Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha valami gyenge ezen a telefonon az az értesítési led. Csak fehér, tűhegyni fejjel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
addikt
-
Igen. Aluminim ház. A többi is stimmel.
A MI 10T Lite ami műanyag házas.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Nekem ez az első Xiaomim, már untam a sok samsungot, valami újra vágytam, volt bennem némi drukk de jól megvagyunk. Eddig bevált. Igaz én nem nyitogatom meg nem cserélgetek Rom-ot, kinőtem már az ilyesmiből. Sok sikert ha mégis belevágsz doktor úr.
-
giroud199
senior tag
A készülék kiváló, a kamera közepes, és a méretet szokni kell, ahogy ezt 2021 re szinte mindenhol....
Akksi, kijelző ips hez képest kifogástalan, sebesség stabilitás teljesen rendben van.. 144hz n is tudja a 7-8ora kepernyoidot ami egyedülálló>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- League of Legends
- Assetto Corsa Competizione
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest