Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gixxer-tomee

aktív tag

válasz Degeczi #261 üzenetére

Hát nemlehet mindenkinek egyforma az izlése. Én csak azt mondom, hogy ezek voltak a tapasztalataim. Ha rosszul fogalmaztam elnézést kérek! Valószínű. Azt akartam kifejezni hogy a mostani genius cuccokkal van bajom. Régen valamiért sokkal strapabíróbbak voltak, és tartósabbak! Ennyi. :U

Szerk: Slimstar bill-em van nekem is. De mondjuk azon nemsokminden romolhat el. De az a nemsokminden azért elromlott. Na mindegy. Azért remélem nincs harag. :D

[ Szerkesztve ]

tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

• gixxer-tomee

aktív tag

5.1 es genius szett úgy megszptott hogy, ettől a márkától többet akkor se kell semmi ha ingyen adják! Első héten a mélyládában a mélynyomó paneljén valami fos chip elment kapálni... Szó szerint elfüstölt. Azt hittem egy mini indiánfalu lakik benn, olyan füstjeleket kaptam... És akkor még ki se cserélték a szemetek. De eddig minden genius cuccal megszivtam valahogy. Ott rohadjon meg a géniusz az összes fel és lemenőjével együtt! :W :(((

Érdekes, eddig egy logitech cuccom se dobta le a láncot, és van/volt már pár. Pedig nálam nemvolt könnyű élete se a kormánynak, se az egérnek se semminek. Mondjuk logitech=minőség... Genius=gány olcsó kukaszökevény(pedig régen nem az volt állítólag).
    Talán ez áll a dolgok mögött...

[ Szerkesztve ]

tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

Új hozzászólás Aktív témák