- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
-
danbenzin
csendes tag
válasz RetepNyaraB #4554 üzenetére
pont most nézem ên is, ez miatt látogattam a topikba. én azt szűrtem le hirtelenjében a szövegből, hogy megredukálják bizonyos készülékeken az üzemidőt, meg akkucsere/csereutalvány jobb országokban. és nem mertem meglesni, hogy az enyém is érintett-e, félek, hogy a kérdőív kitöltése után az lesz
-
-
danbenzin
csendes tag
válasz honeker #3878 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, de akkor maradt 2 opció:
- gyorstöltés, ami még inkább terheli az akkut
- a lassú töltés többszöri félbeszakítása, mert napkötben igazán ritkán sikerül 4 órán át egy helyben hagyni a telefont.
Ott van még az éjszakai adaptív töltés (ami már normálisan működik), de azzal nem tudom 80%-ig tölteni, mert teljesen feltölt, ráadásul ezt nem is akarnám minden éjszaka alkalmazni.
Egyszer már eldöntöttem magamban, hogy nem fogok a töltés témával foglalkozni, az A11 alatt elég jól beleszoktam a hogyanba, most meg ismét törhetem a fejem -
danbenzin
csendes tag
az A12 frissítés óta azt tapasztalom, hogy ugye a csomagolt töltővel a telefon továbbra is gyorsan tölt, de bármilyen alacsonyabb teljesítményű töltővel már csak extra lassan. konkrétan egy 2A töltőfejjel a frissítés előtt kb. 2 óra alatt töltött fel teljesen a telefon, most ez az idő megduplázódott.
más is találkozott ilyen esettel, esetleg van valamilyen rejtett beállítás, ami ezen az időn tud változtatni? lehet, hogy valamilyen rutinon kellene állítani, csak én valahogy nem találtam. köszi a segítséget -
danbenzin
csendes tag
feltalálom magam, ahogy a rendelésnél is tettem. mailboxde szolgáltatásai között megtaláltam a visszaküldést is, ha ide eljön a cucc, hát vissza is mehet. a rendeléssel kapcsolatban tudtam személyes tapasztalatot megosztani, gondoltam, ezzel segítek majd talán másoknak, akik hasonló cipőben járnak. majd ha lesz tapasztalatom gariztatással, megeshet, hogy azt is megosztom majd.
-
danbenzin
csendes tag
Miután elolvastam néhány tanácsot a rendeléssel kapcsolatban, bevállaltam külföldről a Pixel 4a rendelését. Ma érkezett meg a német Google store-ból a mailboxde szolgáltatás segítségével. Az egész folyamat gördülékenyen és gyorsan lezajlott. Köszönöm szépen a jó tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával