- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAthersw
csendes tag
A Zyxel a WAN porton kapja a netet a Huaweitől, így hajlandó router modeban menni. A két router valóban más alhálózatban van (huawei:192.168.8.1, zyxel: 192.168.1.1) de a Huaweihez nem csatlakozik semmi, csak modemként használom. A zyxelen így WAN IP a 192.168.8.1 és a többi eszköznek már a 192.168.1.1/255.255.255.0-ból oszt.
-
addikt
Akkor billentsd át router módba, állítsd be a remote mgm-t a kívántak szerint, aztán mehet vissza AP-be. Hátha így bekapcsolva marad az ssh.
Egyébként miért kell az AP mode? Hagyd router módban, kapcsold ki a DHCP-t, és használd a switchportokat a bridge-hez. Teljesen ugyanaz lesz az eredmény, és legalább minden menüpont megmarad
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sajnos nem teljesen jó, megnéztem azóta közelebbről, a portolást végző srác is csak félmunkát végzett, pl. a LEDE-ben levő kódja nem tud imaget generálni, csak partíció imageket, amiket egyesével kell kiírogatni a Z2-re ssh-n belépve, felmásolás után. Ez még mindig nem lenne gond, de sajnos más az fs layout ott, és a device nevek is eltérnek, már a flash memóriák meghajátáshoz is más drivereket használ (az ugye IPQ8086 SoC, a Z1 meg 8085).
De írtam neki e-mail-t, hátha tud adni pár támpontot/tanácsot, egyelőre nem válaszolt.
-
D@reeo
aktív tag
Ezeket a túl nagy requesztes hibákat a legutóbbi hivatalosan kiadott FW-vel tapasztaltam.
Fut a transmission 200db pár kb-os torrenttel, meg próbálkozok a photo app-pal ami folyamatosan crashel. Szerintem ez már túl sok neki és eldobja magát a webui. A router ettől függetlenül működik, lehet a webui is helyrejönne egy idő után, de sose vártam meg, inkább újraindítottam.
Chal kolléga remélhetőleg csinál rá egy jó custom FW-t
Bár, igazából én nem tudom, mi az amit hiányolok belőle (a gyári gui-ból). Transmission felment, más extra opcióra nagyon nincs szükségem. -
D@reeo
aktív tag
Hali
A textcolor miatt adtak nekem egy új FW-t, Chal belenézett és csak pár lucis (webIU) fájl lett változtatva.
Én feltelepítettem, de nem írta felül az expert.css-t (módosítás dátumából látom), így nem tudom, hogy valóban javították-e vagy sem, továbbra is az általam módosított textcolor van.Ami nagyobb baj, hogy eléggé instabil tud lenni. A Photo App-ot nem tudom, hogy használja e bárki is képek lementéséhez, de nálam állandóan eldobja magát. Ráadásul többször dob a webUI "Request too large" üzeneteket, ergo nem tudom használni a webiu-t, csak router újraindítása után.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!