-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
nchester #3791 üzenetére
Ez bosszant engem de nagyon!
Mert én Firefox felhasználó vagyok, és ha végre beváltaná a Google a nagy fenyegetőzést az amúgy hibahatáron mozgó Firefox (a maga 5%alatti részesedésével) REMÉLHETŐLEG kilőne és lenne mondjuk 20-25%-os ami ugye több felhasználó ami több befolyt pénzt is jelent és remélhetőleg így több pénz jutna a fejlesztésre tehát: JOBB FIREFOX lenne a végeredmény.
Persze még mindig megy a blokkolás a CHrome-on sőt a többi fork-on is (Brave, Opera, Vivaldi, Edge)
Úgyhogy a Firefox "feltámadása" még mindig várat magára. Gonoltam már rá, hogy írok a Google-nek, hogy mint lelkes Firefox felhasználó jó lenne ha élesítenék TÉNYLEG a reklámblokkolók "blokkolását" hogy végre az ismerőseim is othagyják a Chrome-ot mint egy rakás büzölgő teve potyadékot és átálhassanak a Firefox-ra (és persze leírnám a fenti gondolatmenetemet is, hogy több felhasználó a Firefox-nál több pénzt is jelent a Firefox-nál)
Persze továbbra is csak megy a hitegetés.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest