Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz Black&White #3579 üzenetére
"Silent Design", ha van benne FAN az már nem lehet silent...
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
Az másnak is feltűnt, hogy este, mikor dimmel a telefon akkor olyan mintha vibrálna a képernyő? Ha közetlenül nézed akkor nem észrevehető, de perifériából nagyon zavaró (pl mozgatod magad előtt a telefont, elrakod, előveszed stb)
-
BullZeye
veterán
Nem tudom Xiaomi megint mit gondol. Szomszéd 30 ezer forintos telefonja előbb kapja meg a Miui 11-et mint feleségem Mi 9-e. Hol van ebben a logika? Mi a fenének vegyen az ember drága Xiaomi telefont, ha egyszer a gyártó is baszik rá?
Ez kész bazki, leszarom, nem várok a Mi 4-re, veszek magamnak egy Samsungot, ahol legalább nem 3 havonta jön egy global frissítés.
-
BullZeye
veterán
-
-
BullZeye
veterán
válasz Zsoleszhun #1816 üzenetére
És jobb a Xiaomi.eu rom? Van értelme Globált cserélni erre?
-
BullZeye
veterán
Minél többet mondod/írod magad is elhiszed. Nem egy törött kijelzőt láttam már, lehet nem ő ejtette le, hanem a párja, haverja, bárki, ettől függetlenül ez egy törött kijelző.
Régen szervizben dolgoztam, tudod hányszor hallottam az "este leraktam/összecsuktam, reggelre ilyen lett" kifogást?
-
BullZeye
veterán
windows 10-en mivel lehet a 60 FPSes videókat lejátszani, vagy frame droppolnak, vagy gyorsítva játsza le őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest