Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Az öreg Omi élharcosa a szólásszabadságnak, meg az "elit" fingatásának. Nem csoda, hogy ennek a hátterében is Ő bukkan fel. Az újságíró pedig szerintem a cikkben is említett, nagyobb szabadságért "igazolt" át. A helyében én tuti félnék, hogy "balesetem" lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
it Az eBay milliárdos alapítója olyan lapot indít, ahová meghívta azokat, akik kapcsolatban állnak Edward Snowdennel.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
Új ingyenes hirdetések
- Nintendo Switch MARIOKART 8 DELUXE.
- 2 darab wifi bluetooth wlan lan kártya elsősorban laptopba Ft / db, egyben eladó
- Apple iMac 24 M1 4,5K 8 magos CPU és 8 magos GPU nem az alap modell! Garancia 2025.05.24.(iStyle)
- Micron 1Tb M.2 Nvme Gen4x4 Foxpost mehet
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze tápegység 4x8pin Pcie,dobozában,hibátlan állapotban!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest