- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ra's al Ghul #1249 üzenetére
Én Ublock Origint használok és nekem most normálisan működik. Az Adguard böngészős verziója is jó megoldás. Én ezt a kettőt szoktam javasolni!
-
törölt tag
válasz
Ha UWP Edge akkor Adguard. Microsoft Store féle uBlock Originról tudni kell egy másik fejlesztő (Nik Rolls) viszi egyedül az eredeti (Raymond Hill) jóváhagyásával és ritkán frissül.
Ha új Chromium Edge akkor a Chrome Store-ból Adguard vagy uBlock Origin, mivel a Microsoft Store elég üres ami mindegy végül is, mert kompatibilis a Chrome áruházból is.
Én Adguardot használok. Azt is lehet csinálni uBlock Origin, de beállítod rajta az Adguard listákat is. Lényeg a kettő közül valamelyik, az Adblock Plus nem ajánlott annyira. Az említett kettő gyorsabb, ügyesebb.
-
Cs1csó
titán
válasz
Melyikhez a régihez vagy a Chromium alapúhoz? Az utóbbihoz Ublock Origin-t, vagy AdGuard-ot. A régebbit - ami még jelenleg a 1903 és a 1909-es build-ben is még alapértelmezett - nem ajánlom használatra hiszen tavasszal amúgy is kaszálják.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Xbox game pass ultimate 1 hónap
- PC Játékok - !!500ft/db!!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2025. 04. 27.)
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest