Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juuzer
addikt
válasz
Speedy007 #23 üzenetére
Igen. Kissé gáz szerintem. Értem, hogy a Xiaominak tökmindegy, hogy mit veszel, csak tőlük vegyél. De na. Kiadnak egy szériát és kb fél éven belül kifuttatják. Ennek sok értelmét nem látom sajnos. :/ (Ahogy a Sony is csinálta anno azo Xperiákkal, hogy félévente jött új flagship.)
-
Noukoum
veterán
válasz
Speedy007 #51 üzenetére
Tehát pánikkeltés mert semmi köze nincs a töltési sebességhez. Nem ugyan olyan, az egy tulajdonsága a lithium-ion aksiknak. Aki hittételt csinál a témából az azonnal mindent elárul magáról. Mit gondolsz ha probléma lett volna vele nem jutott volna el idáig? Annyira unalmas hogy zéró hiteles információ birtokában okoskodik mindenki. Miközben lassútöltéssel is ugyanúgy 3 év alatt szarrá megy a telefonod akkumulátora. De azért nehogy már ne az legyen a valós amit gondolok. Hátha sikerül az embereket hazugságokkal befolyásolni. Nagyszerű.
-
Noukoum
veterán
válasz
Speedy007 #36 üzenetére
A csapból pont az folyik hogy jaj tönkremegy. Aztán ki foglalkozik azzal hogy a mi 10 ultra aksik tönkrementek-e már? Mate 20 pro aksik? Oneplus 3 aksik? Senki mert csak a pánikkeltés a lényeg meg a kattintás. Aztán egy egész társadalom fél a gyorstöltéstől, sőt szakmai írásos portálokon látom hogy hát ki tudja mi lesz az aksival mert nincs vele tapasztalat. Hogy a francba ne volna, csak meg kéne nézni.
szerk: a másikra akartam válaszolni.
-
válasz
Speedy007 #42 üzenetére
Sok Xiaomim volt, ismeretségi körében is viszem a márka hírét.
Egy készülék van, amit bánok, hogy megvételre ajánlottam, az a Mi 10T.
Sajnos, a topikját már a vásárlás után olvastam el, de bíztam benne, hogy ha eddig nem volt gondom a proximity szenzorral, akkor abban sem lesz baj vele...
Hát tévedtem.
És ami a legrosszabb, hogy appokkal sem tudom "megjavítani", mert azok is hektikusan működnek, de inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén is van a Xiaomi-nak ár/érték bajnok csúcsmobilja. Nem ez az.
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest