- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BogyóBP #5161 üzenetére
Végül megoldódott (számomra). Előfordulhat, hogy az i5 2400-es procinak a 3800 MHz a legmagasabb frekije? Mert 38*100MHz-ből szépen 3800 MHz lesz a BIOSban (sajnos win alatt még mindig 36-szoros szorzót érzékel). Viszont 38-as szorzó mellett ha emelem egy kicsit is a BCLK frekit, rögtön visszateszi a processzorfrekvenciát 3500 MHz körülre (a főképernyőn és a CPU tabon is -> előzőleg nem indítottam újra a beállítás után, ezért volt különböző érték a BIOS főképernyőn és a CPU tabon).
Win alatti értékekkel nem annyira foglalkozok még, mivel a régi windows van fent, alaplap-proci-mem csere óta sajnos még nem volt időm újratenni. Gondolom ez is okozhat problémát.
A lappal kapcsolatban: eddig egy Asus P5B lapom volt. Nem volt rossz, de tudott érdekes dolgokat csinálni, ha tuningra került a sor. Most Asrock Extreme3 Gen3 van. Én is féltem tőle, de eddig kellemes csalódás. Könnyű beállítani, leszámítva ezt a malőrt (bár gyanakszok a proci 3800 MHz-es korlátjára). Ráadásul ahol vettem 3 év garit adtak rá, így szvsz nem maradt le az Asustól (bár az újabb deszkáikat nem ismerem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elfelejtettem a film címét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iOS alkalmazások
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra i9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Core i7 9700K - 3 hó gari - hűtő nélkül
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest