- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Az összes ismert böngésző telepítve van régóta
A fő az Edge és mellette a Chrome. Chrome-ban fel van rakva az Adguard (még régen, az UO előtt azt használtam, de azzal a netezés kicsit lomhább volt, így maradtt annó az UO), majd akkor esetleg átváltok arra és megnézem, mint teljesít...
-
junior11
veterán
Helló, nekem is tiltotta este a Chrome, de vissza lehetett kapcsolni, bár figyelmeztetett, hogy továbbá már nem támogatott verzió, az UO műkszik, most akkor ígyis használható csak nem kap majd frissítéseket vagy mi van? Vagy cseréljem a lite-re/Adguardra?
-
junior11
veterán
Kétlem, hogy a FF-ot ez kihúzza, onnan, ahol van, a blokkolók kinyírása után is a többség maradni fog krómon, mert magasról tesz a reklámokra, egy kis szűk réteg ha esetleg váltani fog vagy azok is maradnak krómon és felrakják az UO Lite-ot, Adguardot... Tuti ez lesz...
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #3785 üzenetére
Köszi, régebben mintha azt olvastam volna róla, hogy viszont már nem teszi olyan hatékonyan a dolgát, mint V2 alatt, igaz ez? Na és mi a helyzet a UO lite-tal? Ajánlott?
-
junior11
veterán
Sziasztok, jó ideje nem kísértem figyelemmel, csak a napokban olvastam, hogy a Chrome és az Edge is elkezdte "lekapcsolni" az UO-t a V3 miatt, mondjuk nálam még gond nélkül műkszik mind2 böngészővel, de van valami ajánlott megoldás helyettük, ami ugyanígy jól teszi a dolgát? Az Adguard nem adott ki valamit V3 alatt pl? Náluk mi a helyzet? Köszi.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Online bankolás során a bank weboldalán érdemes kikapcsolni a böngészőben a reklámblokkolót és a többi bővítményt?
-
junior11
veterán
Nemrég az Opera beépített blokkolójának is gondok akadtak a YouTube reklámmal, lehet, a Google ténykedik a háttérben ismét, hogy kijátssza valamilyen formában az adblockereket, a hozzászólásokban a Brave böngészőt is említették. [link]
Nálam MS Edge, Chrome és FF alatt eddig nem volt reklám YouTube-on (uBlock Origin, Privacy Badger és a böngészők beépített követésvédelme melett).
-
-
junior11
veterán
válasz
MikeWazowski #1953 üzenetére
Szia, ahogy javasolták, Adguard vagy Blokada. Nálam az első teszi a dolgát régóta, és egy darab reklám sincs a Chrome-ban.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #1676 üzenetére
Ezek szerint vmivel később kerül a Chrome áruházba, nem szoktam mindig figyelni, amíg teszi a dolgát...
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #1674 üzenetére
Nem vettem ilyet észre pedig többféle böngészőt használok, mindegyiken az aktuális uBlock van.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #1671 üzenetére
As összes chromium alapú böngésző tulajdonképpen egyszerre töltheti le vagy frissítheti a Chrome áruházból. Igaz, hogy a Microsoftnak és az Operának is van saját áruháza még pluszban, Firefox néha vmivel hamarább kap frissítést, de nemsokára a chromium alapúak is megkapják.
-
junior11
veterán
Sziasztok, a port.hu nálam megint kiabál a reklámblokkoló miatt. Nálatok is?
-
junior11
veterán
válasz
Corleone33 #1565 üzenetére
Ha beállítod az adott oldalon az uBo felületén, amit blokkolni szeretnél, akkor a lakatra kell klikkelni a bővítmény bal felső sarkában mutatja.
Amúgy Adguard 3 hónapos licensz max 3 eszközre, akit esetleg érdekel: [link]
-
junior11
veterán
válasz
ArthurShelby #1558 üzenetére
Én úgy vettem észre az uBo is blokkolja sokszor, néha viszont megesik, hogy nem. A FF beépített követésvédelme viszont akkor is szokta, ha nem ott az általad említett FB Container, nem lassít, nem terheli a memóriát sem.
-
junior11
veterán
Nálam szinte minden szűrő aktív, be van kapcsolva, ennek ellenére többnyire az Edge a leggyorsabb (de nem számottevőek a különbségek).
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Érdekes ez a port.hu oldal, kb. egy hete raktam fel próbaképpen az Opera böngészőt, gondoltam, megnézem, milyen manapság, itt az oldalt megnyitva ismét feldobja az üzenetet, hogy kapcsoljam ki az adblock-ot. Firefox, Chrome és Edge alatt pedig gond nélkül lehet az oldalon böngészni. Ezek szerint egy újonnan telepített böngészőnél ismét bepróbálkoznak?
-
junior11
veterán
válasz
Gubek-Einste #1466 üzenetére
Ismét kipróbáltam TV2, Viasat stb. mai műsorkínálatot gond nélkül engedte megnézni. MS Edge chromium, Chrome és Brave alatt is.
-
junior11
veterán
Pár napja a port.hu oldal ismét működik probléma nélkül reklámblokkolóval is.
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87 #1448 üzenetére
+1, ahol csak lehet, teszek ellene.
-
junior11
veterán
válasz
Intruder2k5 #1401 üzenetére
Tényleg, most próbáltam. Lehet, hogy van hozzá valamilyen szűrő, ami ezt eltávolítja...
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87 #1233 üzenetére
Nekem sem, Windowson.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #1191 üzenetére
Az ingyenes verzió korlátozott funkciókkal bír, pl. egyes funkciók nem érhetőek el, csak a prémium verzióban, és nem szűr az alkalmazásokban, de a böngészőkben igen + mellé én használom még az Adguard DNS-t, így még jobban szűr, nekem az ingyenes verzió van, ez elég.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #1188 üzenetére
Szia, nem kell azonnal az ördögöt festeni a falra, egy fejlesztő verziót nem hagyott jóvá a Google - az is lehet, hogy valóban megvolt rá az oka - Raymond szeret siránkozni. Chrome és FF alatt uBlock-ot használok, MS Edge Chromiumnál Adguard.
Nem veszek észre lényeges különbséget, nekem egy hajszálnyit gyorsabb a netezés uBlock mellett, de szinte alig venni ezt észre, valamint kevesebb memóriát kér az Adguarddal szemben, de ezek manapság már nem számítanak annyira. Mindkét blokkoló teszi a dolgát szerintem, ahogy kell. -
junior11
veterán
Egy kicsit észrevenni, hogy lassabban tölt be néhány oldal, ez csak akkor tűnik fel, ha utánna ugyanígy több szűrővel beállított UBO-ot használsz, de a különbség egyáltalán nem nagy. Legalábbis nálam, gyengébb vason ez érzékelhető, lehet, hogy egy mai modern gépen már nem.
-
junior11
veterán
válasz
#86564352 #1025 üzenetére
Az Adguard felülete nekem is jobban tetszik, viszont ami nem - több filterrel használva, mint pl. az UBO-t, jóval több memóriát kér, akár a dupláját is, valamint ilyenkor már egy kicsit érezni, hogy vmivel lassabban töltődnek be az oldalak.
A másik dolog pedig az, hogy az UBO-hoz képest nem látni, pontosan miket blokkol, valamint nem lehet részletesen konfigurálni haladó módban. Ezeket leszámítva amúgy szintén nagyon jó, androidon mindkét telefonon teszi a dolgát, bár az utóbbi időben nem egy hibájuk volt, amit javítottak, remélem, nem fog megismétlődni náluk.
-
junior11
veterán
Közben már magyarul is megjelent cikk az említett hibáról Tetszőleges kódfuttatást is lehetővé tesz az Adblock Plus biztonsági hibája
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Úgy látom a MS Store-ban nem sietnek a reklámblokkolók legújabb kiadásait mihamarább közzétenni... Nemrég frissült az Adguard 3.0.8-ra, Chrome webstore-ban már természetesen ott van, Edge alá még mindig a 3.0.7-es érhető, mely állítólag jobban tekerheti a procit, ezért javították. Valamint az uBlock Origin is 1.15.24-es verziója található a Store-ban, Chrome-hoz már régóta az 1.18.4-es használható.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Frissült az Adguard blokkolója, megújult kicsit a dizájn és a beállítási webfelület is 3.0.7
-
junior11
veterán
válasz
Ra's al Ghul #769 üzenetére
Szia, ublock van nekem is Chrome alatt, MS Edge esetében pedig Adguard, mely állítólag jobban véd az adathalász és egyéb kártékony oldalak ellen. Viszont az ublock-hoz lehet még hozzáadni különbőző filtereket (nálam nincs). Nemrég próbáltam az Adguardot is a Chrome alatt, viszont a beállításai után nekem vmivel több memóriát evett, így maradt csak az ublock (malware és phishingre pedig mellé a WD Protection + Malwarebytes extension). Amúgy Edge alatt remekül működik.
-
junior11
veterán
Sziasztok, ki milyen beállítással használja az Adguard blokkolót MS Edge alatt? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest