-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Sziasztok!
Nagyon érdekel ez a Revolut téma, ezért is kérnék egy kis tájékoztatást, mert nem teljes minden.
Miért is jó ez nekem?
Magyarországon való fizetéssel is megéri használni?
Sokat vásárolok külföldi online boltokban, így kedvezőbb lesz a vásárlás?Köszönöm
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Hogy lehet forintba feltölteni? Elég új vagyok köszönöm
-
hadam98
senior tag
Belföldön is ingyenes a felvétel nem? Forintra át lehet váltani az euroból amit feltöltesz curveval
-
hadam98
senior tag
Úgy is lesz szerintem idén valamikor biztos forintos feltöltés de elég olcsón meg lehet úszni a curve vagy transferwise-al a feltöltést.
Én Magyarország-on fogom használni szerintem így is van értelme mivel: Biztonságos
Jobban vált mint a "bankok"
Online fizetésnél nem az én kártyám kell meg adniÉn Magyarország-on is fogom használni online vásárláson kívül mert itt mindent egyből látok, nem kell magammal vinnem a kártyám és be lehet állítani mindent például minden vásárlásnál rakjon félre x összeget hogy spórolj y termékre.
Nem szoktam utazni de ne mondjátok már hogy simán nem éri megCurveval fogom feltölteni rá a pénzt.
-
hadam98
senior tag
Azt lehet tudni mennyi idő mikor kapok béta hozzáférést?
Jelentkeztem ma a bétára.És mennyit lehet biztonságosan feltölteni a revolutra? Vagy teljesen megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Köszönöm
Mennyi a biztonságos összeg amit fel lehet rakni a kártyára? Vagy megbízható?
Jelenleg én transferwise-al használok feltöltésre de már meg rendeltem a Curve kártyát is azzal elvileg jobb lesz.Mikorra várható a forint feltöltés?
-
hadam98
senior tag
-
hadam98
senior tag
Az Apple Pay támogatás kéne nekem de sajnos nagyon kevés támogatja itt Magyarországon. Magyarországon csak külföldi kártyával lehet használni (Monese) ez állítólag a magyar bankok miatt van. Idén ha minden igaz el jut hozzánk is a támogatás legalábbis több új országba ígérik a be hozatalát. Sajnos még a Revolut sem támogatja de olvastam hogy hamarosan támogatva lesz az is. Ezek a bankok által nyújtott alkalmazások közelébe se érnek se a Google se az Apple pay-nek, egy ujjlenyomat és fizettél is gyakorlatilag mindenhol.
-
hadam98
senior tag
Köszönöm akkor azt hiszem másnak is lesz a családba.
Egyébként én is Mastercardot kaptam valószínűleg most már csak ezt kap mindenki, a virtuálist 2 napja igényeltem az is az.
Aki nem rég regisztrált mindenkinek ingyenes kártyája lehet hogy ha másik személytől regisztrál, akinek kell ingyenes kártya akkor én is tudok adni linket amivel lehet igényelni.Még 4 napig tudok adni ingyen kártyát
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Ki töltöttem egy tesztet tegnap és küldtem nekik emailt hogy kéne béta hozzáférés mára küldtek is
-
hadam98
senior tag
Egyébként most a Transferwise-nak milyen költsége van? Ki írta, hogy 100 valamennyi forint, van egyéb költsége az utalasnak? Ha revolutra mondjuk 5 ezret utalok abból mennyi jut el? Mennyi a veszteség?
-
hadam98
senior tag
Hogy megy ez a telefon készülék biztosítás? Magyaroszágon működik? Honnan tudják hogy be törtem mondjuk a kijelzőt? Meg éri?
-
hadam98
senior tag
Akkor ha Revolut alkalmazáson belül magyar bankkártyával töltök fel pénzt az ingyenes? Most hogy már van forint alapú feltöltés.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Van egy Curve kártyám ha hozza adom az egyik Revolut virtuális kártyát akkor azzal lehet gond nélkül fizetni? Magyarországon akkor nincs neki költsége/forint fizetés?
-
hadam98
senior tag
Most nézem az ingyenes csomagba csak egy virtuális kártyám lehet?
-
hadam98
senior tag
Curveval forint fizetés ingyenes?
-
hadam98
senior tag
Mi a különbség a prémium és metál kártya között?
-
hadam98
senior tag
válasz hedgehog #3749 üzenetére
Köszi azt értem de mi van ha mondjuk én csak a kártyát szeretném és a pluszt nem? Jobban tetszik az hogy nincsenek ott egyéb adatok mint az alapnal elég ha a kártyát fizetem és utánna nem kell havonta? Tehát csak a kártya kéne ha egyszer fizetem utánna nem kell fizetni és hasznalhatom nem?
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Írták, hogy át kell állítani UK-ra a régiót, na de ezt most revolutba kell vagy iphone?
+ Ha átállítom UK-ra és kérek új virtuális kártyát úgy működhet? -
hadam98
senior tag
Van értelme Paypalnak Revolut mellett?
-
hadam98
senior tag
Akkor nincs.
Apple Payről info?
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Amikor még csináltam a Revolutot akkor helyesen írtam be a nevem, csak ékezettel (gondolom az ékezetet rosszul kezelte a rendszer) és nem az lett a nevem ami valódi hanem el lett írva, mondok példaként:
én ezt adtam meg: hörölni ákos, ez lett belőle: höeröelnei ákosszóltam nekik anno, hogy rossz a nevem de azt mondták az adataim elfogadták és nem gond, de engem kicsit zavar főleg kártyán is más a nevem
valaki tapasztalta ezt? érdemes vele foglalkozni lehet belőle probléma?
itthon mo-n használjátok a kártyát amúgy? -
hadam98
senior tag
A kártya ezzel a 3000 forint akció melett ingyenes?
-
hadam98
senior tag
Most fizetett ismerősöm virtuális kártyával de nem kapta meg a 3000-et. Csak fizikálisal működik? Úgy hogy fizikálissal interneten keresztül fizet?
-
hadam98
senior tag
Sziasztok.
Most már akkor a Revolut egy bank tehát van már banki licensze?
Ha nincs mennyire biztonságos mondjuk 100 ezret tárolni rajt? -
hadam98
senior tag
Lehet kicsit off de: Ha revolutnak nincs MÉG banki licensze, akkor melyik szolgáltatást lehet használni Magyarországon/ról aminek van banki licensze? Néztem itt BUNQ, Monzo, Monese, de nem tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest