Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logicman86
tag
válasz Logicman86 #11380 üzenetére
Gazdára is találtak a tokok
Lehetőleg törekedj a feltett kérdésekre válaszolni...
-
Roland0224
senior tag
válasz Logicman86 #4443 üzenetére
Hát én ezt a [fóliát] használom rá. Nagyon szuper csak Newton bezavar a képbe. (Newton ring) ilyen szivárvány foltok jelennek meg . Nem mindig, attól függ, hogy esik rá a fény. Sajnálom kicserélni így most marad egy darabig. Nem akartam kockáztatni a karcolásokkal.
-
vrsptr
aktív tag
válasz Logicman86 #4439 üzenetére
Én szerintem nem fogok rá tenni fóliát/üveget. Gyári átlátszó tok és annyi.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
kano
nagyúr
válasz Logicman86 #4439 üzenetére
Én vettem egy sima átlátszó TPU tokot és egy ilyen üveget. Eddig meg vagyok vele elégedve. Németektől jött.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz Logicman86 #4437 üzenetére
Mindkettővel. A Nillkin power gombhoz tartozó pöcke elég hamar letört. Az MSVII ugyanannyi ideje bírja a strapát, de hosszútávon meg nem tudom róla nyilatkozni.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest