Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Volt már óriási cirkusz valami életszimulátorban épített lakásokkal is.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
xpert
csendes tag
-Dehogy ált bele a földbe az ether, ezt nem tudom, honnan vették, nagyobb lett a terhelés, ennyi.
-A bányászok nevében köszönjük a túlterhelést, minden nap maradhatna ilyen.
-Van magyar föld is! nextearth
-Az hogy az ether kiváltja a bankrendszert, nem tudom melyik találta ki, vannak konkrét projektek erre, az ether nem az. Bár ha már elsalvadorban bitcoinnal fizetnek, annál sokkal jobb megoldas lenne az ether. Solana, kadena projektek kozelebe sem er gyorsasagban a mostani bankrendszer, ami raadasul 4x annyi aramot fogyaszt mint a kriptopenzek. -
Bugarov
aktív tag
Erősen átb*szás szaga van a dolognak...
Az, hogy a kriptopénzt meg nem lehet fizetésre használni, röhej. -
t72killer
titán
válasz Major Lion #33 üzenetére
tevét vagy tévét ?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Major Lion
senior tag
Hm, nem tudom mit szolnank ha black friday alatt a visa 14ezer dollart szamolna fel mert vettunk a kartyajukkal egy akcios tevet
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
nihill
őstag
válasz Donki Hóte #18 üzenetére
Igaz amit írsz, viszont az továbbra is fennáll, hogy valós erőforrások felhasználásával "termelünk" virtuális "javakat". Mi baj lehetne belőle...
-
salapp
addikt
"Tönkrement", nem, csak beállt a sorba, és ontja az e-pénzes, metás idiótaságokat, mert ezektől a bandáktól kap lóvét. Nincs itt semmi látnivaló.
És még örülhettünk, hogy OneCoin meg BlockBen izéket nem toltak itt full komolysággal.
Ma már ez is egy szintet képvisel - sajnos.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Somatom
veterán
válasz Donki Hóte #24 üzenetére
A cikk alapján elég hülyének tűnik. A Metaverzumos telkére nem bukkantak volna rá házkutatásnál.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Volvo360
újonc
Skacok, befektetőket keresek! Virtuális telket vásárolnánk a metaverzumban, ott felhúznánk egy virtuális szervertermet, amin virtuális-virtuális ingatlanokat szimulálnánk és árulnánk. Garantált 10000%-os megtérülés! Figyelem! Az ötletet levédettem a valós térben is és a virtuális tér teljes indikációjában, nem érdemes ellopni!
Ugyanitt értelmes informatikai hírekkel szolgáló portált keresek, rendszeres olvasás céljából. A régim sajnos tönkrement. -
ceia
őstag
Virtuális Summer Glau érdekelne, nft-vel fizetnék, most rajzoltam paintben. Témája: fekete lyuk jobbról srégen nézve, de nem túl srégen.
it's more fun to compute
-
veterán
A politikus nem hülye, nem fog virtuális földet venni egy virtuális valóságban, amikor ott a jó kis készpénz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
t72killer
titán
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Somatom
veterán
-
addikt
Virtuális föld,anyám borogass!
troller ezen legalább jót röhögtem!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
nubreed
veterán
Virtuális pénzt igazi pénzzel tudsz venni. Ez itt az igazi baj, de úgy tűnik vannak sokan, akiknek rengeteg elégethető felesleges pénze van és kiad vagyonokat ilyen semmire nem jó NFT-s szarokra.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
borg25
senior tag
"Jupiteren levő telkeimet cserélem"
Érdekelne. Mikor és hol tudom megnézni? Ugye nincs közel a nagy vörös folthoz? Nem szeretnék viharzona közelében lakni. Felső légköri vagy inkább a folyékony mag közelében van.
Most pénteken megnézhető?
Az se gond, ha most még csak távcsővel lehet megnézni.
A tömegközlekedés nagyon gáz?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem kell azt igazi pénzen venni, úgy lesz virtuális pénzed, mint ahogyan a SimFarm játékban görögdinnyéd.
Telik az idő, megy a gép és egyszercsak lesz dinnye.
Persze a görögdinnye termeléshez képest két nagyságrenddel több idő és drágább gép kell a coinok termeléséhez és három nagyságrenddel több áramfogyasztással tudod előállítani, de az elv már 20 éve ugyanaz
-
Zirowe
nagyúr
Pedig ugye ez a technológia lenne az, amit a kp és a banki rendszer utódjának kiáltottak ki, oszt még ezt se bírja..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
A hasonlat találó, de a Monopoly játékpénzének fenntartásához (ami úgy látszik, valós körülmények között nem is igazán megy), nem használnak el egy közepes országnyi energiát...
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Victorio
aktív tag
Nem értem a sok negatív hozzászólást.
Egy virtuális földért mi mással kellene fizetni mint virtuális pénzzel?
A Monopolyt se valódi pénzzel játsszák...Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
veterán
-
mephi666
nagyúr
én inkább azt javasolnám, hogy Klicsko testvérek az orosz vezérkar ellen a ringben, rendes szabályokkal, 1v1-ben befolyó pénzt pedig fel lehet ajánlani Ukrajna újraépítésére
ui: amúgy tényleg egyszerűbb lenne feltelepíteni a gépére a red alert2-t, hogy azzal szórakozzon
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
troller
senior tag
Kéne egy virtuális Ukrajnát csinálni putyinnak, hogy azon élhesse ki magát
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
anulu
félisten
válasz Donki Hóte #8 üzenetére
ha eljut odáig, hogy a tarkóján lenne egy RJ45 csatlakozó, akkor a "metaverzumban" nehogymár ne tudjon kiülni napozni egy hintaszékben.
ekkora baromságot, omg... sok idiótának van feleslegesen sok pénze.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
veterán
Párhuzamos valóságok márpedig léteznek
Ha egyszer valaki a metaverzumban ébredne, akkor nehogy ne legyen már ott földje. Persze még jobb ha előre gondoskodik az ember virtuális nőről, meg virtuális kajáról is
-
nyunyu
félisten
Legalább kiderült, hogy az ethereum sem jó semmire.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
ZS3NI
őstag
Ennyi balf*szt. Vegyétek csak az NFT-t + virtuális földet.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
mephi666
nagyúr
"retro stílusban frissen berendezett gazdálkodj okosan lakásomat cserélném legalább 60m2-es kecskemét belvárosi lakásra"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
salapp
addikt
Jupiteren levő telkeimet cserélem virtuális földekre. Hülye azért nem vagyok jeligére
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
nagyúr
És jövő ilyenkor jön a cikk, hogy "Kiderült, hogy értéktelen a 705 millió dollárért vett virtuális földterület..."
Mint az első tweet NFT-s nyomorult, aki milliókat bukott rajta...[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
Derrewyn
senior tag
Szóval ha egyszerre sokan indítanak tranzakciót, akkor beleáll a földbe a rendszer a hatalmas számítási kapacitás ellenére? Szép.
Ráadásul nem is valami értelmes dolog miatt volt a roham, hanem csak a hypeolt NTF által gerjesztett FOMO ütött be egyeseknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest