- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Windows 11
- Java programozás
- Mozilla Firefox
- Google Chrome
- MESH PC csatlakozás
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- ASUS routerek
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkekesi
tag
válasz
zerodot #31443 üzenetére
A munkáltató utalja. Azzal nincs is bajuk, mióta ismét beküldtem nekik a bérkartonomat. De hogy olyasvalaki pénzügyeire kíváncsiak, aki nem is az ügyfelük, az kissé túlzás. Szerintem lesz egy köröm az MNB-vel.
Én is csak költőpénzt tartok rajta, de ez egy külföldi családi nyaralásnál jó pár százezer forint, és nem szeretnék azon izgulni, hogy a külföldi tartózkodás alatt vajon végig hozzáférek-e a pénzhez.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest