-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukac7
tag
-
ghostie
tag
válasz hadam98 #2911 üzenetére
Miért akarja mindenki rögtön visszaváltani forintra a feltöltött devizát? Ennek csak folyamatos forint erősödés esetén lehetne értelme, de ez már jó ideje nem igaz.
Én azt a módszert szoktam választani, hogy amikor erős a forint akkor töltök és általában abba a devizába (TW-vel vagy Curveval) ami a Ft-hoz képest a leggyengébb. Múlt héten például 274 Ft-ért vettem USD-t most 286 FT-ért tudnám eladni.. de nem fogom, jó helye van USD-ben. -
UHHH
senior tag
válasz hadam98 #2948 üzenetére
Elsején feltöltöttem a simple-met, majd átpattintottam róla a revolutra, ma meg már itt van a revoluton az összeg, hiánytalanul. Le van írva itt a fórumon sokszor, a lényeg, a huf kártyádról a simple virtuálisra raksz maximum 65 000 Ft-ot, majd azt visszavezeted a Revolut kártyádra. Appból kell!
-
Shade45
senior tag
válasz hadam98 #3702 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
Revolut feltöltésre, bankkártyás fizetésre?
Mind a kettőre igen a válasz, de Revolut-ot már tudsz közvetlenül is tölteni forinttal.
Bankkártyás fizetésnél fontos, hogy forintos kártya legyen a Curve mögött, így tutira ingyenes lesz (nincs deviza-konverzió). -
hedgehog
senior tag
válasz hadam98 #3747 üzenetére
pl. kpfelvét limit (sima: 75KHuF, prémium 150K, metal 220K), airport lounge (1 ingyen belépő még őszig asszem),
A metálhoz van visszatérítés is, EU-n belül 0,1%, EU-n kívül 1%.Ja és havonta 2100 Ft-tal drágább a metal.
(ha van Revolutod, akkor ezeket az infókat a More - Upgrade alatt megtalálod).
-- aka p3d3str1an
-
Tuomas
addikt
-
streng
csendes tag
válasz hadam98 #3750 üzenetére
Azért ennyire ne legyünk már tipikus magyarok!
De egyébként trükközhetsz, ha havi előfizetésben kéred, aztán időben lemondod, de a lentiek kívül (50 GBP) ráterhelik még a 20-25 GBP express kiszállítást, plusz ha bármilyen más prémium szolgáltatást használtál belőle, annak is az extra díját. Szóval csak óvatosan.Revolut oldalon terms and conditions-ben meg a help oldalon minden le van írva.
"**If you order a physical Revolut Metal card and subsequently cancel your Metal membership within the first 14 days of upgrading your Revolut account, we will charge you £50 (or currency equivalent) for your use of the Metal Services during that time."
-
aujjobba
addikt
válasz hadam98 #8145 üzenetére
Van valamiféle licenszük, ambár nekem gőzöm sincs, hogy ha véletlen bedőlnek hogyan tudod visszaszerezni a pénzed, kihez kell olyankor fordulni (lévén nemzetközi cég), és mekkora eséllyel indulsz.
(nekem egy hazai bedőlt tüzép cégtől sem sikerült visszaszerezni a 100ezer forintomat, amit akkor fizettem ki nekik építőanyagért amikor már jól tudták hogy végelszámolásban vannak, és mégis bekérték tőlem rosszhiszeműen, majd pár nap múlva megszűntek)
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz hadam98 #8152 üzenetére
Én használom rendszeresen, fizetek a kártyával, online, applepay, ATM kpfelvét, utalok ide/oda, váltok, stb, alapvetően nem félek, hogy csak úgy egyik napról a másikra bedőlne.
Annyi pénzt nem tartok rajta, amit már fájdalmas lenne elveszteni.
Egyéni dolog, hogy ez kinek mekkora összeget jelent.
Ez alapvetően nem megtakarítási számla, sőt egyáltalán nem az, szóval értelme se nagyon van nagyobb összeget egyben rajta tartani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest