- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy használható Rally Sim a Colin McRae Rally-n kívül eddig nem nagyon volt.Abból is egyre gyengébbek készültek, bár a 4. életképes.
Már nem kell túl sokat várni talán és lehet, hogy a RBR letolja a trónról. Igaz eddig sok minden nem derült ki, mivel még demót sem adtak ki, csak PS2-re. Az eddig megjelent képek jól néznek ki. Az ígéretek is jól hangoznak. Viszont a tegnap megjelent 39 másodperces állítólagos ingame videót kb 10 percig néztem folyamatosan. Ha tényleg egy ingame(replay) videó, akkor azt hiszem nem fogunk csalódni. Aki teheti nézze meg( ha megtalálja ) -
bzoley
veterán
-
engusz
veterán
Nekem egy picit meseszerűnek tűnik az egész grafika. Ilyen szempontból talán a Colin McRae Rally 04 kicsit közelebb áll a valósághoz. De majd meglátjuk, várom már én is a demót.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
bzoley
veterán
-
Viktor77
titán
Hát sztem még az XPR-nál is jobb lesz, persze ezt pár videó után nehéz eldönteni.
MOD: Itt vannak még videók: Bővebben: link
[Szerkesztve]Csinálni kell. Kész. Pont.
-
bzoley
veterán
Hát, őőőő. A grafikákra általában én is érzékeny vagyok. Sok játékra rányomom, hogy túl színes. Az első ingame nem egyértelmű, de a második még nekem beleférne. Amúgy egy kis grayscale effekt és jobb egy fokkal. CMR4 tényleg tűrésen belül van egykét szakasz kivételével(Ausztrália talán).
-
bzoley
veterán
-
zsiga667
addikt
Néztem a videót... Hát, hogy is mondjam... Nektek ez tetszik?
Szerintem ez a Far Cry meg az UT2k4 korában még egy autós játékban is gáz... -
engusz
veterán
Biztos, hogy jó videót néztél meg? Szép a játék, de a meseszerű grafikát még mindig fenntartom! Mondjuk ettől még lehet bőven jó. A Colin McRae Rally 04 után biztos, hogy ezt fogom kijátszani az autós játékokból.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Mazka05
őstag
Ez lefogg tarolni mindent a kategoriájában!! a Colin 3-4-et biztosan...
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Mazka05
őstag
Me, de nekem néhány kép elégg volt meg az ujságba kiolvasni a cikket
-
bzoley
veterán
11-15. sec-ben az autó mozgása abszolult valószerűnek tűnik, itt a graf is ok. A végén, ahol megpőrdül, még a CMR4 sem tudja ilyen szinten csinálni. Talán egy egész picit gyorsabb a valóságnál. A nektek ez tetszik kérdésre válaszolva, az elejétől kezdve nem is igazán a grafikáról áradoztam, hanem a vas viselkedéséről. Egy ''másik'' rally-s sim-től először egy jó és nagyjából valószerű vezethetőséget és játékot várnék, azután értékelem a grafikát.
-
Mazka05
őstag
Engem meg gyözöt sokkal jobban kivan dolgozva a Colin 4-nél.. Szerintem a Colin 4 olyan egyszerü
-
Mazka05
őstag
sokkat csinálják az biztos ! pl: killométer óra sokkal jobban néz ki! és nem annyira egyszerü
-
Mazka05
őstag
ahha pörssze
-
bzoley
veterán
Hát úgy nem igazán lehet véleményezni. A CMR4 4WD bajnokságot 2x toltam végig és azért használható.( ACMR3-at útáltam, de azt is végig gurultam). A grafikához még annyit, hogy a monitorom némi színkorrekcióra szorulna, úgyhogy fals képeket is láthatok. Amit eddig nehezményeztem, az az, hogy a gyengém az Impreza és eddig nem találkoztam olyan motorhanggal sehol, ami megdobogtatná a szívem. (na jó, lehet ez kicsit buzisan hangzott, de imádom a Subarut )
-
Mazka05
őstag
tele van Subaruval a város De az az auto téleg jobb mint aminek csinálták. (játékban)
-
Mosqu!to
addikt
nálunk Újpesten 2 van rendszeresen, egy fehér, az oldalán egy nonfiguratív ''matricával''(?)
egy fekete arany felnivel
illetve a WECC -nél szokott lenni egy román, ami full olyan mint a tipikus WRC-k, de aszem ez nem az.
mind3 autó a 2 generációval a mostani elötti.
jaj, nem is figyeltem, bocs az offért
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mazka05
őstag
OFF
Lancer böl is sokk van itt van egy kék Subaru sötét kék és szét van tuningolva nyomjah neki mint az állat és jól félébredek ha meghalom a hagnjátEbben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Mazka05
őstag
ON
-
bzoley
veterán
Egyébként a PS2 demót hogyhogy nem lehet letölteni sehonnan? Meg kell néznem nálunk benne van-e az újságban, már ha létezik itt PS2 magazin.
-
bzoley
veterán
Miközben felmerült a gyanú, hogy a PC-s ingame videó valójában lehet, hogy PS2-es(a grafikából következtetve), megjelent két újabb kép a BHMS oldalán mai dátummal. Ha uezt viszontláthatom majd játék közben, azt hiszem a szomszédoknak sok álmatlan éjszakáról fogok gondoskodni, tekintve, hogy a mostani CMR4-es időkben már egy óra után jelentkeznek az elvonási tünetek
De sokat kell még várni. Demót, könyörgöm legalább egy demót!!! -
Mazka05
őstag
engusz !
Leszálnál a csesztetésröl??? lécivesEbben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Cathfaern
nagyúr
És miután letöltöd mit csinálnál vele? Ugyebár a Ps2 (alapból) nem eszi meg az írt DVD-ket...kapható itthon is Ps2-es magazin, csak figyelj oda, mert csak az egyikben van játszható DVD melléklet, a többiben csak videó van.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Mazka05
őstag
ÍÍgy néz ki egy PS2 Bővebben: link
-
-
Mazka05
őstag
OK azért itt van egy másik Bővebben: link
-
bzoley
veterán
De f*sz vagyok, írok az új képekről, de a linket lefelejtem.
Engusz figyelmébe.
Bővebben: link
Bővebben: link
Ugyanitt néhány perce egy PS2-es in-car videó is megjelent.
Ezt GPRS lévén egyenlőre nem nézem meg, de ha valaki letölti és megnézi, néhány képet nyomhatna.
In-car videó: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
mixyboy
tag
OFF
Bátor vagy..
amikor nem volt jó nálam a FarCry, akkor is meggondoltam az uj catalyst letöltését, az is kb. ennyi... GPRS-el nálam is vagy két óra lehett! De megérte! Remélem Te is ezzel fogsz visszatérni két óra múlva
ON
Ránézésre nagyon szép a játék, kíváncsian várom...
Üdv all! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest