- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams84
tag
válasz Brandynew #23038 üzenetére
Egy zárt facebook csoportban valaki már kipróbálta: Raiffeisen bankfiókban készpénzt fizetett be a Revolut gyűjtőszámlára, de a Revolut nem írta neki jóvá az összeget, mivel a készpénz befizetés tiltva van náluk (talán a pénzmosási szabályozás miatt).
A befizető most egyezkedik a Revoluttal és a Raiffeisennel, hogy milyen módon tudja visszaszerezni a pénzét.[ Szerkesztve ]
-
Adams84
tag
válasz Oliverda #23044 üzenetére
Nem tudom, de az biztos, hogy eléggé kellemetlen helyzet alakult ki ....
Ez a legfrissebb (mai) infó Raiffeisen-es gyűjtőszámlás készpénz befizetés kapcsán (a tranzakció 2020.06.26-án történt):"Tegnap bent voltam a bankban, már kicsit morcosabban. Ma visszahívtak, hogy hiába megyek be gyakrabban, nagyon sokan fizettek be, és egy központi osztálynál pattog a labda. Ez nem fog gyorsabban haladni, ha bemegyek a fiókba. Úgyhogy most írom a főnőkségnek a kellemes e-mailt."
[ Szerkesztve ]
-
Adams84
tag
válasz Brandynew #23059 üzenetére
[kép] Szerintem nem rémhír, mivel az egyik pórul járt befizetőnek a Revolut és a Raiffeisen is megerősítette, hogy nem lehetséges a készpénz befizetés. Most pedig harcol a pénzéért...
Ha véletlenül nem tünteted fel vagy elrontod a közleményt, a Revolut support egy mentett képernyős/lefotózott bizonylat alapján jóváírja az összeget. De itt sajnos magával a befizetési móddal (készpénz) volt a gond....
(Becsatoltam egy supportos beszélgetés részletet is ezzel kapcsolatban.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest