Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeTeQ
tag
sziasztok... bár nem UPC, hanem német UNITYMEDIA, de ugyanaz és ugyanez a Connectbox csodaszar.
a wifi jelem maximumon általában, de a sebesség a nulla felé közelít. 1 méteren belül max 40mbps-eket mérek 2.4ghz-es N-es wifin. semmi nem zavarja mondjuk így, mert már kivittem a teraszra is, ott is ugyanez.
1 szobával arrébb sokszor szintén maximumon van a jel, de a sebesség már csak 1-5-10-max nagyonmax 20mbps ritkán... szerintetek mi a rák van?kipróbáltam azt is hogy kikapcsoltam a wifijét (a szolgáltató miatt nincs brigde mode), és rákötöttem saját tp-link archer v600r woutert, de a sebességhelyzet pontosan ugyanaz...
olyan mintha a szolgáltató korlátozná a wifire menő jel erősségét... létezik ilyen?
mi a fene van? és mi a megoldás?
már próbáltam mindent. fix csatornák, faxom tudja még mik amit csak lehet.(kábelen 300mpbs-t mértem, de amúgy 400/20-as a jelenlegi csomag.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kábelmodembe integált Wi-Fi router kisebb csomagok mellé is elérhető. De vajon megéri?
- Netfone
- Hobby rádiós topik
- Milyen széket vegyek?
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest