- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz rednifegnar #5 üzenetére
Nekem ha meglesz a fogyasztás mérőm majd a mért adatokat itt a topikba közé teszem. És akkor rengeteg embernek remek ki indulási alapot adhat majd.
Egy biztos én azt számoltam ha valami 7-24-be megy 1 éven keresztül az 5 watt is kb 42KW-ra jön ki 1 év alatt.
Szóval úgy látszik ezen túl ilyen energia ár mellet minden watt számít majd ,főleg hosszú távon. Meg ez egy fajta vásárlásra is ösztönzi majd az embereket, mert mindenki az új hatékonyabb kisebb fogyasztású dolgokat fogja vásárolni. Főleg ha azt a eszközt sokkat használja...Nekem még egy old school LCD monitorom van, 48 watt a gyártó által leírt átlag fogyasztás. Durva belegondolni, hogy ezt sehogy se tudtam tönkre tenni. Végül az energia hatékonyság végezz vele.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm