Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
aktív tag
válasz Kolondrum #1293 üzenetére
Szoval veszel egy erosebb vasat, nagyobb kijelzovel, kisebb aksival, es megy a problemazas, hogy kevesebb ideig birja? Szerinten a telefon parameterei eleg regota elerhetoek a neten, ha ranezel lathatod, hogy mi varhato. Raadasul ha jol ertem, amit irsz, egesz nap gyenge tererovel ellatott helyen vagy, ami konkretan zabalja az aksit.
Persze, konnyebb fikazni, mint esetleg elismerni, hogy rossz valasztas volt. -
mjani1172
addikt
válasz Kolondrum #1293 üzenetére
Tudom, hogy sértődes lesz, de nem bírom tovább, mivel a legelejétől fogva itt vagyok, miért kínzod magad és mást, miért nem töltöd fel és használod normálisan ezt a telefont?
Még ezzel sem lenne gond, ha nem töltöd, hát nem töltöd, de folyamatosan sírsz ez miatt.
Mint aki nem tölti fel a kulacsát, csak félig és ha elfogy a víz akkor rajta kívül mindenki hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest