-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nylontacsko #42728 üzenetére
Köszi!
-
Sziasztok!
Olvastam róla, hogy a Revoltunak volt készülékbiztosítása (mobiltelefonra) viszont én ezt sehol nem találom az alkalmazásban jelenleg. Ez megszűnt esetleg? -
Sziasztok!
Próbálnék pénzt váltani iOS alkalmazáson keresztül, de azt írja folyamatosan, hogy hiányos az egyenleg. Nem sok pénzt akarok beváltani, de bármilyen összeget írok be elutasítja. Ez mitől lehet?
Forintot szeretnék Eurora... -
Sziasztok!
Egy "nagyobb" készpénz felvételt szeretnék megejteni a lehető legkisebb költséggel.
Ötszáz ezer forintot akarok levenni a számlámról és mivel OTP-s vagyok ezért max 150 engedélyezett kétszer.
Ha át utalom Revolutra ott mennyibe kerülne, hogy levegyem és bármelyik ATM használható?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest