Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertesy
tag
A felhasználók 3-4 éve kérik, hogy a desktopon megtervezett és elmentett útvonalat lehessen mobilon navigálásra használni. Nagyon sokat dobna a cuccon, mégis sz@rik a felhasználók véleményére a Google. Nekik más a céljuk. Nem a navigáció a fontos, hanem a fizetős reklámok eladása (értsd : fizetős poi-k). Nem érdekli őket, hogy a Maps akár egy "profi" térkép alkalmazás is lehetne. Szerintem nagyon rossz irányba megy a Google szemlélete. Én évekig nagy rajongója voltam, és most egyre inkább keresek helyette alternatívákat.
-
Dudikoff
csendes tag
Végre ki lehet íratni a koordinátát. Ez nagyon hiányzott az új Mapsból.
-
zoo8800
veterán
válasz SkyLine3000 #22 üzenetére
Azóta lett ilyen funkció. Nem kellene elfelejteni, hogy ez még csak tesztverzió (preview)
rip and tear, until it is done
-
aero.
veterán
-
SkyLine3000
addikt
válasz Calibra72 #21 üzenetére
Én a régit használom. Az új egy szar. Főleg akkor lettem ideges, amikor útvonalat akartam tervezni és csak start és célállomás volt. Nem lehetett beikatni köztes pontokat. Ez az újítás. A régi jól beváltat elb@szni.
Szerencsére nem kértem az újból, azóta ismét a régi van. -
Calibra72
aktív tag
Nem értem hogy miért kell olyan dolgokat el...... , amik aránylag jól működtek eddig ?????????????????????
-
Avicularia
veterán
Ma kerestem egy címet városban és ezt találtam
[link] -
vince
őstag
Jól látom, hogy az új felületen utcanézetben ha az úttal párhuzamosan "állok", akkor csak előrefele tudok menni (vagy ha van kereszteződés. akkor arra), visszafele csak úgy, ha legalább az útra merőlegesen elfordulok? Klassz...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
helike13
csendes tag
Waze
Sok Gálvölgyi-show-t néztek ezek
-
Spancho
senior tag
Egyenlőre furcsa.
Kicsit nagyobb erőforrást is igényel.
A youtube engem is mindig bszogat ,hogy váltsak.
És még az iGoogle is megszűnt szóval a google nálam nem kap piros pontot ebben az évben.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Diopapa
addikt
Az URL sort kimásolod és ennyi. Short URL nincs... "Letisztultság" idegbeteg vagyok ha használnom kell, sokkal bonyolultabb lett..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
scarabaeus
őstag
"Visszakerült Pegman"
Morcos is voltam annak idején, hogy a letisztultságmániának az is áldozatul esett (volna, de szerencsére az új felületet nem tették kötelezővé). A letisztult módszer a szándékot kitalálva, rázoomolás közben váltott át, semmi lehetőség a célzásra, míg a kis sárgával simán kiválaszthatja az ember még a sávot is, nemhogy kb. azon utcák valamelyikét, amelyek ott vannak. Pontra lehetett dobni, ez a lényeg, és jó, hogy belátták. Nagyon ellene vagyok az összes öncélú "letisztultság a letisztultságért" folyamatnak, ha a kezelhetőség rovására megy.Szerk.: Na és persze mind a Google Earthben, mind a Google Mapsben a pegman megfogása a streetview által bejárt útvonalakat szépen mutatta kékkel. Pegman nélkül meg vaktyúk is talál szemet módszer, vajon jártak-e itt, nem, akkor kizoom. (Ha a Google Earthből is kiszedték volna a pegmant, akkor minden létező fórumon érveltem volna, hogy hozzák vissza, mert azt nagyságrendekkel többet használom a mindennapokban, de eddig szerencsére meghagyták, ezután pedig valószínűleg már nem fenyegeti a "leegyszerűsödés").
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Syl
nagyúr
Ez a térkép egyre sz*rabb! Hiába állítottam be a saját helyet, ahányszor behívom a maps-ot, mindig amerikát hozza be. Régen a beállított várossal (Szeged) indult. Szerencsére iPad-en meg Androidon (még) nem qrták el.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Lacces
őstag
Nagyon sok memóriát eszik, a Chrome alatt néha kifagy az új Maps... (Nálam legalább is, eléggé laggol...)
-
gekkoXT
senior tag
van újra távolságmérő és térkép labs funkciók??
-
Shatter98
tag
reméljük
-
myke01
senior tag
Remélem azért kikérték előzetesen a userek véleményét az "újdonságokról" ,és nem a "ráerőltető-módszert" alkalmazza ismét a Google.....
-
tildy
nagyúr
En nem talalom, vagy eltunt a link masolasi lehetoseg?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Diablo 4 alap (Battle.net)
- KERESEM!!! Sons Of The Forest keyt vagy giftet STEAM-re
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest