi-t e csatlakozás sok idő, sokáig keresi amire megtalálja, pedig itt vagyok mellette 5ghz,
Valami ötlet mitől lehet -
Topikgazda
-
vadasz70
aktív tag
sziasztok! Mivel tudnám a router hatótávolságát növelni kültérre? Köszi
-
Topikgazda
-
Soma01
veterán
válasz RoSSo3 #34224 üzenetére
Megnyomhatod, csak ne tartsd nyomva, mert akkor lesz reset.
Milyen router az? Netgear?
Ezt találtam:
"Using a straightened paperclip or a pin, hold in the WPS/Reset button for the following time depending on what you are trying to accomplish:
1 – 5 seconds: WPS will be enabled and start scanning for compatible devices.
6 – 15 seconds: Power LED will blink, release the WPS/Reset button and D3600 will reset to factory default settings.
15 seconds or more: D3600 will power off even though power is being supplied to unit. All LED light will be off. To power unit back on, remove power cord and plug in back in."[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Vásároltunk egy wifi jelerősítőt: TP-LINK TL-WA850RE típus. Szeretnénk beüzemelni, a leírásban elsőként az szerepel, hogy csatlakoztatás után nyomjuk meg a routeren a WPS gombot. Viszont ahogy látom, ez a gomb egyben a reset gomb is. Félek megnyomni, mert nem vagyok egy szaki, hogy újra beállítsak minden beállítást a routeren.
Tudnátok segíteni, hogy mi a teendő? Ilyenkor csak a WPS funkció lép érvénybe, vagy valóban minden elállítódik a routeren?
Köszi!
-
krealon
veterán
válasz Csorbi #34221 üzenetére
"WAN IP pingelésekor a Sagem a választ adó?"
Igen.
"Lehet hogy a Telekom tiltott/állított el valamit?"
Igen.
"Tudtok segíteni mit nézzek meg, próbáljak ki?"
Telekom helpdesk?
A Ping tiltasa, lakossagi elofizetoi vegpontokon, teljesen jogos, hiszen maskulonben DDoS tsmadasokra lennenek felhasznalhatoak. (Smurf vagy Freaggle attack)
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Telekomos kábelnetem van, Sagem F@st3686-os eszközzel (192.168.0.1). Az eszköz egyik LAN portjára van dugva egy ASUS RT-AC66U router WAN portja, a Sagem-ben le van foglalva fixen az ASUS-nak egy IP (192.168.0.12) -> ez az ASUS WAN IP-je tulajdonképp. Az ASUS NAT-ol, tehát ő már 192.168.1.x-es IP-ket oszt. Minden jól működik, a portátirányítások is.
Szintén a Sagem-ben be van téve DMZ-be a 192.168.0.12-es IP (ASUS "WAN" IP-je).
DHCP, WiFi a Sagem-en off.
Van egy otthoni szerverem saját domainnel (az ASUS-on lóg), ami szépen elérhető böngészőből. Minden eszköz az ASUS-ra csatlakozik, a Sagem-re semmi.A baj az,hogy a tényleges, telekomos WAN IP pingje (és a domain pingje) egy ideje nem megy. Régebben minden gond nélkül működött a ping, ha megpingeltem a domaint, majd amit IP-t az visszaadott, azt pingelve is működött a ping - mindezt természetesen nem LAN-ról, hanem külső hálózatból.
Most viszont nem megy, nincs válasz. Ha lelövöm a szervert, akkor sem. De ha jól sejtem, nem is a szervernek kellene válaszolnia az IP pingelésekor, csak ha a domaint pingelem.WAN IP pingelésekor a Sagem a választ adó? Lehet hogy a Telekom tiltott/állított el valamit?
Tudtok segíteni mit nézzek meg, próbáljak ki?
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Vettem ma egy routert. A rehit kihuztam ezt meg ugyan ugy visszakotottem ahogy a masik volt. De nem jo. A net kabel megy a routerbe, a routerbol a pc-be es ennyi. De a pc.nincs net??
-
cellukx
tag
válasz Gubek-Einste #34213 üzenetére
Sajnos a kábelezés nem kivitelezhető. Ezért is kényszerültem WDS-el megoldani. Megpróbálom a tápcserét.
Köszönöm!
-
Topikgazda
válasz cellukx #34211 üzenetére
Nem kizárt, hogy már csere érettek lettek, öreg router GYIK.
Kábelezés a kér eszköz között nem megoldható?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz Johnny194 #34210 üzenetére
Öreg router GYIK
Mivel nem fiatal már az eszköz így nem kizárt, hogy csere érett lett már.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Adott két Családi ház, pontosabban ikerház. 2db fal gázszilikát és 1db fal tégla. A szomszédok idősek, így nincs zavaró wifi jel, de a mérések alapján a 11-es csatorna volt a legmegfelelőbb.
Az egyik házban van bevezetve a net 50/5Mbps (T-online), amelyhez a szolgáltató DCM-704 DOCSIS 3.0 Kábelmodemet adott. Ez csatlakozik egy TP-Link TL-WR1043ND v1-es fő routerbe (legfrissebb gyári firmware-el 3.13.15 Build 140319 Rel.41339n). Ehhez egy PC, egy TV kábellel és egy nyomtató wifin keresztül kapcsolódik.
A másik házban szintén egy TP-Link TL-WR1043ND v1-es router (legfrissebb gyári firmware-el 3.13.15 Build 140319 Rel.41339n) van elhelyezve, amely WDS-el van összekötve az előbbivel. (Ezt kimértem és a jel erőssége -20dBm. A két router között kb. 5m távolság van légvonalban és a szintkülönbségekre is figyeltem. A fő router magasabban van kb. 50cm-el, mint a WDS bridge-s.) Ebbe pedig egy NAS (ZyXEL NSA325 v2), illetve egy PC csatlakozik kábelen. Ezek mellett három mobil és egy ac képes notebook pedig wifin.
Olyan problémám van, hogy amikor a PC+NAS együtt üzemelnek, akkor egy idő után megszakad a net és a belső hálózat is. Az al router újraindítását követően, már minden rendben is van. 1-3 naponként jön elő ez a probléma.
Kb. 6-7 évesek lehetnek. Eddig minden rendben volt, de most már kezd egyre többször előfordulni ez a hiba. Kérdésem az lenne, hogy ideje lenne lecserélnem a routereket?Előre is köszi!
-
Johnny194
aktív tag
Sziasztok!
TP-Link TL-WR2543ND routerrel vannak bajok.
Ha használjuk többen, kb óránként újra kell indítani (elég rebootolni szoftveresen is, nem kell áramtalanítani). A kapcsolat megmarad, internetkapcsolatot jelez, de semmi forgalom nem megy át rajta.
Firmware frissítést és tápkábel cserét próbáltam már.Az internettel mindig is voltak gondok, routert cseréltünk többször, sokat kellett újra indítgatni őket, de elég volt azt, modemet nem kellett.
Lehet a probléma nem a routerrel van? Van még valami amit ki tudok próbálni, vagy új router kell?
Köszi a segítséget előre is!
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
JKalo
tag
Sziasztok,
openwrt-s routerre felcsatolt, 2TB hdd-t (samba jelszavas) sem a win10 pc-röl sem Androidon futó Es File Explorerböl valamiért nem tudom elérni, pedig úgyanazon beállítások mellett korábban nem volt vele gondom...
A laptopról viszont úgyanúgy megy, meg cifs-el a boxokról is.Van valami ötletetek mi történhetett? vagy esetleg frissités?
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Egy ASUS N65U routerrel van olyan gondom, hogy bekapcsoláskor világítani kezd a power LED, pár másodperc múlva a 2.4 GHz LED villog, az 5 GHz LED folyamatosan világít és ebben az állapotban is marad. PC nem látja, UTP kábelt érzékeli, mert világít a LAN port LED-je ha bedugom, de a 192.168.1.1 címen semmi nem jön be. Reset megvolt, a helyzet változatlan. Szétszedtem, látványos hibát (pl. púpos kondi) nem találtam benne. Érdemes valamivel még próbálkozni, vagy ennyit bírt a cucc? (4 éves)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Filmvilág
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest