Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz arnyekxxx #154 üzenetére
Ez nekem sok szempontból bűzlik. Alapból erősen kétlem, hogy a taxitársaság Autopilot-ot használna. Ez jogilag iszonyat rizikós lenne miközben drága és semmi értelme sincs egy európai nagyvárosban, mert állandóan bele kell nyúlni. Ergo 99,9% hogy az autopilot ki volt kapcsolva ha egyáltalán engedélyezve van a kocsin.
Ha ki volt kapcsolva akkor miért gyorsított az autó? Elképzelhető valamilyen meghibásodás, de akkor ez nem Tesla probléma, mert más márkáknál is előfordulhat, olvastunk már beragadó gázpedálos cikkeket (és visszahívást).
Továbbá miért vált irányíthatatlanná? Ez megint elég fura ha nincs autopilot, ritka dolog manapság hogy csak úgy elszáll a kormány...Occam borotvája alapján sokkal valószínűbb, hogy a sofőr hibázott, akarta kicsit csapatni a Tesla-val azt nem sikerült megtartani a gépet.
De van benne fekete doboz, minden diagnosztikai adat ott van, szerintem nagyon gyorsan ki fog derülni mi történt.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
titán
válasz arnyekxxx #97 üzenetére
Most tényleg mindenki elméleti dolgokról vitatkozott, én pedig gyakorlatiról? Nem létező autókba kötött bele mindenki? Akkor én is egyetértek veletek. Képtelenség megépíteni autót úgy, hogy ne legyen rajta fizikai gomb. Mindenki nyert.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz arnyekxxx #95 üzenetére
Ezaz, köszönöm szépen a kiváló megfogalmazást. Egy a kijelző nem él önmagában. Ahhoz egy halom dolog kell, hogy megfelelően működjön. Rajta több infó jelenik meg, emiatt több érzékelő, mérő, kábelezés, vezérlők, memória, kondik, táp, stb. Igen, ezek is kellenek bele. Ja meg szoftver. Ugye.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Rive
veterán
válasz arnyekxxx #42 üzenetére
Saját tapasztalat az, hogy nagyságrendekkel hosszabb ideig tartom a szemem a telefonon ha akárcsak egy zeneszámot át akarok ugratni vagy megnyomom a hívásfogadást mint amennyi ideig odapillantok a ventilátorkapcsolóra mielőtt eltekerem vagy állítok a "magnó" hangerején.
Ez lényegében mindenkinél így működik, ráadásul egy ilyen 'odapillantás' addig tart, amíg a reakció megtörténtét felfogja az ember.
Egy szimpla nyomógomb esetén viszont a visszajelzés már tapintási ingerrel megy. Maga a tapintás is gyorsabb, és az ember szeme rövidebb ideig van távol a vezetéstől./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest