Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
az ilyen ivelt kepernyore mennyire nehez ilyen hydrogel foliat feltenni?
-
Imi1981
veterán
válasz mobilizmo #2997 üzenetére
Utálom azokat a ütésálló tokokat. Azok iszonyat rondák. Vékony tok azt kész. Az előző mocolo üveg tört a telón mikor magasról esett kijelzővel lefelé. Persze lehet nem tört volna a kijelző üvegfólia nélkül sem de ez nem tudatjuk biztosan. Amúgy gondolkodok rajta ha ez a mocolo üvegfólia lejön akkor nem rakok rá semmit. Vigyázok rá (eddig is vigyáztam rá csak egyszer esett). Amúgy tok és fólia nélkül tök szép csak valahogy kényelmetlen fogni. Ujjlenyomat olvasó ezzel a mocolo üvegfóliával szinte olyan jól működik mint amikor nincs a kijelzőn semmi! Hydrogel fóliával nagyon nem jó az ujjlenyomat olvasó azért is nem szeretnék azt rárakni. Mindegy amíg bírja a mocolo addig így marad azt utána lesz ami lesz.
-
mobilizmo
addikt
válasz Imi1981 #2996 üzenetére
Nekem GG3 sem karcolódik normál használat esetén (pedig mint tudjuk igazából nem a kulcs csomó karcol, hanem a por a zsebben). Ahhoz pedig hogy az üveg védhessen elég nagy szerencse kell. Ha képernyővel tökéletes síkban esik a tökéletesen sík felületre akkor valószínűleg átvészeli, egyébként esélytelen. Ha nagyon vigyázni akarsz akkor valami bumfordi bumper tok kell. De az meg olyan mértékben átalakítja a dizájnt, hogy azt még én, akinek a dizájn annyira nem számít, sem vállalom fel.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Imi1981
veterán
válasz mobilizmo #2994 üzenetére
Hát amelyik telóra nem raktam semmilyen fóliát azt vettem már csak észre, hogy tök karcos. Igaz nem gg5 volt az még de nem tudom ez hogy bírná. Lehet megtudom mert már tényleg unom, hogy semmi se igazán jó rá. Mocolo üveg kiváló de valami jobb uv ragasztó kellene.
Üvegfólia azért véd esésnél! Persze így is törhet a kijelző de pofára esésnél sokat véd. -
rellif
senior tag
Lehet nem a legszebb megoldás,de nekem mostanában neoprén tokban van tárolva.
Hydrogel fólia és tok azért van még rajta pluszban. -
Imi1981
veterán
Amúgy igen nehéz jó üveget találni erre a kijelzőre. Ami tutira stabilan rajta marad az a hydrogel fólia de az nem tetszik mert nagyon maszatolódik. A mocolo üveg nagyon tetszik de egy idő után feljön (elengedi a ragasztó) a széle és levegős lesz és úgy már ronda. Amíg jól rajta van a legjobb mert nem gyűjti az ujjlenyomatot és nem rontja a képminőséget se szinte és jó a tapintása. De még aliexpessről is 2500 ft és nem szívesen veszek üveget mindig ennyiért. Ha feljön megy rá hydrogel fólia vagy felidegesít akkor nem lesz rajta semmi. Idegölő, hogy az uv ragasztós üvegfólia se bírja 2-3 hónapnál tovább(vagy még addig se) . Régen Samsung s4-en évekig rajta volt és picit se jött fel a széle pedig nem uv ragasztós volt. Remélem kikopik ez a hajlított kijelző mert hiába szép design ha lehetetlen normális védelmet rakni rá.
-
Bali27
addikt
-
vegyszer
addikt
Nekem mikor megjött lett rajta egy fólia. De a görbült részek egyből váltak fel. Ment is alájuk a kosz.
De az UV ragasztós üveg érkezését meg akartam várni vele. Így celluxot tettem a fólia alá, hogy a kosz abba ragadjon be. Majd leszedegettem róla a szennyezés javát. És a kissé levegős részt egyszerűen egy hosszabb cellux szalaggal a teló oldalához ragasztottam.
Majd megjött a ragasztós üveg. KB szeptember közepén. De azóta is maradt az első fólia. December elején viakolorra esett a teló. Magam se tudom, hogy hogy, de pofán pattogott. A fólia egy kb fél col átmérőjű rész felszakadt. De az inger küszöböm még nem ütötte meg, hogy leszedjem.
Nekem jó ez még...[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #2989 üzenetére
Igen , minden engedélyt meg kell adni az app-nak .
Amúgy nekem is lényegében csak értesítés jelzőnek van az óra. Emiatt kellett megfelelő alkalmazás után kutakodni . Mert az A11 frissítés az eddig használt , stabil és gyors app működését kivégezte, először a zepp-et próbáltam ki , nem jött be a túl sok funkció és a fázis késéses értesítés jelzés miatt , az újra csatlakozás is kicsit lassabban megy vele. A módosított zepp (orosz) egy fokkal jobb , de a felülete nem tetszik . Hosszú keresgélés után találtam meg a mifit módolt app-ot , ami meg régi felület és elindul , kellően gyors is és a gps kikapcsolása miatt se hápog .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
bazsimano
őstag
válasz this is life #2987 üzenetére
felesegem nem nagy hardcore hasznalo azaz leginkabb azert is volt az ora, hogy amikor lent van a ygerkoccel a jatszon ne az legyen hogy allandoan elo kell venni a telefont ha jon valami...szoval ami a legfontosabb hogy rendbem mukodjon, gyorsan kapcsolodjon.
nem hallgat zenet, amikor hasznlja inkabb amikor setalunk a gyerekekkel es akkor inkabb csak beszelgetunk a veluk
ranezek erre es probalom rabeszelni
szerk: akkor majd ezt az appot mindenutt, enegdelyeztetni kell a telon, ugye?[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #2986 üzenetére
A leggyorsabb közülük az mifit 4.8.1 verzió (külön jó pont hogy az értesitéseket nagy betűvel lehet kiiratni vele , az értesítések egyből megérkeznek késlekedés nélkül , bip s-en ha minden igaz a zene vezérlést is átszabja kissé , a telefonon beállított ébresztés alatt képes folyamatosan rezegtetni az órát , igaz sokkolóbb ebresztest hoztam igy össze vele , mintha csak a telefonom jelezne . 😂
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
bazsimano
őstag
válasz this is life #2985 üzenetére
nagyon koszonom lecsekkoljuk ezeket!
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #2984 üzenetére
Ha jól emlékszek az amazfit utódja a zepp , de ebben nem mélyültem el . A módosított alkalmazás azt jelenti , hogy modder srácok , programozók egy egy adott alkalmazást személyre szabnak , plusz funkciókkal egészitenek ki .
Az amazfit/mifit/zepp stb alkalmazásoknál az orosz programozók az élen járnak. Itt találod a munkájuk gyümölcsét [Mifit/zepp magician unicorn mod] , illetve itt [Rumifit/zepp aex mod] . Nekem az amazfit mod jön be használat terén . Illetve sympda készített magyar nyelvre átírt verziót [Sympda zepp hu ] . Próbáljátok ki pár app-ot , és amelyik legjobban beválik azt használjátok .Baggio04
Az aod időzíthetõ, illetve a fényérzékelőt használva képes szabályozni az aod fényérejét és szükség eseten kikapcsolni . Az aod beállításai közt találod ennek a kapcsolóját .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
bazsimano
őstag
válasz this is life #2982 üzenetére
koszi a valaszt!
milyen modositott amazfit app? azt hittem, hoyg ez a zepp es az amazfit appnak az utodja..
mit kell modosiani rajta?
koszi elore is!
igen ott is feltettem a kerdest de meg nem jott valasz D -
Baggio04
aktív tag
Lefrissítettem én is miui 12.1.1, droid 11-el.
Eddig az AOD-vel nem vagyok kibékülve, 15 perc után mintha kikapcsolna a funkció, 15 órától éjfélig van bekapcsolva, valamit piszkálnom kellene másfelé is? Kérdezném itt azokat akik szintén frissítettek. Frissítés előtt tökéletesen ment, csináltam frissítés után rögtön egy gyári visszaállítást.
Valakinek ötlete?Baggio
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #2979 üzenetére
A helymeghatározásnak bekapcsolva kell lennie i,lletve a hely adatokhoz való hozzáférést is engedélyezni kell . A csatlakozás után a gps-t kikapcsolhatod , de hely hozzáférés engedélyét ne vond meg az alkalmazástól .
Legalábbis nálam , módosított amazfit app-al (mifit 4.8 Magical unicorn) gond nélkül működik gps nélkül is .
A zepp nem jön be nekem mert bár sok mindent tud , (amire nincs is szükségem) mégis kevésbé érzem fluidnak a működését az értesítések lassabban , kb 1mp csúszással érkeznek meg ,nincs értesítések nagy betűvel jelzett értesítése az órán , az időjárás kijelzéshez bekapcsolt gps-re van szükség ...stb
Nekem bip lite van , sokat dob a custom app a használaton , a bip s-nél , viszont nem tudom , hogy működik e a zepp app-on kívül más alkalmazással .
Bip fórum mobilarena [link] hátha más is bele futott hasonló hibába .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
mobilizmo
addikt
válasz lomposfarkas #2974 üzenetére
Nem árt utána olvasni és tisztában lenni a dolgokkal. Főleg ha ilyen minőségi a váltás, mint buta- és okosfon. Arról nem is beszélve, hogy butafonon nem tároltál kontaktokat, hanem a sim kártyán voltak. Arról meglehetősen célszerű átrakni a gugli kontaktokba.
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Kb mennyiért lehet eladni ezt a telót?
Kicsit teli lett a tököm a képernyővédelemmel. Kb 2 hónapot bírt a 3000 Ft os Mocolo üveg.
Azaz fent van még, csak a jobb alsó részén 1 cm-en látszik hogy elengedte.
Van hozzá hiperszuper Nilkin tok, xiaomi.eu rom, és egyébként semmi baja.
Ja Telenornál vettem, 2 éves előfizetésre bakker..
Az ilyesmit amugy hogy szokták csinálni? Csak a gari stb miatt.[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz this is life #2966 üzenetére
kicsit fura mert mindenhol mevan az engedely...sot ha belepek a zeppbe, meg akkor sem akar csatlakozni az orahoz, csak akkor ha elinditom a gpst a telefonon...nem igazan ertem...
-
mizoli
addikt
... "esetünkben rövidesen jópár kolléga beteszi a régi butafonból a simjét"...
Ezt miből gondolod? És miért pont ebbe a telefonba teszik be "rövidesen" azt a simet? Kifejthetnéd bővebben. Nem kötözködés, valóban érdekel.
lenovomen
Gyári visszaállítást csináltál?[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Frissítés óta nektek is vannak mikro akadozások? Gyári launchert használok.
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz lomposfarkas #2971 üzenetére
Ez kivételesen szerintem nem. Van külön egy névjegyzék és egy tárcsázó app. De elég logikus, hogy a tárcsázóban nem csak a korábbi hívásaidat akarod látni, hanem az elmentett ismerőseid számát is látni szeretnéd.
-
mizoli
addikt
Nos, csak addig tartott a darabonként és némileg hiányosan flashelt rendszer, míg nem akartam feltenni a twrp-t. Aztán kakukk, fastboot-bootloop. A fastboot rom telepítő script (flash_all.bat) ismét hibára futott, mert miért ne, de most odafigyeltem, és kicseleztem.
A Notepad++ szerkesztővel megjegyzésbe (REM) tettem az ellenőrzéseket, és így már simán felment a rom. Mégiscsak gyorsabb így, mint kézzel 🙂
Most az OrangeFox recovery a következő, ami már -elvileg- tudja telepíteni a miui zip romokat. 🙂Fent is van. Így elsőre tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz lomposfarkas #2967 üzenetére
A tárcsázóba bele van szerkesztve a Névjegyek tartalma, de a beállítás nem egyezik a két appban, ezért eltérő a megjelenítés. Szóval a Google mappában van az "eredeti", de logikusan a tárcsázóban is ott a helye a tartalmának.
-
lomposfarkas
tag
Helló. Mi ez a kétfajta Névjegyek a készüléken? Melyik az "igazi", egyáltalán mire jó ez? Eredeti felállásban van egy a képernyő bal alsó sarkában a tárcsázóval és a Google mappában is egy másik Névjegyek app. És áldott szerencsére a kettő 2-3-féleképpen mutatja a simről és vcf-ről importált kontaktokat meg azok névsorrendjeit.
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #2965 üzenetére
A mifit/zep az alkalmazás előzményekben le van lakatolva,automatikus indítás bekapcsolva,optimalizáció kikapcsolva az alkalmazás tulajdonságai közt ..stb miui kanosszát el kell járni . Listázni nem fogja , mert a mifit/zep alkalmazás alól lehet csatlakoztatni .
-
bazsimano
őstag
na kerdes!
Felesegemnek van egy amazfit bip s oraja. Eddig a samsungnal es nalam a redmi notenal is amint bekapcsoltam a bt-t egybol megtalalta az orat es kapcsolodott.
Itt bekapcoslom az orat es nem is talalja meg, nem is listazza ki mint lathato keszulek, mitol lehet? aztan nagy nehezen ha belepek maga a programjaba akkor kapcoslodik... -
vegyszer
addikt
Megvan az első hiány.
Ha néma módba teszem a telót, nincs ütemezés, csak a ne zavarja módban.
Pedig ezt naponta használtam"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
mizoli
addikt
válasz Imi1981 #2962 üzenetére
Az valóban szép idő.
Este felteszem ezt a MIUI 12.1.1-et. A Xiaomi Firmware Upd. azt írja stabil béta.
Ez lesz az OrangeFox tesztje. 🙂 -
Imi1981
veterán
-
mizoli
addikt
Van OrangeFox recovery (unofficial) nekünk is.
Friss, mai -2021.01.24. Sajnos ez sem tökéletes.
Még nem próbáltam, de igyekszem még ma feltenni. -
mizoli
addikt
Sikerült életet lehelni a fastboot bootloop-ban ragadt telefonba.
Leírom, talán hasznos lesz valakinek.
Először semmit nem tudtam csinálni, fastboot romot flashelni sem, hibára futott.
Aztán akkumulátor le/vissza kötés után már fel tudtam tenni pl. a twrp-t. Volt, hogy kétszer kellett, hogy felmenjen, vagy akku le/vissza -mert egyébként hiba-, de tök mindegy volt, nem indult el, csak a fastboot mód.
Fastboot rom flash ezután sem ment, pillanatok alatt lefutott a script, persze semmi. Párszor próbáltam, de mindig hibára futott.
Kézzel viszont tudtam flashelni, fogtam és egyenként feltettem az image fájlokat (nem mindet), össze-vissza sorrendben, nem számít alapon.
És szépen elindult a telefon.
Jöhet a ROMlás 😁[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Viktor0610 #2957 üzenetére
De akkor úgy lenne értelme ha 24 óra után nullázná és számolná elölről . Így semmi értelme ahogy van mert nem lehet tudni, hogy akkor most mennyi is a kijelző idő. Mindegy mert a digitális jólét alkalmazásban jól számol napokra bontva. Most már csak azt nézem.
-
MODERÁTOR
-
Imi1981
veterán
Ja ezzel már találkoztam de nem kapcsolatam be mert azt nem szeretném, hogy minden lezárásnál bezárjon mindent. Én manuálisan jobban szeretem mert akkor tényleg csak akkor lesz kilőve mikor már nem kell. Amúgy eddig jól mér a gyári akkustatisztika. Remélem végig jó lesz.
-
Imi1981
veterán
Én kézzel szoktam mert van egy két lakatolt alkalmazás azt meg úgy nem lövi ki. Szóval van olyan, hogy a lakatolt alkalmazást sem használom sokáig akkor kilövöm. Amúgy hol van ez a beállítás? Én alkalmazásonként állítottam be.
Kíváncsi vagyok meddig mér jól az akkustatisztika. Eddig jól mér és a 11 droiddal nagyon jó az üzemidő link . Igaz ma csak wifin megy és nem nagy fényerőn de akkor is jó. Nekem egyértelműen jobb mint 10-en! Ha így megy tovább simán 14 óra kijelző időm lesz! Persze ha be nem gyorsul a merülés 50 % alatt valamikor. Persze ez most lehet a friss tiszta telepítés miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz lenovomen #2943 üzenetére
Várj, várj!
Adok helyette egy másikat, inkább azt fágd földhöz, taposd, stb. Neked mindegy, én meg jól járok. Na? 😁Imi1981
Én is kilövök mindent a háttérből, ha nem kell. De van egy olyan beállítás is, hogy a képernyő lezárása után valahány perc múlva bezárja a háttérben futó appokat.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz lenovomen #2943 üzenetére
Én mindig precízen beallitom mi futhat a háttérben és mi nem. Állandóan csak a messenger, opera böngésző, viber és youtube vabced futhat. De ezeket is kilövöm az előzményekből ha már nem használom. A többit meg automatikusan kilövi egy idő után. Nálam ezért jó az üzemidő. Én így szoktam meg és minden telót így használok (amin ezt így be lehet állítani) . Android 10-en miui 12-el 9-11 és néha 12 óra kijelző idők voltak.
-
Imi1981
veterán
válasz lenovomen #2939 üzenetére
Hát még nem merült le úgyhogy nem tudom. Meg ugye sokat telepítettem /állítgattam újra belaktam nagyjából de így is nagyon jól bírja. Jobbnak érzem de majd kiderül. Nem raktam fel a gsam alkalmazást amivel a kijelző időt tudnám nézni úgyhogy csak a következő toktéstől tudom nézni rendesen. Eddig így áll link
-
Imi1981
veterán
válasz Viktor0610 #2937 üzenetére
Elvileg ez is tudja gyárilag a klasszikus témával de ez sosem működött. Csak a felébresztés működik dupla koppal.
-
MODERÁTOR
-
Imi1981
veterán
Kifutottam a szerkesztési időből. Arra van lehetőség, hogy a dupla koppos képernyő kikapcsolást másik launcher nélkül tudjuk használni? Van erre alkalmazás esetleg?
Találtam is egy alkalmazást! Egyenlőre jó lesz. Erre csak egyszer kell koppintani link
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz vegyszer #2934 üzenetére
Igen borzalmasan ronda és a használata is kényelmetlen. Én is kikapcsoltam de igazából eddig se használtam.
Nekem az üzemidő nagyon jónak tűnik viszont! Előző romon se volt rossz de most brutál jónak tűnik! Persze lehet azért mert nincs fent minden alkalmazás ami előző romon fent volt. -
mizoli
addikt
válasz this is life #2917 üzenetére
Akku kábel ki/be valamit segített, fastbootban tudok telepíteni pl. recoveryt is, de nem az indul el, csak a fastboot mód. Boot image flash után megjön a MIUI logó, de persze ott ragad, nincs semmi rendszer. Fastboot rom flash nem megy le.
Majd azt próbálom, hogy egyenként, kézzel flashelem a cuccot amikre tippelek, aztán látódik. -
zermi
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Tegnap én is felraktam a frissítést, a Nova laucherről visszatértem a gyárira és a kezdő-képernyő elrendezésnél sok választási lehetőséget találtam. Mivel az üzenetek nálam is össze vissza jöttek, ezért a mai nap csináltam egy gyári adatok visszaállítést.
A rendszer gördülékenyebb lett és az üzenetek is jönnek rendesen, de a képernyő elrendezésnél márcsak két választási lehetőséget ad.
Ugyanaz a rendszer most, akkor miért tűntek el a jó beállítási lehetőségek.
Valakinek ötlet?
Köszi előre is a segítséget. -
Imi1981
veterán
Mégis mennek 10-en használt témák de pont a kedvencemet nem raktam a kedvencekbe és nem tudom mi volt a neve 😔. Most azt fogom keresni mert nem nyugodok addig.
-
Imi1981
veterán
Azt még azért hozzáteszem, hogy aki még nem frissített az ne siesse el (mint én). Aki használ messenger chatfejet annak fájni fog az új droidon a megjelenése. Ha meg nem gyári launchert használt és gesztusvezérlésel annak is gondja lesz mert az új droidon egyszerűen nem működik még. Szóval szerintem inkább várjatok még mert nagy újdonságok nincsenek. Talán egy előnye van, hogy kicsit gyorsabb, simább a működése az új rendszernek de lehet csak a tiszta telepítés miatt érzni így.
-
vegyszer
addikt
Én is felettem az EEA romot.
Őszintén eget rengető változás nem ütötte meg az ingerküszöbömet.
Megy ez is, mint a többi, ahogy kell..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Imi1981
veterán
Nálam sokkal jobb lett fr-el ! Én a tárhelyet mindent töröltem úgy csináltam. Most villám gyors és gördülékenyebb meg egyszerűen jól működik . Fr előtt próbáltam vissza rakni az Android 10-et de nem engedte . Letöltöttem az utolsó 10-es droidot telóra és a frissítés menüből betallóztam de kis idő után kiírta hogy nem lehet frissíteni.
De most már annyira nem is érdekel mert fr-el sokkal jobb lett. Gondolom később használhatóak lesznek külső launcherek is gesztusvezérlésel .A lényeg, hogy szerintem csinálj fr-t a ha neked is furán működik.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Akkor most kell FR, vagy nem?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
this is life
Ármester
válasz Imi1981 #2918 üzenetére
Nem változott az akku statisztika (valamit hagyni kell, hagytak a 12.5/13-nak régi-új funkciónak )🙃
Ne is említsd a be lakni dolgot , sok sok idő el pazarlása , mondjuk annyi előnye van , hogy kis szerencsével idén mar nem lesz ra szükség.
Vsz a custom launcher , akku kijelzés elöbb utóbb javítva lesz. Engem szerencsére nem érint , mert eddig is a virtuális gombokat részesítették előnybe .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Imi1981
veterán
válasz this is life #2917 üzenetére
Csináltam egy gyári alapra állítást és sokkal jobb/gördülékenyebb a rendszer! Az értesítések most már rendesen jönnek (visszaállítás előtt össze vissza jöttek meg eltűntek maguktól) . Chatfejet nem használtam eddig sem úgyhogy nem érdekel de az hiányzik,hogy nem tudom használni a poco launchert mert azzal nincs gesztusvezérlés . Viszont a gyári launcherrel jobb lett a gesztusvezérlés! Pattogós gyors lett a teló pedig nem volt lassú eddig sem. Érdekes mikor frissítettem működtek a régi témáim most viszont nem! szóval frissítéskor keveredett valahogy a két rendszer és azért nem is volt jó a működése. Tényleg az akkustatisztika változott? Kijelző időt normálisan méri? Most lakom be a telót úgyhogy még élszórakozom egy darabig.
-
this is life
Ármester
válasz Imi1981 #2915 üzenetére
Az Android verzió váltás , nem lett gördülékeny , nálam a rendszer alkalmazások egy része letérdelt, és csak a tiszta telepítés után lett fc mentes a telefon . A duppla kopp működik miui.eu romon poco-n és nova-n egyaránt, a gesztus vezérlés viszont nem. Valószínűleg miui gond, kellő optimalizálás ,jogosultság hiánya ,esetleg beleszól a miui+a11 közös működése. Pár alkalmazásnak a frissítés miatt búcsút kellet intenem , mert A11 alatt mar vagy el sem indul , vagy hibásan működik . (de ez az en saram , mert öskövület alkalmazást/okat használtam , mivel a régiek bar kevesebb funkcióval rendelkeznek kint az utódok , de stabilabb ,gyorsabb a működésük . RIP
C6 fejeket nem használom, nem passzol a w10m felülethez , ami kiakaszt , hogy az alkalmazásoknál egyesével kell kikapcsolni a lebegő értesítést ,képernyő zár értesítést . Az üzemidõt kb ugyanannyinak érzem 2 nap használat után .mizoli
Deep flash kábellel se lehet ki hozni fastboot bootloopból ? Azt házilag is tudsz készíteni .Attesz42
Elvileg nem volna szabad, nem kellene hogy update után , fr-re legyen szükség . Anno se a mi4c se a mi mix2-nél nem okozott gondot az android verzió váltás .
Belefér azzal nincs gond, de nem felemelő érzés nulláról beállítani ,telepíteni,belakni a rendszert rendszert . (ilyen téren biztosra mentem mert biztonsági mentest sem használtam, nehogy gondot okozzon. Cserebe 3-4 órás mutatvány, tiszta windows phone filing , ha otf térdelt a rendszer akkor a fr garantáltan órákat vitt el az ember életéből)még merik szidni a pc-s windows 10-et . Agyérgörcs lenne ,ha minden nagyobb update után az alaphelyzetbe állítás lenne a műsor.
Stock felületen,launcherrel nincs gond a gesztus vezérléssel ,customra váltva viszont nem működik(de hátha hamarosan javítják .[ Szerkesztve ]
-
Attesz42
csendes tag
Én le frissitetem az eu 12.1.1 updatét. Nekem rendesen müködik minden még a gesztus vezérlés is rendben van és gyorsabb! Igaz én gyári vissza állitást csináltam mert fő verziónál mindig kell! Rendben müködik minden. Jobb lett sokkal!!!
-
Imi1981
veterán
Nem próbálom mert azt se tudom hogy kell. Ha hazaérek a melóból akkor egy teljes alapra állítást csinálok mert vannak fura dolgok. Főleg az értesítések furák meg bluetooth hangszóró hangerőszabályzása.
Most értesített, hogy van egy új fájl link . Mi folyik itt a telefonomon? Már az előző romon is csinálta ma egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Baggio04
aktív tag
Érdekes. Napközben előjött nekem is az android11-re való frissítés lehetősége. Most viszont mikor bementem a frissítések közé már nem dobja ki.
Visszavonhatták?Baggio
-
mizoli
addikt
válasz Imi1981 #2908 üzenetére
Szerintem egyelőre ne próbáld meg.
Kipróbálnám, ha éppen nem halt volna meg a teszt telefonom, miközben A11 custom romról akartam átmenni a miui 12.1.1-re.
Fastboot bootloop-ban vagyok, recoveryt sem tudok telepíteni, fastboot rom sem megy, kikapcsolni sem lehet. Ha sikerült kijönni, kipróbálom amit szeretnél.Majd szétszedem, hogy lehúzzam az akkut, de ezt csak később tudom megművelni.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Van lehetőség valahogy vissza menni android 10-re? Bl nyitás nélkül!
-
Imi1981
veterán
Fogalmam nincs. Ezt sem tudtam mikor jön. De erre ne frissíts még szerintem mert nem az igazi. Itt most a messenger chatfejre és külső launcherek gesztusvezérlés nem működésre gondolok. Amúgy nincs vele problémám eddig és gyors is. Az ujjlenyomat olvasó mintha még jobb lenne mint volt.
Az értesítés is nagyon furán működik. Nem tetszik megmondom őszintén. Szerintem otthon csinálok egy full alapra állítást hogy tiszta lappal induljak.busman Nem tragikus egyáltalán sőt egész jó. Nekem csak a dupla koppos képernyő kikapcsolás hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Amugy nem tragikus a miui launcher.Nova jobb volt,de ez van
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Imi1981
veterán
Hát igen régen tényleg minden jobb volt 🙂 . Annyira nem bonyolult most de én annak látom. Azért nem volt olcsó telefon és nem merek kockáztatni. Legalább vissza lehetne menni android 10-re de azt sem lehet (ha jól tudom). Bánom, hogy frissítettem mert ez nem előrelépés hanem inkább hátra.
Az üzemidő viszont mintha mégjobb lenne. -
mizoli
addikt
válasz Imi1981 #2901 üzenetére
Annyira nem bonyolult, de az biztos, hogy régen sokkal egyszerűbb volt. Feltettük a romot kipróbálni, aztán ha nem jött be, egy mozdulattal lehetett visszaállítani a mentést a jól működőről. Akármikor, akármelyiket, és nem kellett újra belakni. Régi szép idők 😁
Az nagyon nem jó, hogy a toco-hoz nincs olyan recovery, amiben minden működik. -
Imi1981
veterán
Hát igen ez a xiaomi hülyesége. Ilyenkor elgondolkodom azon, hogy fel kéne rakni az EU romot csak nem szeretnék téglát csinálni a temómból. Régen rendmi note 4-nél még tök egyszerű volt rommolni de ahogy itt olvasom ennél a telónál már elég bonyolult. Nem merek belevágni. Remélem javítják xiaomiék mert így elég sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest