Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
De honnan veszed, hogy arról volt szó, hogy "én lenni szupersztár, ti meg csak várni, hogy én leszállni közétek" ? Az a baj, hogy semmit nem tudsz a másik emberről, nem ismered a problémáit, félelmeit, feltételezel valamit amit készpénznek veszel, ráadásul elveket építesz rá, amivel magadat szívatod Persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Szerencse hogy akkor még nem volt tömegek számára elérhető internet, így a több tízezer ember minden gond nélkül kivárta a kezdést és végigélvezte a koncertet.
Persze az internet előtti embereknek nyilván nem voltak elvei. -
chaosmonger
tag
És ki jár jobban? Ennyi idő elteltével minek van nagyobb jelentősége, a várakozásnak (amire már nem is emlékeznék ha nem hoznák mindig fel), vagy az életre szóló élménynek amit a kezdés után kaptunk?
Sajnos azt gyanítom, hogy ezt az élményt nem fogjátok most megkapni akkor se ha 1 perc késés se lesz. (Ne legyen igazam) -
chaosmonger
tag
válasz Peterhappy #16491 üzenetére
Most ez komoly, hogy 30 évvel ezelőtti dolgot hoztok fel?
Egyébként ha mennék és választani lehetne, hogy késnek 3 órát, de az akkori hangján énekel, akkor azt választanám. -
chaosmonger
tag
-
chaosmonger
tag
-
chaosmonger
tag
Ez is tegnap jelent meg:
Rattlesnake Venom Trip - Dead Empireez meg múlt héten:
NOTHING MORE - TURN IT UP LIKE (Stand In The Fire) -
chaosmonger
tag
válasz Dottorei #16023 üzenetére
Ugye az megvan, hogy ez egy mém?
Azért tetszik, mert velem ez tulajdonképpen megtörtént. Mikor kijött a Master akkor pont volt egy osztálybulink a gimiben és a haverommal beraktuk. Pont úgy néztek ránk mint az alsó képen.
Nem, nem értették a 80-as években sem.(Ja és ha további magyarázatra van szükség: nem, egyik képen sem Metallica rajongók láthatók)
[ Szerkesztve ]
-
chaosmonger
tag
válasz Pro Koryak #16016 üzenetére
"hallottál/játszottak már kereskedelmi rádióban az első 4 albumról számot? Nem"
A Master pont most került be a mainstream-be a Stranger Things miatt :
-
chaosmonger
tag
válasz Pro Koryak #16005 üzenetére
Most nem azért, de hallottad te már a Black Albumot egyáltalán? Már a Nothing else matters-en kívül ?
Mert minden csak nem rádiós rockzene."Aki azért készít albumot, hogy több helyen/rádióban játsszák a dalaikat .."
Jajj...Minden ember/csapat aki nyilvánosság elé áll a saját zenéjével azt szeretné ha minél többen ismernék, kedvelnék. Aki mást mond az hazudik. Különben nem hozná nyilvánosságra hanem a fiók mélyére dugná. A legelvetemültebb deathcore vagy black metal bandák is így vannak ezzel, sőt ők bizonyos szempontból még kevesebb kockázatot is vállalnak, hiszen jól ismert sémákkal dolgoznak egy pontosan behatárolt közönségréteg megcélzására.Hogy más lett a zene? Az előző lemezeiken is folyamatosan változott a hangzás és a dalok szerkezete is, semmivel nem nagyobb a különbség a Justice-hoz képest mint mondjuk a Kill és a Ride vagy a Ride és a Master között. A legnagyobb változás szvsz a Kill és a Ride között volt.
Megjegyzem nekem sem kedvencem a BA, de nem azért mert rádiós lenne, ahogy mások is írták ennél sokkal összetettebb hogy miért pont akkor robbantak be.
Ha a logikád helyes lenne akkor a Load-nak még sikeresebbnek kellett volna lennie mert az még 'rádióbarátabb' lett.
-
chaosmonger
tag
Valakinek megvan a sztori, hogy miért a Lemezkuckóban indul a klip?
-
chaosmonger
tag
válasz Pro Koryak #15676 üzenetére
Nem, ez sima párhuzamos parkoló az út mentén, régen ingyenes volt, de pont ma voltam ott egyébként (konyhakiállítás, nem metál) és csalódottan láttam hogy már vannak ott is automaták, munkanapon fizetős, nem tudom sajnos hány óráig, én vidéki gyerök vagyok.
-
chaosmonger
tag
válasz Pro Koryak #15674 üzenetére
Van parkolóháza és fizetős, én koncerten még soha nem mertem beállni, mert elképzelni sem tudom mi lehet ott mikor vége van és egyszerre akar mindenki kijönni...
Én a Dózsa György úton szoktam megállni a Puskás mellett, kicsit kell sétálni. -
chaosmonger
tag
válasz Dilikutya #15623 üzenetére
Azért pl. az USA-ból nézve rohadt közel van ám Magyarország Ukrajnához... Emlékszem 86-ban az Accept koncert Csernobil miatt maradt el, aztán végül a Németek jobban meg lettek szórva radioaktív cuccal mint mi.
Remélem a Tool nem marad el. Eskimo (bocsánat Electric) Callboyék szerintem bevállalósak ők remélem jönnek. -
chaosmonger
tag
válasz Bjørgersson #15550 üzenetére
Most akartam linkelni
-
chaosmonger
tag
válasz james001 #14613 üzenetére
Igen, most én is belehallgattam a Skullba hogy miért is tetszett, és a rohadt jó énekhang tényleg sokat dobott rajta. A kommentekből az jött le, hogy a régi énekes egészségügyi gondok miatt hagyta abba, és a tesója ragadta magához a mikrofont aki eddig csak gitározott.
De valóban egyhangúbb így. Azért a lemeznek adok egy esélyt. -
chaosmonger
tag
Új Evile, én meg már azt hittem a földbe álltak. A Skull albumukat rongyosra hallgattam anno.
-
chaosmonger
tag
Új Vektor dal:
-
chaosmonger
tag
Patton, Scott Ian, Lombardo meg a többiek:
Mr. Bungle: "Sudden Death" -
chaosmonger
tag
Újravette a Diamond Head, na ennek volt értelme, szerintem állat lett:
-
chaosmonger
tag
-
chaosmonger
tag
válasz csakany2001 #14250 üzenetére
Nekem sajnos egyelőre nem jön be. Túlságosan a történetre helyezte már a hangsúlyt, rengeteg a narráció, üresjárat. Biztos erős a sztori, még nem merültem bele, de ezzel az a baj, hogy pl. a Source-t hónapokig hallgattam sokszor naponta többször is és nyilván nem a sztori, hanem a zene miatt.
Lehet hogy változik majd a véleményem, de most úgy érzem hogy a Source nyitószámában több zenei ötlet volt mint itt a teljes dupla lemezen. -
chaosmonger
tag
A Now What? nekem nagyon bejött és szarrá hallgattam, az Infinite már nem volt ilyen hatással. Szerintem ehhez a fajta zenéhez eleve kell egy hangulat, a mostani zenehallgatási szokások nem kedveznek neki.
A Now What?-ban azt szerettem hogy nem akart világot megváltani, hanem amolyan öregurasan kisujjból kiráztak baromi erős számokat amit nagyon kellemes volt újra és újra meghallgatni. Kíváncsi vagyok az újra. -
chaosmonger
tag
válasz Pro Koryak #14073 üzenetére
Tudom hogy a koraiakat jegyzik, bár a Clayman-ig olyan nagy probléma azért nem volt szerintem, ami már az 5. lemez volt.
De igazán sikeresek soha nem voltak, rétegzene volt mindig a metalon belül is. Én mindig is középkategóriának tekintettem őket. -
chaosmonger
tag
válasz james001 #14070 üzenetére
Az Only for the weak kifejezetten tetszik így, mondjuk én soha nem voltam tipikus IF rajongó, ez volt a kedvenc számom tőlük.
Egyébként van egy olyan eretnek gondolatom, hogyha anno ilyen dallamos énekkel jöttek volna ki ezek a számok, akkor sokkal sikeresebbek is lehettek volna a metalon belül, mert azárt náluk mindig is ott volt a dallamosság, csak elrejtették az extrém rikácsolás mögé. Így kicsit mindig a két szék közé estek, az extrém híveknek túl dallamosak, a dallamkedvelőknek túl extrémek voltak.De most már késő, akik az eredeti formában szerették meg ezeket a számokat azoknak így mindig szar lesz.
-
chaosmonger
tag
válasz james001 #13914 üzenetére
A SOAD az összes európai buliját lemondta, egyedül Zürich-ben lesz bepótolva, szóval semmi köze kis országunkhoz.
Egyébként szégyenlem, de kicsit még örülök is, csak kiemelt álló jegyeket kaptam és azóta is furdal a lelkiismeret hogy ennyi pénzt elcseszek egy koncertre...
-
chaosmonger
tag
válasz Dilikutya #13824 üzenetére
Vitatkoznom kell, a War and pain az egyik elgjobb metál lemez ever . És úgy kell szólnia ahogy szól. Imádom. Most tényleg rakd fel pl. a Suck your bone-t full hangerőn, eleve az a géppuskaszerű gitár ahogy kezdődik, ilyet nem hallasz máshol sehol, aztán az az eszelős riffet játssza Piggy egész végig, de úgy mintha az élete múlna rajta, ha megfigyeled 2x nem hangzik el ugyanúgy a számban a cifrázások miatt. Pont emiatt nehezen is emészthető azt elismerem. Ez a nyers zabolátlanság nagyon hiányzik a mai agyonpolírozott zenékből. Egyszerűen megelőzték a korukat, fogalmam sincs hogy 83/84 körül honnan szedték, hogy ilyen zenét lehet játszani.
Aztán a RRRÖÖÖAAARRR-t tényleg elrontották picit, az extrémitásra akartak még egy lapáttal rátenni, de ott már falba ütköztek és nagyon helyesen a Killing Technologinál már elmentek egy agyasabb irányba. -
chaosmonger
tag
válasz Dilikutya #12969 üzenetére
A Standing A-ba én vettem, az néha felvillan barna színben, ha akkor kattintasz rá, akkor feljön hogy hány db-ot kérsz, délelőtt kb 10 perc klikkelgetés után sikerült. Most délután tudtam volna még egyet venni, de aztán meggondoltam, hogy talán 70 rugó mégiscsak sok lesz egy koncertért, úgyhogy a fiam egyedül megy, hacsak nem szabadul fel a sima álló is valamikor.
-
chaosmonger
tag
válasz canniball #12967 üzenetére
Az szép, de mondjuk azokat a beragadt jegyeket valaki csak belerakta a kosarakba, szóval jól rácuppant a nép (meg gondolom a jegyüzérek)
Viszont sima állót még mindig nem lehet kapni és az volt az egyedüli szektor ahol még az árat se írta ki egész nap. Elég morcos leszek ha kiderül, hogy ezt csak holnap kezdik árulni, engem meg belekergettek a kiemelt állóba... -
chaosmonger
tag
Más se tud állóhelyet venni a SOAD-ra? Nálam szürke a szektor. Most még, vagy már nem lehet kapni?
-
chaosmonger
tag
Slágergyanús:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook