Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
Én most váltottam vissza Samsungról (S20, S21) erre, két év kitérő után. Valamiért nem tudtam megszokni a Samsung rendszerét 2 év alatt se. Előtte is MIUI-s telefonjaim voltam, nekem ez a rendszer jobban bejön, pedig elég sokat használom naponta a telót (céges, privát dolgok), de ez teljesen szubjektív. Sokan szidják a MIUI-t, én meg a Samsung rendszerét. Amúgy nekem a fényképei is jobbnak tünnek az előző 2 Samsungnál (csak a főkamerát használom), de ez nem annyira releváns számomra, van rendes fényképezőm is. Viszont sajnos az órám (Galaxy active 2) nem csatlakozik minidg magától a telefonhoz, ez kicsit zavaró, de lehet vele élni (vagy csak én vagyok béna) Az aksi idő nekem mindkét Samsungnál elégtelen volt, rá kellett töltenem mindegyiknél, ez simán kibírja az egész napot, és nem csak a képernyő idő számít, nagyon sokat telefonálok (napi 2-4 óra), és valahogy azt a Samuk nem bírták annyira. Összességében bárki bármit mond, nekem ez a készülék jobban bejön mint a Samsung alap modellek. Az Ultra meg aránytalanul drága ehez képest, szerintem. De kinek a pap.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén is van a Xiaomi-nak ár/érték bajnok csúcsmobilja. Nem ez az.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest