Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Azért az elég bénaság lenne, ha bárki visszafejthetné, nem is maradna úgy, ha esetleg mégis elbalfaszkodnák, de az meg kizárt. Az egyedi azonosítóból harmadik fél nem fejti vissza kulcs nélkül, de abból megint csak bukás lenne, ha kiderül, hogy a Facebook azokat pénzzé teszi, márpedig kiderülne. Ha meg a profilt meg is találják, a hirdetőktől, Candy Crush anyámkínjától jó eséllyel megvéd az is, ha pl. csak ismerősök láthatják a profilod részleteit.
A "lájkolj és nézd meg a kisnyuszis videót amitől sír a világ és nem fogod elhinni" jellegű baromságok ellen viszont biztos hatékony lenne, mert azokat éppolyan hülyék csinálják, mint akik osztják és lájkolják azt a sok szart.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Penge_4
veterán
A kérdés már csak az, hogy az egyedi azonosító alapján a harmadik fél vissza tudja-e fejteni a valós profilt? Mert akkor kb. vicc kategória az egész, amolyan "e-mail cím kötelező a névtelen kommenthez, de megígérjük, hogy nem adjuk ki harmadik félnek".
Ezt már csak az tetézné jobban, ha ez az adat nem csak az oldal üzemeltetői, de bárki által kinyerhetők lennének, például egy avatar/profilkép url nevéből.
-
SirCsimbók
tag
"Végre valamit értünk is tesz a Facebook"
ezen a fórumon is megkérném a mélyen tisztelt facebookot, hogy értem akkor se tegyen semmit, ha saját magam kérném erre
(szerk.) kösz, fb, engem már elveszítettél, dögölj meg
[ Szerkesztve ]
-
Sir Ny
senior tag
"Néhány napos esemény az is, hogy a korábban bejelentett webes Facebook Messenger már nálunk is elérhető, vagyis aki reklámmentes oldalon, az idővonalától és a közösségi oldal egyéb zavaró tartalmaitól függetlenül akarja az üzenetküldőt használni, most már megteheti a dedikált weboldalon."
eddig is megtehette, a facebook.com/chat.php cím alatt. mondjuk ezt bezárták, de újranyitják máshogy, imádom a multikat
-
-
zoli62
addikt
Az engem is idegesített, hogy minden alkalmazás külön engedélyt kér. Egyébként a cikknen szereplő anonim belépésről szoló hír egy éves.
-
FireFox1996
őstag
egy erre való felhasználót kell csinálni, és kész, megoldva a probléma... Ez eddig senkinek nem tűnt fel?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Dilikutya
félisten
Ezt a Facebook kefélte el, a különféle oldalak beépített FB hitelesítéseinek kezdettől fogva így kellene működnie.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Néhány napos esemény? Április 13. óta működik a messenger.com, na nem baj
És ha valakit érdekel: Itt egy firefox addon a könnyebb használathoz.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
haxiboy
veterán
Na végre, nem kell a sok sz@rt néznem ha beszélni szeretnék valakivel.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
-=MrLF=-
senior tag
Címre reagálva, csak nem megszűnnek?
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
xmaas
őstag
Nem rossz dolog de csak akkor ha csak az alkalmazasokat lehet buzeralni nevtelenul , tobbi dolgot csak nevel lehessen csinalni ahogy eddig is
Új hozzászólás Aktív témák
it A névtelen bejelentkezés megjelenésére még várni kell egy kis időt, de a Messenger webes oldala már nálunk is elérhető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest