-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz beyruth82 #88 üzenetére
Ezt fejtettem ki az iPhone hírnél, de voltak, akik nem értették meg. Illetve egy ember élt egy jogos felvetéssel: egyelőre csak a drágább csomagokban érhető el az 5G.
Erre a válaszom: az LTE is hamar lement a legkisebb előfizuhoz is, kicsit utána a kártyások is megkapták (1 évvel később). Ebből kiindulva, és egy picit bízva abban, hogy most hamarabb lépnek a szolgáltatók remélhetőleg 2021-ben minden kártyára elérhető lesz.
Ez most a 3.6 GHz környéki frekvenciára vonatkozik. A 700MHz még sehol, de az 5G nem is országosra lett volna tervezve. A milliméter wave (30+ GHz) meg más téma. -
veterán
válasz beyruth82 #125 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy a Redmi és a Poco nevekből a Xiaomi külön brandet akarna csinálni. Ennek pedig nagyon egyszerű oka van, éspedig az hogy ebben az esetben a Xiaomi elveszítené (a Huawei, a Samsung és az Apple után) a stabil negyedik helyét a mobiltelefon eladási statisztikákban. Ha a Xiaomi eladásaiba nem számítana bele a külön brandnek számító Redmi és Poco, akkor a Xiaomi bármelyik brandjét verné az eladási statisztikában a VIVO és az OPPO brand is (amelyek a Realme telefonokkal együtt egyformán a BBK konszern termékei).
Szóval a Xiaomi nem akar nagyobb önállóságot adni a Redmi és a Poco neveknek, hiszen akkor a BBK jogosan reklámálna, hogy az ő termékei miért számítanak külön az eladási statisztikákban, a Xiaomi termékei meg miért számítanak egybe.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
pusszycat
nagyúr
válasz beyruth82 #88 üzenetére
Én már tavaly óta hirdetem az igét de mindig leszolnak, h az majd csak 5 év mulva. Mit tehetnék, többen vannak (az okosok)
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
kano
nagyúr
válasz beyruth82 #4680 üzenetére
Tökéletes példát hoztál. Annyiban más a nyugat és a kínai/orosz módszer, hogy a nyugaton mindig van egy csoport/ember akinek van lelkiismerete és nyilvánosságra hozza ezeket. A kínaiaknál/ruszkiknál nincs (ilyen) lelkiismeret. Csak azért legyen tisztában mindenki vele, hogy megy ez most is a kínai cuccoknál keményen (és nem csak a telefonokról van szó).
És ugye tudjuk, hogy a magyarok is lehallgatják a sajátjaikat is. Szóval ezek kész, működő dolgok.
Mondjuk sajnálom azt a fickót is aki a napi 5 romomra a flashek után mindíg felteszi a Pegasus-t.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest