Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk ez az alapértelmezett PDF olvasó tényleg nem 2 kattintás, hanem kereken 5 (megszámoltam).
Mesélj kérlek, átlag r=1 sugarú felhasználó számára egyszerű visszaállítani?
Elmondom, sokan nem tudták megugorni ezt a lépést, ezért nekem kellett megcsinálnom helyettük.Továbbá szerinted teljesen rendben, hogy a picipuha egy alapértelmezett program-beállítást önhatalmúlag átállít, csakhogy a saját sz@rját használd?
A GWX-es baki meg kínos és kellemetlen, de azért elég sok idő volt arra, hogy ezt elindítsa valaki mondjuk a munkaidő után egy délután, hogy másnapra már csak egy 2 perces beállítás kör maradjon hátra.
Gratulálok a roppant szakmai megállapításhoz. Gondolom nem használsz speciális szoftvert sehol az életben.
Segít a problémakör értelmezésében, hogy a rendelőben használt orvosi szoftver nem futott Win10 alatt?De elnézést, ezek szerint user error, mert nem akar valaki Win10-re váltani, és ha rákattint a GWX felpattanó ablakában az X-re (amivel az esetek 99,99%-ban bezárod az ablakot és nem jóváhagyod a változtatást), akkor elindul a frissítés, az teljesen normális dolog.
Szerintem ugyanis konkrétan akkora tirpákság, hogy csak na.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest