Új hozzászólás Aktív témák
-
-
floatr
veterán
Nem emlékszem, hogy mikor oldották meg az fglrx-nél, hogy ne legyen ablakműveletnél laggolás. Talán augusztusban jött az első igazi javítás, de amiatt nem emlékszem igazán, mert olyan xorg ppa-t használtam, ahol a backfill-t kiiktatták -- ez kétségtelenül nem belépő szint.
Ellenben ha nem lapost használnék, akkor már rég meg sem pöcögtetném a gyári drivert. Amire használom, ahhoz semmi szükség nincsen bleeding edge OGL/ES-re. Ellenben az akksi elhelyezése elég szerencsétlen, és a grafikus kártya nem előnyére fűti feleslegesen, így az energiagazdálkodással korábban bukdácsoló driver nem volt elég jó nekem.Egyetlen olyan problémám sincsen a jelenlegi rendszerrel, ami egy hómjúzert megakasztana. Netbookon tapasztaltam meg két gnome-os bug-ot, de egyik sem vágott földhöz. Ellenben korábban az OEM vistától bevérzett az agyam.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
És ha valaki nem otthonra veszi? Nekem például részecskefizikai szimulációkhoz linux KELL, és csomó más dolgot is kényelmesebben végzek el. Ellenben asztali gépre raknék win-t is, csak nincs humorom 10-15-20 ezer forint felesleges kifizetése után nincs humorom még egy licence-t venni. Inkább lewarezolom, és 1-1.
-
shev7
veterán
viszont ha az oprendszer eula-jaban benne van hogy ha nem kell az oprendszer vedd fel a kapcsolatot az oem-mel a visszavasarlas rendjerol, akkor nekem szivem joga ezt megtenni, es visszakerni az oprendszer arat.
Talan at kene olvasni mirol is szolt az eredeti cikk mielott hulyeseget beszelsz. A pertarsasag azt akarja elerni, hogy egyszeru/konnyu/gordulekeny modon elhessenek egy mar meglevo jogukkal.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával