Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Volt már óriási cirkusz valami életszimulátorban épített lakásokkal is.
-
xpert
csendes tag
-Dehogy ált bele a földbe az ether, ezt nem tudom, honnan vették, nagyobb lett a terhelés, ennyi.
-A bányászok nevében köszönjük a túlterhelést, minden nap maradhatna ilyen.
-Van magyar föld is! nextearth
-Az hogy az ether kiváltja a bankrendszert, nem tudom melyik találta ki, vannak konkrét projektek erre, az ether nem az. Bár ha már elsalvadorban bitcoinnal fizetnek, annál sokkal jobb megoldas lenne az ether. Solana, kadena projektek kozelebe sem er gyorsasagban a mostani bankrendszer, ami raadasul 4x annyi aramot fogyaszt mint a kriptopenzek. -
Bugarov
aktív tag
Erősen átb*szás szaga van a dolognak...
Az, hogy a kriptopénzt meg nem lehet fizetésre használni, röhej. -
t72killer
titán
válasz
Major Lion #33 üzenetére
tevét vagy tévét
?
-
Major Lion
senior tag
Hm, nem tudom mit szolnank ha black friday alatt a visa 14ezer dollart szamolna fel mert vettunk a kartyajukkal egy akcios tevet
-
nihill
őstag
válasz
Donki Hóte #18 üzenetére
Igaz amit írsz, viszont az továbbra is fennáll, hogy valós erőforrások felhasználásával "termelünk" virtuális "javakat". Mi baj lehetne belőle...
-
salapp
addikt
"Tönkrement", nem, csak beállt a sorba, és ontja az e-pénzes, metás idiótaságokat, mert ezektől a bandáktól kap lóvét. Nincs itt semmi látnivaló.
És még örülhettünk, hogy OneCoin meg BlockBen izéket nem toltak itt full komolysággal.
Ma már ez is egy szintet képvisel - sajnos. -
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #24 üzenetére
A cikk alapján elég hülyének tűnik. A Metaverzumos telkére nem bukkantak volna rá házkutatásnál.
-
Volvo360
újonc
Skacok, befektetőket keresek! Virtuális telket vásárolnánk a metaverzumban, ott felhúznánk egy virtuális szervertermet, amin virtuális-virtuális ingatlanokat szimulálnánk és árulnánk. Garantált 10000%-os megtérülés! Figyelem! Az ötletet levédettem a valós térben is és a virtuális tér teljes indikációjában, nem érdemes ellopni!
Ugyanitt értelmes informatikai hírekkel szolgáló portált keresek, rendszeres olvasás céljából. A régim sajnos tönkrement. -
ceia
őstag
Virtuális Summer Glau érdekelne, nft-vel fizetnék, most rajzoltam paintben. Témája: fekete lyuk jobbról srégen nézve, de nem túl srégen.
-
A politikus nem hülye, nem fog virtuális földet venni egy virtuális valóságban, amikor ott a jó kis készpénz
-
t72killer
titán
-
borg25
senior tag
"Jupiteren levő telkeimet cserélem"
Érdekelne. Mikor és hol tudom megnézni? Ugye nincs közel a nagy vörös folthoz? Nem szeretnék viharzona közelében lakni. Felső légköri vagy inkább a folyékony mag közelében van.
Most pénteken megnézhető?
Az se gond, ha most még csak távcsővel lehet megnézni.
A tömegközlekedés nagyon gáz?[ Szerkesztve ]
-
Nem kell azt igazi pénzen venni, úgy lesz virtuális pénzed, mint ahogyan a SimFarm játékban görögdinnyéd.
Telik az idő, megy a gép és egyszercsak lesz dinnye.
Persze a görögdinnye termeléshez képest két nagyságrenddel több idő és drágább gép kell a coinok termeléséhez és három nagyságrenddel több áramfogyasztással tudod előállítani, de az elv már 20 éve ugyanaz
-
Victorio
aktív tag
Nem értem a sok negatív hozzászólást.
Egy virtuális földért mi mással kellene fizetni mint virtuális pénzzel?
A Monopolyt se valódi pénzzel játsszák... -
-
mephi666
nagyúr
-
troller
senior tag
Kéne egy virtuális Ukrajnát csinálni putyinnak, hogy azon élhesse ki magát
-
anulu
félisten
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
ha eljut odáig, hogy a tarkóján lenne egy RJ45 csatlakozó, akkor a "metaverzumban" nehogymár ne tudjon kiülni napozni egy hintaszékben.
ekkora baromságot, omg... sok idiótának van feleslegesen sok pénze.
-
Párhuzamos valóságok márpedig léteznek
Ha egyszer valaki a metaverzumban ébredne, akkor nehogy ne legyen már ott földje. Persze még jobb ha előre gondoskodik az ember virtuális nőről, meg virtuális kajáról is
-
nyunyu
félisten
Legalább kiderült, hogy az ethereum sem jó semmire.
-
ZS3NI
őstag
Ennyi balf*szt.
Vegyétek csak az NFT-t + virtuális földet.
-
mephi666
nagyúr
"retro stílusban frissen berendezett gazdálkodj okosan lakásomat cserélném legalább 60m2-es kecskemét belvárosi lakásra"
-
salapp
addikt
Jupiteren levő telkeimet cserélem virtuális földekre. Hülye azért nem vagyok jeligére
-
És jövő ilyenkor jön a cikk, hogy "Kiderült, hogy értéktelen a 705 millió dollárért vett virtuális földterület..."
Mint az első tweet NFT-s nyomorult, aki milliókat bukott rajta...[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
Szóval ha egyszerre sokan indítanak tranzakciót, akkor beleáll a földbe a rendszer a hatalmas számítási kapacitás ellenére? Szép.
Ráadásul nem is valami értelmes dolog miatt volt a roham, hanem csak a hypeolt NTF által gerjesztett FOMO ütött be egyeseknél.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Bored Ape NFT-k mögött álló cég már több mint 705 millió dollárt szerzett, virtuális földterületeket jelképező tokenek eladásából – óriási őrület övezi a Yuga Labs épülő metaverzumát.
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest