- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
"...és tanulnunk abból, amit csinálnak."
Az a megfogalmazás. Szabadalmi perekben nem éppen lenne elfogadható érvelés. Ja, ezekre az nem vonatkozik...
-
FTeR
addikt
"hogy figyelnünk kell"
-
FTeR
addikt
azt olvastam, h G+ felhasználó bázisa már egy ideje csökken. ami egy frissen indult szolgáltatásnál nem túl jó mutató.
(mivel G nem közöl statot, így a nemhivatalos forrásra ne vegyen senki mérget) -
UnlimitedN20
tag
"Sajnos trükközés nélkül csak az Egyesült Királyság területéről lehet megnézni azt az interjút"
Hogy engem már mennyire idegesít, hogy az internet felét csak trükközéssel meg, VPN-nel, meg proxyval , meg lof***-szal lehet csak elérni.
Mondjuk kínában még szarabb a helyzet...█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
-
hemaka
nagyúr
Miért is félne tőle, amikor maguk a készítők is leírták, hogy eleve halálra van ítélve. Wave 2.0
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
senior tag
Azért egy próbálkozást megér. - gondolta Larry és Sergey.
essexboy
-
törölt tag
mire is gondolsz, arra az egy szem dolgozóra, aki kilépett/kirúgták, és utána nekiment a sajtónak a hatalmas nyilatkozatával?
egyébként persze, hogy ezt mondja Zuckerberg, mi mást mondhatna? hogy be vannak tojva? simán el kellene réfjen két ilyen szolgáltatás a piacon. sőt, az igazi az lenne, ha a regisztrációk kompatibilisek lennének, tehát fel lehetne venni akár FB-os ismerőst is G+ alatt, és megkapnám a frissítéseit, lehetne neki üzenetet küldeni, stb. ahogy email esetében is egy hotmail-es címről bárkinek küldhetek levelet, nem csak másik hotmail-esnek.
-
Rototti
senior tag
A felhasználóbázisa csökken? Ilyet meg sehol sem olvastam, adnál rá forrást?
G+-al kapcsolatos negatív cikkek álfalában a visszaeső aktivitásról, látogatottságról szólnak, amit - mivel nem hivatalos adatokról van szó - óvatosan kell kezelni. Viszont realitás van bennük hiszen a nagyobb újítások miatti drasztikus növekedés értelemszerűen visszaesik, de nagyobb marad, mint az újítás előtti időszakban.
Link: (sry, de telefonról csak így tudom)
http://google-plus.com/3023/google-statistics-update-nov-2011-traffic-up-25-than-last-month-with-6-8-million-total-us-visits-in-a-week/
Kimi - The King of Spa
-
Rototti
senior tag
De ez nem a userbázisról szóló stat, hanem a market share.
A Google azért hallgat róla, mert nem szeretné, hogy azzal foglalkozzon a sajtó, meg hogy ne hasonlítsák össze a FB-kal. Mivel a G+ nem csak egy közösségi oldal (lesz), és emiatt - meg még számos okból - nem is valószínű, hogy meg fog bukni.
Kimi - The King of Spa
-
FTeR
addikt
ha sikeres lenne, pont hogy az összehasonlításra törekedne.
mivel a marketshare a felhasználás arányát tükrözi, így nem feltétlen értem a megállapításodat. a lényeg egyébként is a tendencia. azt látni, h az elején sokan voltak kínváncsiak, aztán erős visszaesés.az FB a marketing hatékonysága miatt vált fontos szereplővő. sokkal hatékonyabban lehet elérni a célközönséget, mint bármilyen másik platformon. ez a G-nek nagoyn fájó pont, hiszen bevételeinke 99%-a reklámozásból folyik be.
igen, közben megtaláltam. -
Rototti
senior tag
Értem én, de Te azt írtad, hogy csökken a userbázis. Azért kérdeztem vissza, mert én erről sehol sem olvastam. Az, hogy a látogatás, aktivitás esik vissza arról én is olvasok, viszont akkor leszögezhetjük, hogy a userek száma természetesen nem csökken.
A visszaeséshez meg annyit, hogy attól függ milyen stat-tot nézünk. Amit én linkeltem ott pont a növekedés figyelhető meg.
Kalandor pedig jól látja a helyzetet. Valahogy én is így képzelem el ezt a dolgot, leszámítva azt, hogy nem feltétlen gondolom, hogy a G+ sikeréhez szükségszerűen meg kell halnia a FB-nak. A közeljövőben inkább párhuzamos működést tartok valószínűbbnek, mint pl Chrome vs FF, vagy Android vs iOS.
Sokan elfelejtik, hogy a Google nem közösségi oldalt épít. Ha így lenne, akkor sokkal inkább igazuk lenne a bukását jövendölőknek. De ez nagyobb lesz annál. Sztem még el sem tudjuk képzelni mi készül a Google boszorkánykonyhájában.
Kigyó-egér hasonlat üt.[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
-
Rototti
senior tag
Persze van köztük kapcsolat, de láthatod te is, hogy hiába nő a regisztrált felhasználók száma, a látogatottság nyilván nem fogja azt követni, mert nem mindenki használja aktívan.
Nem igazán értem, mit nem értesz. A userek száma baromira nem egyenlő a látogatottsággal. Mert a G+-t sem 40-50 millióan látogatják naponta/hetente.Jelen helyzetben meg az a kettő között a különbség, hogy a userbázis csökkenése állítás nem igaz, míg a látogatottság csökkenése előfordul a már korábban említett okok miatt (újdonság utáni visszaesés).
Nekem a userbázis a regisztrált felhasználókat jelenti.
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
-
FTeR
addikt
az, h hányan regisztráltak indulás óta, senkit nem érdekel. azok, akik regisztráltak, de nem látogatják az oldalt (vagyis inaktívak), nem számítanak bele a felhasználói bázisba, hiszen nem használják.
a felhasználói bázist az aktív felhasználók teszik ki, akik viszont megegyeznek a látogatókkal, hiszen attól aktívak, hogy meglátogatják."felhasznál" meg "nem használ", érthető?
-
Rototti
senior tag
Azt nem tudom, hogy kit érdekel és kit nem, de a userbázis nem csak nekem jelenti a regisztrált felhasználók számát.
Google+ user base has crossed 40 millions and growing
Ez nem az aktív felhasználók száma, mégis user bázisnak nevezik. Tehát ha Te azt írod, hogy csökken a user bázisa, akkor kénytelen vagyok azt válaszolni, hogy nem csökken.[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
-
törölt tag
egyébként meg az aktivitást a publikus megosztások/üzenetek alapján mérik általában (hacsak nem az üzemeltetők tesznek közzé aktivitás statisztikát, mert más nem láthat bele ugye a számokba), ez meg nem biztos, hogy mérvadó, mivel G+ esetében nagyon könnyű priváttá tenni, csak bizonyos körökkel megosztani tartalmakat. újabban azt hiszem már facebook-on is megy ez, de eredetileg az alapbeállítás a publikus volt ott, tehát aki nem kereste kifejezetten, hogy hol tudja leszabályozni, az minden információt szórt ki a vakvilágba.
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest